27 ساعت . افتضاحه !!!
Printable View
27 ساعت . افتضاحه !!!
من این برنامه رو نصب کردم دو روزه رو calculate مونده !
کار این برنامه چیه؟؟؟ یکی توضیح بده ما هم بدونیم! :20:
راستی بچه ها... این جا کسی توی کار اورکلاک هست؟! اگه هست می خوام شیوه اورکلاک کردن پردازنده N82 رو بگم! :21:
بفر ما عزیز ، توی این تاپیک بود ، منتها بنظرم oc نکنی بهتره ، سرعت گوشیم واقعا خوب ایده آل دلیل نداره ریسک کنیم ... اما در هر صورت تا 400 مگاهرتز پردازنده بدون مشکل oc میشه و صدمه ای هم نمیبینه . موفق باشی
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=226813
پس واسه ما 15 ساعته چی.....نقل قول:
27 ساعت . افتضاحه !!!
یه خورده با گوشیت ور برو بزار باطریت خالی و پربشه.......یحتمل درست میشه (البته واسه ما که 5 ساعته جواب داد...)نقل قول:
من این برنامه رو نصب کردم دو روزه رو calculate مونده !
کار این برنامه اینه که مقدار باطری رو با دقت بیشتری به صورت درصد میگه....!!!نقل قول:
کار این برنامه چیه؟؟؟ یکی توضیح بده ما هم بدونیم!
سلام
یعنی خیالم راحت باشه؟
الان 3000 اس ام اس تو گوشیم دارم واسهخاطره اون نیست؟
نقل قول:
ای بابا... من می خواستم بگم! :31:
من الآن اورکلاک کردم و از 332 رسوندمش به 450... :5: فعلا که بلایی سرش نیومده! تنها تغییر مثبتی که کرده این بوده که سرعت گوشی توی باز کردن عکس ها و بزرگنمایی ها، و از همه مهمتر حرکت سریع در عکس در حالت بزرگنمایی، آغاز بدون کندی و پرش فیلم ها و باز شدن سریعتر برنامه ها بوده...
از معایبش هم داغ شدن گوشی و زودتر خالی شدن باطری هست! :13:
نقل قول:
ای بابا... من می خواستم بگم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الآن اورکلاک کردم و از 332 رسوندمش به 450... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فعلا که بلایی سرش نیومده! تنها تغییر مثبتی که کرده این بوده که سرعت گوشی توی باز کردن عکس ها و بزرگنمایی ها، و از همه مهمتر حرکت سریع در عکس در حالت بزرگنمایی، آغاز بدون کندی و پرش فیلم ها و باز شدن سریعتر برنامه ها بوده...
از معایبش هم داغ شدن گوشی و زودتر خالی شدن باطری هست!
ااااا ! بعد میاین میگین ابی گوشیشو داغون میکنه و اینا ! بابا 450 بابای ساب بچه سی پی یو در میاد :دی ، یه 2 هفته نگه دار همینجور اگه گوشیت سالم موند بم بگو منم بکنم ! ( البته من 390 بالاتر نیبرما ! )
عزیز مطمئنی این پست برا اینجا بوده ؟ سوالت چی بودش ؟نقل قول:
سلام
یعنی خیالم راحت باشه؟
الان 3000 اس ام اس تو گوشیم دارم واسهخاطره اون نیست؟
ببین من الام 2800 ا مسیج دارم ، منتها تو اینباکسم نیست ، هر 15 روز هر چی مسیج تو اینباکه دسته بندی میکنم میبرم تو مای فلدرز که سرعت اینباکس کم نشه ، سرعت گوشیمم درسته درسته ... ( البته بازم بگم نمیدونم سوالت چی بوده ! )
--
ویرایش :
الان پیدا کردم پستتو ، نه برای تعداد زیاد مسیج ها نیست ، شما میتونی با دستکاری تایم زونتون اون حالتو درست کنی من یه بار کردم ، اگر دوباره شد میام آموزششو میزارم .
موفق باشی
نقل قول:
ای بابا... اختیار داری ابی جون! :دی
بی خودی که به من نمی گن دکستر، قاتل خونسرد گوشی های همراه... :21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان 2 روزش گذشته. چشم.. اگه سالم موند می گم تو هم بگذار روی 900...
راستی دوستان... کسی تا بحال تونسته روی ورژن های بالاتر از 20 تم افکت نصب کنه؟