خب چه جوری میشه سیمسم یک زمین تجاری بخره؟نقل قول:
Printable View
خب چه جوری میشه سیمسم یک زمین تجاری بخره؟نقل قول:
عزیزم روی گوشی یا تلفن خونه کلیک کن و روی : check real state کلیک کن ، بعدش یه زمین رو بخر. اون جا می تونی خونه بسازی ، ولی مردم هم میان خونتون دیگه! چون در اصل مکان عمومی حساب میشه ، برای قفل کردن در هم روی در کلیک کنید و lock this door رو انتخاب کنید و گزینه " قفل برای همه به غیر از سیمز ما " رو انتخاب کن.
کسی نمی تونه content_version.txt سیمز 3 رو روی هر جا اپلود کنه؟ ورژنش WorldWide باشه یعنی اخر ورژنش 2 باشه. 56 Byte هست حجمش توی GameData هم هست توی DVD 1 هست. تو رو خدا Upload کنید تو رو خدا!!!!!!!!:42::42::42::42::42::42::42::42::42: :42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::4 2:
ولی دوست عزیز برای من همچین چیزی نیومده:41:نقل قول:
چه برای تلفن !!!
چه برای قفل کردن!!!
چرا؟؟؟؟؟؟؟
"
چه برای تلفن !!!
چه برای قفل کردن!!!
چرا؟؟؟؟؟؟؟
"
متوجه نشدم :دی جواب سوالتونو دادم دیگه
منظورم اینه که check real state برای من نمیاد!
هرچی روی تلفن خونه یا موبایل کلیک میکنم این گزینه که شما گفتید نمیاد! :jealous:
نسخه ambition نصبه واستون؟
من تو این بازی به یه مشکل عجیب بر خوردم.
من تمامی پک های این بازی رو نصب کردم.
امروز وقتی که یکی از دوستامو به خونه دعوت کردم ، بازی دچار یک باگ عجیب شد و این بود که اون رفیقم یهو تا زانو توی زمین فرو رفت. الان هم اصلا نمی تونه تکون بخوره و همش داد و بیداد می کنه.
می تونید بگید که چجوری این مشکلو رفع کنم؟
من خواستم کد تقلبی که می شه باهاش انسان ها رو هم تکون داد رو به کار ببرم. اما وقتی Ctrl + Shift + C رو می زنم ، اصلا کنسول کمندی باز نمی شود. می شه بگید که مشکل از چیه؟ به خاطر پک هایی است که نصب کردم؟
سلام
الان توی یه جا خوندم که قرار E-R-O-T-I-C Dreams که برای سیمز 2 بود برای سیمز 3 هم بیاد
این خبر راسته؟
محتوای مخفی: این جا رو هم حتما بخونید
من دارم ولی این ها توش نوشتهنقل قول:
تو رو خدا جواب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Version:1.Content.Devtest.1397
Changelist:622971
درسته؟
به هرحال اپ کردم
کد:http://rapidshare.com/files/415353021/content_version.txt
شاید سیمز خرابهنقل قول:
ولی دوست عزیز برای من همچین چیزی نیومده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه برای تلفن !!!
چه برای قفل کردن!!!
چرا؟؟؟؟؟؟؟