اونجوری که شنیدم ترکیب مزخرف بوده دوباره ! یه پنالتی هم برای ما نگرفتن !!نقل قول:
ولی ارسنال ترکیب اصلی بوده !!
اونجوری که شنیدم ترکیب مزخرف بوده دوباره ! یه پنالتی هم برای ما نگرفتن !!نقل قول:
ولی ارسنال ترکیب اصلی بوده !!
نقل قول:
تکل نبود اسنایدر اومد پاس بده پاش گیر کرد لای پای نمیدونم کدوم خری یه چیزی تو مایه های اون مصدومیت نوید کیا بازی با کره بود-ولی خدایی حال کردم لباس دوم رئال این فصل آبیه:31:
دیابی الاغ زد پای اسی رو قیچی کرد.
آرسنالی ها نمی تونن مثل آدم بازی کنن !؟
روانی تکل رو رفته یه بار هم پاشو می پیچونه !
کد:http://www.dailymotion.com/video/x6byq3_sneijder-injury-vs-arsenal
:27::27::27::27::27::27::27::27:نقل قول:
شما برو ......
:27::27::27::27::27::27::27::27:
تا پایان سال میلادی !!نقل قول:
این دیابی زیاد بازیکن مصدوم کرده...یه بار هم با نوک پاش زد وسط کله ی جان ترینقل قول:
دیابی الاغ زد پای اسی رو قیچی کرد.
اگه میشه از این پیراهن عکس بزار...دمت گرم:40:نقل قول:
ولی خدایی حال کردم لباس دوم رئال این فصل آبیه
:27::27::27:نقل قول:
دست حرف بزن!
پیشنهاد میکنم دیگه اینورا نیایی:27:
سلام خدمت دوستان عزیز و گل و نازنین پی سی ورلد و تاپیک رئال مادرید:
در مورد اشنایدر بگم که خوشبختانه مصدومیتش اونقدرا هم جدی نیستش و نهایتآ سه ماهه بر میگرده .
طبق اخرین معاینات انجام شده روی او و گفته پزشکان وسلی اشنایدر این بازیگردان رئال مادرید نهایتآ سه ماه از میادین دور خواهد بود و اینکه وسلی میتواند سلامتی خودش را زودتر به دست بیاورد .
با این خبر خیال مادریدیها راحت شد ضمن اومدن رافاو.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در مورد دیابی:
واقعآ نمیدانم این بشر رو چی بگم اخه خدایشش کسی تو بازی دوستانه اینطوری تک میزنه که باعث شه طرف بره و بر نگرده ؟
من فکر مکینم وقتی داشتند عقل تقسیم میکردند دیابی داشته بند کفشهاش رو میبسته.
اون قضیه تری رو هم یادمه ولی اینکه دیابی بود یا نه رو خوب یادم نیست ولی یادم میاد که اونقدر ضربه بد بود که من گفتم تری مرد و حتی صحنه اهسته ضربه رو هم بخاطر خشونت بالا نشون نداد.
انقدر از اینگونه بازیکنها دیووووونه بدم میاد که نگو و نپرس انگار فینال لیگ قهرمانان اروپا هستش.
و میرم سراغ اخبار :
سایت هواداران رئال : سرانجام پس از کش و قوسهای فراوان رئال مادرید توانست رافائل فان درفارت ستاره ی تیم ملی هلند و هامبورگ را به خدمت بگیرد .
این ستاره ی ۲۵ اله در وبسایت رسمی خود نوشت : دیشب همه چیز تمام ششد و من در حال حاضر با رئال مادرید هستم . همیشه می خواستم در اسپانیا باشم چون پیوند عمیقی با این کشور دارم . حالا من برای رئال مادرید بازی می کنم و این رویایی است که به حقیقت پیوسته است .
رسانه های اسپانیایی خبر از قرارداد پنج ساله به ارزش ۱۰ میلیون یورو داده اند .
او پنجمین هلندی رئال مادرید پس از رویستن درنت ؛ رود فان نیستلروی ؛ آرین روبن و وسلی اشناید.
دینل پاریخو ستاره جوان باشگاه رئال مادرید به طور قرضی به لیگ انگلیس رفت.
این بازیکن ۱۹ ساله با قراردادی ۱ ساله و به طور قرضی به تیم کوئین پارک رنجرز منتقل شد.
این هافبک جوان که فصل گذشته در تیم ب رئال مادرید بازی می کرد طی توافقات انجام شده بین دو باشگاه به مدت یک سال در این تیم انگلیسی توپ خواهد زد.
این بازیکن می تواند امسال به همراه این در لیگ برتر انگلستان بازی کند.
ارین روبن ناراحتی خود را از مصدومیت شدید هموطن و همتیمی خود ابراز کرد.
ویسلی اشنایدر یکی از ارکان اصلی تیم رئال مادرید دیروز در بازی دوستانه این تیم در برابر ارسنال با تکل خطرناک دیابی به شدت مصدوم شد.
ارین روبن در این مورد گفت :
باید صبر کنیم و ببینیم چه پیش می اید ولی به نظر مصدومیت بسیار شدیدی می امد که این مایه تاسف و ناامیدی است.
اشنایدر بازیکن بسیار خوب و انسانی بزرگ است .
فردا او باید از پای خود عکس و ام ار ای بگیرد و امیدوارم خبر خوبی برای او حاصل شود.
روبن در مورد انتقال قریب الوقوع فان در فارت نیز گفت :
دوست ندارم که فعلا در مورد این انتقال صحبت کنم و در حاضر فقط باید در مورد اشنایدر صحبت کنیم این اتفاق بسیار ناگواری برای اشنایدر بود و ما نمی توانیم در مورد دیگر بازیکنان صحبت کنیم.
مدافع قديمي رئال مادريد در سخنان خود از مهاجم منچستريونايتد درخواست كرد تا به پيشنهاد اين تيم پاسخ مثبت دهد.
به نقل از ماركا، ميشل سالگادو اظهار داشت: رئال مادريد پيشنهاد طبيعي براي خريد رونالدو پرتغالي ارائه كرده و بازيكنان مادريدي نبايد ناراحت باشند. طبيعي است كه رئال با تمام وجود دنبال رونالدو باشد.
وي افزود: از طرفي (سر الكس) فرگوسن نيز حق دارد در مورد از دست دادن رونالدو حساس باشد و در اين انتقال كارشكني كند. اين مشكلات به ما ربطي ندارند.
سالگادو عنوان كرد: بازيكن هستيم و بايد فقط به فوتبال فكر كنيم؛ اما اميدوارم مياتوويچ و شوستر نهايت تلاش خود را در مورد به خدمت گرفتن رونالدو بكنند. شخصا از رونالدو خواهش مي كنم به رئال مادريد پاسخ مثبت دهد.
این هم جدیدترین اخبار موجود خدمت دوستان عزیز خودم .
و این هم هدیه من واس رئالیهای عزیز:
لباس اول رئال:
لباس دوم رئال:
لباس دروازه بان رئال:
زنده باد رئال مادرید
گزارش بازی دیشب به نقل از سایت رسمی باشگاه:نقل قول:
در دقیقه 6 ضربه روبینهو را آلمونیا گرفت.بازی را آرسنال در دست داشت.والکات خطرناک ترین بازیکن آرسنال بود.دودک چند عکس العمل خوب داشت.بهترین موقعیت نیمه اول تیم شوت ژاوی گارسیا از 30 متری بود.در دقیقه 38 کلیچی با شوت سنگین خود جواب شوت گارسیا را داد.در دقیقه 39 پاس در عمق گوتی به رائول نرسید.اشنایدر-روبن و نیستلروی بازیکنانی بودند که در اوایل نیمه دوم وارد بازی شدند.(دقیقه 46).در دقیقه 48 میشل سالگادو که در بازی قبل یه پاس گل داده بود اینبار بر روی ون پرسی مرتکب خطای پنالتی شد و آده بایور در دقیقه 49 توپ رو وارد دربازه کرد و آرسنال 1 بر 0 جلو افتاد.اما وسلی اشنایدر در نبرد میانه میدان توسط آدوب دیابی بشدت مصدوم شد و در دقیقه 60 از بازی بیرون رفت.اما رئال دست از تلاش برنداشت.پاس خوب روبن به نیستلروی رسید و این بازیکن با یک ضربه تغریبا خوب دروازه آلمونیا رو تهدید کرد که این دروازبان توپ رو در دقیقه 68 مشت کرد.ولی بازی با همان یک گل به پایان رسید.
نکته مثبت بازی در ترکیب رئال بازی دادن شوستر به روبن دلارد بازیکن جوان خود بود که در اولین تجربه بین المللی خود توانست قهرمانی اروپا را با اسپانیا بدست بیاورد.
در این تورنومنت تیم هامبورگ که در بازی اول با نتیجه 2 بر 1 از رئال شکست خورده بود توانست تیم یوونتوس را با 3 گل مغلوب کند! و به لطف تفاضل گل بعنوان قهرمان این جام معرفی شد.تیم های رئال مادرید و آرسنال بطور مشترک دوم و یوونتوس بعنوان تیم چهارم انتخاب شد.
ترکیب رئال در این بازی:
دودک-سالگادو-تورس-هاینزه-گارسیا-دیارا(دلارد 78)-گوتی-کالخون(اشنایدر 46)(پارخو 60)
-باپتیستا(روبن 46)-روبینهو(ساویولا 60)-رائول(نیستلوری 46)