از چه زمانی ؟
هر روز تریبالی ساعت 2 و نیم ما شروع میشه ؟
Printable View
از چه زمانی ؟
هر روز تریبالی ساعت 2 و نیم ما شروع میشه ؟
bebin 2 ehtemal vojod dareنقل قول:
!) format saat ha ro dorost vared nakardi
2)zaman tain shodeat az zoodtarin zamane momken zoodtar bode
zoodtarin zamane momkenesho to khod hamon safhe neveshteنقل قول:
:d
چجوری شروع کنم؟؟؟
نقل قول:
شما برو صفحه اول آموزشو بگیر و بگو بسم الله .
محمد جان من اکانتو گذاشتم اسلیپ ولی کلی حال داد یه ساعت زدم . بابا عجب حالی میکنین . خدا به ما نمی ده به شما هم که داده ناز میکنین .من بودم همه وردای اسپیدو میرفتم .:31:
فکر کنم برای اسلیپ مد :
1- یه نوار کشویی هست که میگی امروز یا فردا رو اسلیپ مد بره .
2- ساعتش رو به فرمت 24 ساعت وارد می کنی . ( مثلا اگه بخوایم ساعت 3 به وقت ایران بزاریمش میزنیم 12:30 )
3 - بعد مشخص می کنیم که چند ساعت تو اسلیپ باشه . ( اگه 8 ساعت رو وارد کنیم اکانت از ساعت 3 تا 11 میره رو اسلیپ )
چقدر نیرو ساختی ؟ چیکار کردی ؟ خوش گذشت ؟ : دینقل قول:
اگه میخوای بیایی اسپید باید جزو صد نفر اولی باشی که وارد ورلد میشه و من و سولجر زیاد توی صد تا میوفتیم !! : دی
من فکر کنم از 7-8 بار امتحان کردن ، 5-6 بار افتادم توی 100 تا !!
این هفته که ورلد هستش ، قولش رو به سولجر دادم که 2 تایی با اکانت بازی کنیم تا رنک یک باشه !! ایشالا اسپید های بعدی با هم دیگه بریم ...
باید دو نفره با یه اکانت بازی کنیم ، یه نفره نمیشه !!!
راستی ، میشه از تجربت توی تریبال بگی ؟
محمد، بیا با یوزر من بازی کنیم. حداقل چند بار رنک بالای 15 بوده.
برای من که توی اسپید قبلی با 2-3 روستا رنک یک بوده !!!
نیرو که والا چی بگم نساختم . ولی ساختمونا رو بردم بالا خواستم اصطبلو بزنم رفت رو اسلیپ . شرمنده که بد بازی کردم . تجربمم تو تریبال اندازه 10 - 20 روزه البته یه بار استارت آور کردم تو ورد 41 . یه بارم بن شدم :(نوشته بود که 532 پوینت کم میکنه ولی کم نکرد نکنه بعدا میخواد کم کنه ؟ :31:) در ضمن کلی هم آموزش خوندم ولی آخر سر نفهمیدم کلیسا به چه درد میخوره ؟نقل قول:
در ضمن بابت اسپید هم ممنون . هر موقع خواستین من میتونم با اکانت شما بازی کنم .( پررویی شد :11:)
:دينقل قول:
من که دیگه پیر شدم !! :دي
کنکورم دارم اینترنتم رو محدود کردن ! :دي ( توجه داشته باش خودم نخواستم !! :دي) توکه داری حال می کنی ! :دي من بدبخت باید برم خر بزنم اخرشم هم دانشگاه آزاد رشته ی خیار شناسی دهستان سگدره قبول شم !! :دي
خود نامردشه ! :27::27:نقل قول:
این همون و حـ یـ د هست ؟!! : دی !!!