دوستان کسی امتیاز هدیه کلوپ رو نخواست (میخواد برود یا نیاز ندارد یا...) و در حد 30تا یا بیشتر بود که شارژ "روز" بشه گرفت باهاش لطفا بده به من :n02:
فقط شارژ روز :n02:
از فرد بامعرفت مچکرم :n16::n02:
Printable View
دوستان کسی امتیاز هدیه کلوپ رو نخواست (میخواد برود یا نیاز ندارد یا...) و در حد 30تا یا بیشتر بود که شارژ "روز" بشه گرفت باهاش لطفا بده به من :n02:
فقط شارژ روز :n02:
از فرد بامعرفت مچکرم :n16::n02:
میشه؟ من یکبار سوال کردم که با قیمت کمتر این کدهارو از کسی بگیریم و استفاده کنیم اشکال نداره؟ چون نمیدونم مثلا اون فرد کد رو از چه منبعی میاره!نقل قول:
گفتن که عواقب داره این کار !!!!!!!!!!
مرد حسابی کسی که میخواد تخلیه کنه ، امتیازاشو مصرف میکنه بعد میره دیگه ! :n08:چراغی که به خانه رواست به مسجد حرامست ! :n18:نقل قول:
مسلمون باید خمس بده، مسلمونی که خمس نده مسلمون نیست، بنده هم نماینده گرفتن شارژ کلوپ پارس آنلاین در این تاپیک و همه تاپیک ها هستم :n02:نقل قول:
همه مثل شما شیره اکانت رو در نمی آوردند فرزندم. شما اون مطلب رو به خودت نگیر، گفتم اگر کسی نخواست. :n09: قبلا یه بنده خدائی رفت و دو روز شارژ گذاشت خدا با بزرگان و خوبان و پاکان محشورش کنه. :n02:
شما میتونی معرفی کنی اون شخص رو به بنده که بخرم و استفاده کنم بعدش خبر میدم. اگر پیدام نشد بدانید سرم کلاه گذاشته و دچار عواقب شدم:n02::n26:نقل قول:
دوستان
جریان این هدیه های ویژه شب یلدا چیه؟؟؟
کدوم؟ ..نقل قول:
پس ماندگار شدی پارس انلاین :n35:نقل قول:
من که رفتم از پارس دزد:n09:
سلام
مگه این قضیه شبانه رو دوباره برای مشترکین قبلی پارس درس نکردند چون برا دوست من درس شده شبا هم رایگان دانلود میکنه.؟؟؟؟!!
اقا این قضیه شبانه چیه ؟
زده مثلا POL-256-12GNight یعنی 12 G روزانه هستش و 432 G شبانه ؟؟؟؟؟اون 12 G ماههی هستش یا سالی ؟؟؟؟
این هم سرویس جدید پارس بعد از تغییر شبانه هست که جیب مشتری ها رو خوب خالی کنهنقل قول:
این سرویسی هست که فقط یکساله داده میشه و هر ماه 12 گیگ بهتون میده
و اگه از 12 گیگ روز اصلن استفاده نشه 12*12*3=432 گیگ در سال میتونین شب استفاده کنین
و چون یکساله هست ریسکش بالاست چون معلوم نیست سرعت شبش چقدر باشه و چقدر بتونین ازش استفاده کنین