دوستان کسی متوجه نشد این نصف شدن سرعت واسه چیه؟ مثلا 2 مگ داریم
Printable View
دوستان کسی متوجه نشد این نصف شدن سرعت واسه چیه؟ مثلا 2 مگ داریم
سلام
آقا من تا 13 روز دیگه برام نمونده شبانه تموم میشه
چیکار کنم ؟
من تو مرکز مخابراتیمون یه 2 g دارم سرعت دانلود 250 میده ولی نمیدونم شبانه داره یا نه ولی محدود ماهی 3 g حجم دانلود دارم
الان موندم چیکار کنم
شاتل چطوره شبانه داره ؟؟؟
مخابرات چی ؟؟؟
فن اوا تو ما خوب نبود داشتم
پارس انلاین که پینگش خوب نیست شبانش هم که جمع شد و به منم که سرعت بالای 456 مگ نمیده
فک کنم عوض کنم بهتره
آره عوض کن چون روزشهم دیگه تعریفی ندارهنقل قول:
سرعتت چه موقعی نصف میشه؟ روزا یا شبانه رایگان.نقل قول:
من هم 2مگ حجمی دارم. اما بیشترین مشکلم تو ساعتهای 7 عصر تا 12 شبه. البته سرعت نصف نشده، از همون موج دندان ارهای پیروی میکنه. همین دیشب، یه فایل گذاشتم واسه دانلود. ساعت 9:30 شب. با IDM وقتی دانلود رو شروع میکردم چند ثانیه (در حد 5 - 6 ثانیه) سرعت نزدیک 1مگابایت (حدود 8مگابیت) بود. بعد بلافاصله افت میکرد تا مرز قطعی کامل. بعد از چند ثانیه دوباره میرفت بالا اما دیگه به 1مگابایت نمیرسید. دور و ور 150 کیلوبایت تا 250 کیلوبایت. دوباره بعد از یه مدت زمانی سرعت صفر میشد و باز بعدش بالا میرفت. سرعت همهاش در حال نوسان بود. فایل 500 مگی بیشتر از 30 دقیقه طول کشید تا دانلود بشه. یعنی متوسط سرعت نزدیک همون سرعت اسمی (250 کیلوبایت) بود. تازه این دانلود از سرور داخلی بود که در عمل نباید مشکل پهنای باند وجود داشته باشه براش.
از همه چیز بدتر، این نوسان بسیار زیاد سرعت از 1مگابایت تا 5 کیلوبایته. اگه 250 کیلوبایت یا حتی کمتر رو با دامنه نوسان کم هم میداد من راضیتر بودم. میگفتم مشکل شلوغی شبه. اما این همه نوسان تو سرعت خیلی ضایع است. جالبه که تو چند وقت گذشته (حتی قبل از 10 آذر هم) شبانه رایگانم اوضاعش خوب بوده. فقط عصرها و شبها مشکل دارم.
ممنون از جوابتنقل قول:
الان حدود 1 هفتس کلا نصف شده قبلا تا 400 هم سرعت داشتم الان فقط صبح زود شاید به زور بره به 400 و چند روزی که تست کردم تمام ساعات شبانه روز سرعت حدود 150 تا 200 شده ولی به سرعتای شما نمیرسه مثلا 50 و 0 و اینا نشده تغییری هم توی snr و دان استریم و اینا هم ایجاد نشده و همه چیز مثل قبله میگم شاید از قصد این کارو کردن که دانلود شبانم کم شه چون هنوز یه دو ماهی شبانه دارم هر چند من دانلودی هم ندارم اصلا
وزیر ارتباطات: کاربران اینترنت انتظار افزایش سرعت نداشته باشند
وزیرارتباطات از افزایش دو برابری تعداد کاربران اینترنت در سال های گذشته خبر داده و در عین حال تاکید دارد که این تعداد با ارائه نسل سوم ارتباطی توسط اپراتورهای موبایل بیش از این نیز خواهد شد البته در زمینه سرعت اینترنت فعلا کاربران ADSL نباید انتظار افزایش سرعت داشته باشند.
احتمالن مشکل شما محدودیت جدی پهنای باند تو مرکز مخابراتیه. واسه من مشکل بیشتر عصرهاست و بعضی مواقع پنجشنبهها و جمعههاست. شبانه رایگان نه تنها مشکلی نداشتم این چند وقت گذشته (حدود 1 ماه و نیم) واقعن وضعم بهتر شده. کلن پارسآنلاین هر جا یه جور مشکلات واسه خودش داره.نقل قول:
میخواستم از امتیاز باشگاه مشتریانی که دارم اقدام به خرید یک گیگ ترافیک کنم که زده موجود نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مگه سخت افزاریه که موجود نیست؟؟؟؟؟
سری کداش موجود نیستنقل قول:
تا سری جدید تولید کنه
فکر کنم وقتی ترافیک شبکشون میره بالا اون بسته ی یه گیگی رو غیر فعال میکنن.... :n13: