دوستان کیفیت این خط چطوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان کیفیت این خط چطوره
نقل قول:
کیفیت خط خوبه پهناباند روی 16 مگ هست SNR هم نرماله ، واسه بهتر شدن کیفیت خط هم تو تنظیمات مودم بذارید حالت Annex A .
های وب برای بازی های آنلاین پینگ رو بهتر نمیکنه؟نقل قول:
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
سلام دوستان
خواستم یک موضوعی رو با شماها در میون بزارم
من حدود 4 سالی هست که های وب هستم قبلش هم از شرکت های مختلف مثل شاتل،پیشگامان داشتم
موضوع از این قراره که این شرکت عجیب حجم خوری داره و بهتون اطلاع نمیدن مگر حواستون باشه برای من این سری 4 مین دفعه ی
2 دفعه شو با مدرک نشون دادم اون هم به چه بدبختی ولی الان نمیشه چون میاد تو گزارش مصرف رو نگاه میکنه و میگه شما همش رو مصرف کردین ولی من دقیقا یادمه که
پنلم رو نگاه کردم دقیقا 11گیگ داخلی داشتم الان صفر شده
خلاصه بدجور حواستون باشه من خیلی های وب رو قبول داشتم ولی از موقعی که این اتفاق ها میوفته کلا نظرم برگشته پشتیباناش اصلا مشتری رو ادم حساب نمیکنن
یکبار هم که حجمم رو تونستم برگردونم با مدرک دقیقا قبلش با 2تا از پشتیبانی هاش صحبت کردم هر 2شون میگفتن شما دارین اشتباه میکنین و.........کلا نزدیک بود یک فحشی چیزی هم بگه:n29::n29:
سلام دوستان هایوب حجم سرویس گیم داره؟!پینگش خوبه برای بازی آنلاین ؟!میشه باهاش بدون مشکل ویدیو آنلاین 1080 دید که قطع نشه؟!
fixed............
سلامنقل قول:
این حالت annex a در مودم دلینک کدوم منو و کجاش هست؟
منم سر همین موضوع از های وب جمع اوری کرده بودمنقل قول:
سلام
من 2 سال پیش (قبل از تعرفه های جدید) از های وب اینترنت داشتم، که بعد از چند ماه به خاطر کمبود پهنای باند و پینگ افتضاحشون تخلیه کردم . یک ماه پیش شاتل رو به خاطر حجم کم، کمبود پهنای باند و تجهیزات آشغالی که تو مرکز مخابرات ما استفاده میکردند که باعث شده بود خطم حتی 8Mb رو هم نکشه (خطی که قبلا 12 رو راحت جواب میداد) تخلیه کردم . خواستم به یکی از شرکت های محلی برم که از شانس ما مشکل براشون پیش اومد و ظاهرا نمیتونند درخواست رانژه رو به مخابرات بدن . برای همین گفتم برای یه ماه به صورت موقت بیام های وب تا مشکل اون شرکت حل بشه . حالا امروز خط وصل شد (سرعت 8Mb) و در کمال تعجب دیدم به نسبت قبل حداقل تو مرکز ما خیلی بهتر شده ! ping حدود 50ms کمتر شده بود و همون پینگ شاتل رو میداد . مولتی کانکشن و تک کانکشن هم بدون مشکل بود . البته هنوز تک کانکشن شب رو امتحان نکردم ولی احتمالا تک کانکشن شب خوب نیست .که البته چندان اهمیتی نداره برام چون شاتل روزانه اش هم داغون بود . IPیی که شاتل بهم میداد NAT شده بود در صورتی که اینجا IP Valid بود . یه 200 گیگ هم ترافیک بین الملل برای یه ماه داد یعنی در کل 800 گیگ ترافیک داخلی یا همون 400 گیگ بین الملل. در کل تو این مدت تو مرکز ما خیلی بهتر شدن . اگه پروفایل گیمینگ داشتند و حجم سرویس های مدت دارشون رو هم یه جا میدادند ، کلا همین های وب میموندم چون واقعا تو مرکز ما بهترین تجهیزات رو بین تمام شرکت هایی که تا حالا امتحان کردم دارند .
اسامی شرکتهای کم فروش اینترنتی اعلام شد
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی:
◽️بررسیهای میدانی در برخی اپراتورهای ارتباطات ثابت نشان میدهد بین ۵ تا ۸ درصد مغایرت در حجم بستههای درخواستی مشترکین وجود دارد.
◽️بر همین اساس تمامی شرکتها تا ۵ درصد و شرکت مخابرات ایران در استان خراسان شمالی، شرکت داده گستر عصر نوین (های وب) در استان فارس، شرکت پارس آنلاین در استانهای فارس، همدان، کردستان و کرمانشاه، شرکت پیشگامان توسعه ارتباطات در استان کهکیلویه و بویراحمد، شرکت فناوری ارتباطات شاتل در استان بوشهر، شرکت دادهپردازی فنآوا در استان کهکیلویه و بویراحمد، شرکت انتقال دادههای آسیاتک در استان همدان تا ۸ درصد کمفروشی داشتهاند و باید فرایندهایشان را اصلاح و بهینهسازی نحوه محاسبه حجم ترافیک را انجام دهند./ ایسنا
سلام
متاسفانه های وب به جای پیشرفت پس رفت داشته در مرکز مخابراتی ما الان بیشتر از 4 مگ سرویس نمیده چند بار تماس گرفتم هیچ فایده ای نداشت.
سلام حوزه اتصال شهری همزمان رو های وب حذف کرده؟
سلام دوستان من اینترنت مخابرات دارم میخوام یه اینترنت 4 مگابیت حقیقتاً نامحدود داشته باشم که به این سرویس ویژه هایوب رسیدم:
سرویسهای 16Mbps یکساله که پس از مصرف ترافیک مشخص ماهیانه به 4Mbps میرسد.
آیا این ادعای شرکت هایوب صحیح است که پس از پایان ترافیک سرعت این سرویس ویژه به 4Mbps میرسد و نه 128 یا حتی 1Mbps ؟
لینک صفحه سرویسهای ویژه در هایوب
کد:https://www.hiweb.ir/home-services/adsl-pricelist
نقل قول:
در صفحه مربوط سرعت مربوط به سرویس ذکر شده پس از اتمام حجم، 2 مگابیت هست نه 4 مگابیت.
ممنون از پاسخگویی شما ولی در صفحه مربوطه کنار گزینه سرویسهای حجمی ، سرویسهای ویژه قرار دارد و کلاً 4 تا سرویس ویژه هست که چهارمی این ویژگی را دارد .نقل قول:
آیا ادعای های وب صحت دارد واقعاً بعد پایان ترافیک سرعت به 4 مگابیت میرسد؟ ممنون میشم پاسخ بدهید.
عکس صفحه مربوطه را قرار میدم.
ببخشید دوستانی که سرعت 4 مگابیت یا 8 مگابیت از های وب دارند سرعت دانلود تک کانکشن از لینکهای خارج از ایران چقدر است ممنون میشم پاسخ بدید
نقل قول:
من از تصویر زیر چک کردم:
حالا دقیقتر و درسترش رو میتونید بپرسید ازشون و مسئله مهمی نیست.
در مورد کیفیت این شرکت؛ تجربه خودم از زمان اشتراک عدم صداقت این شرکت بود. بالاخص در بحث تک کانکشن از سرورهای خارجی. وقتی اپراتورش میگفت معیار شرکت ما سرعت دانلود شما با دانلود منیجر از سایت اپاراته...دیگه تکلیفش معلوم بود حداقل برای من.
ولی در عین حال بودن کسایی که راضی بودن از این شرکت.
ممنون میشم دوستانی که های وب دارند بخصوص در تهران سرعت دانلود تک کانکشن از سرورهای خارجی رو به بنده اطلاع بدن.
قصد تهیه سرویس 16 مگ رو دارم به منظور ویدئو کنفرانس چند نفره با کیفیت 1080 با اسکایپ
ساکن تهرانم منطقه مخابرات مالک اشتر خیلی ممنون.
من تهران نیستم ولی سرعت تک کانکشن اکثر روزها خوبه (سرعت 8Mb) ولی شب ها به 1 تا 2 مگابیت میرسه . من الان تقریبا یک ماهه برگشتم به این شرکت .نسبت به دو سال پیش که ازشون اینترنت داشتم خیلی بهتر شدن خصوصا از لحاظ ping ولی در کل سرعت خریداری شده رو نمیده بهتون . البته اهمیت چندانی هم برام نداره چون به صورت موقت اومدم این شرکت و حداکثر یکی دو ماه دیگه خط رو تخلیه میکنم .نقل قول:
دوستان این اتصال همزمان چطوری هست ؟
میشه یه اشتراک خرید هم در کرمانشاه وصل شد هم در تهران
نقل قول:
حتما منظورشون اینه که pppoE را روی بیشتر از یک دستگاه میشه استفاده کرد .
با این حساب یعنی پس باید یک ور فعال باشیم همزمان دونفر نمیتونند استفاده کنندنقل قول:
شهر به شهر را نمیدانم دقیقا دوست گرامینقل قول:
قبلا خونده بودم تو سایت های وب موقعی که مشتری ش بودم
ولی اینی که عرض میکنید احتمالا منظورش استفاده بیشتر از یک pppoe روی یک خط Adsl یا یک اشتراک وایرلس است
مثلا طرف یک bridge وایرلس داره رو پشت بوم
بعد در بیش تر از یک نقطه ساختمان pppoe میکنه رو اون bridge
اینجوری که بریج وایرلس کنه همون سرور به نقطه بعدی میدهنقل قول:
الان تو پنل های وب بری نوشته اتصال همزمان بیش از یک دستگاه
شهری
استانی
کشوری
از پشتیبانی پرسیدم خودشم نمیدونست [emoji51]
نقل قول:
شهری
استانی
کشوری
را نمیدانم دوست گرامی امتحان نکردم
ولی شما وقتی روی یک خط بریج داری فقط یک نقطه میتونی pppoe تعریف کنی و وصل شی پارس آنلاین که اینجوریه
-=---------------------
شهری استانی ش هم باز همونه .. مساله اینه با یک پوزر پسورد چند جا بتونی وصل شی .. چه تو یک ساختمون باشه چه تو چند تا شهر مختلف
سلام
یادمه قبلا های وب داشتم ( بیشتر از 3 سال پیش )
اون موقع ها سرعت رو محدود میکردن واسه شبا
اون موقع من از اتصال دو نفره استفاده میکردم
یعنی با یک مودم هم به صورت ppoe وصل میشدم هم تو کامپیوتر با کانکشن بریج وصل میشدم
اینطوری سرعت 2 برابر میشد
البته فقط مودم تی پی لینک این قابلیت رو داشت . بقیه مودمها رو نمیدونم . ایسوس هم داشتم با اون نمیشد
البته اینم بگم چون 2 تا ایپی داشتم اینطوری باید با برنامه connecty dispatch با هم ادغامشون میکردم
سلام کسی این چند وقته مشکل افت سرعت نداشته؟؟
سلام . مثل همیشه شبها سرعت کم میشه، تغییر خاصی نکرده .نقل قول:
من قبلا هایوب داشتم
قبل تعرفه های جدید خوب بود بعدش به فنا رفت.
دو تا شرکت عوض کردم بعد هایوب . شاتل و پارس آنلاین
رو هایوب خطم راحت ۱۶ مگ جواب میداد این دو تا ۸ بیشتر جواب نمیدن. خوبیش همین بود فقط
من تازه های وب گرفتم قبلا اسیا تک داشتم . الان از نظر پهنای باند و تضمین سرعت و قطع و وصلی برای من واقعا های وب عالی هست و از نظر تعرفه هم با اسیا تک زیاد فرقی نداره پشتیبانی خوبی هم داره . فقط مشکلم اینجاست من از سایت فیلیمو اکانت دارم و با اینترنت های وب وقتی استفاده میکنم کاملا رایگان نیست و یه مقداری باز از حجم من کم میشه چند بار هم با پشتیبانی تماس گرفتم میگن اینطور نیست و یه چیز عجیب هم رو اپلیکیشن موبایل های وب دارم مقدار مصرف و باقیمانده رو میبینم که در حال کم شدن هست موقع استفاده از سایت فیلیمو و به پشتیبانی هم گفتم ولی میگه اون درست نشون نمیده !! حتی داخل پنل کاربری هم از میزان حجمم داره کاسته میشه موقع استفاده از سایت فیلیمو !! رو اسیا تک چنین مشکلی اصلا نداشتم حتی 1 مگابایت هم کم نمیکرد . مثلا برا مصرف 1 گیگ از این سایت 150 مگابایت از حجمم کم کرده . پشتیبانی هم قانع نمیشه و میگه یه گزارش کارکرد بگیر و منم میگیرم بعد هر بار استفاده از محتوای سایت فیلیمو و باز کسر میکنه کسی چنین مشکلی رو های وب نداره یا نداشته ؟ خودم هم داخل گزارش مصرف چک کردم اصلا مصرف ترافیک داخلی یا بین الملل بیشتر از 24 مگابایت برا مثلا اون یک روز نداشتم ولی حجم کسر شده 150 مگابایت هست !!
فقط ترافیک تماشای فیلم ها رایگان هست ولی صفحه گردی در سایت فیلمو ترافیک محاسبه میشه براتوننقل قول:
سلام
وضع پینگ برای گیم چطور هست ؟ نوسان یا پکت لاست داره یا نه؟
با 8.8.8.8 چه پینگی میده معمولا؟
سرعت تک کانکشن با سرور های خارجی مشکلی نداره؟
چیز پی ان ها بدون مشکل وصل میشن؟؟
نقل قول:
هیچکی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
های وب برای گیم پیشنهاد نمیشه چون نوسان زیاد داره! پینگ بنده به 4.2.2.4 بین 120 تا 167 متغییر می باشد
سرعت تک کانکشن در بعضی از روزها خوبه در بعضی هم افتضاح میشه
برای چیز پی ان مشکلی ندیدم.
سلام
امکانش هست بسته جشنواره بهاری خریداری بشه و کد تخفیفشو به شخص دیگه بدیم تا اون استفاده کنه ؟ آیا امکانش هست کسی تست کرده ؟
میشه لطف کنید یه پینگ از 8.8.8.8 بگیرید. ممنوننقل قول:
و این که چه شرکتی رو برای گیم و پینگش پیشنهاد میکنید؟
اقا جدی یه سوالی ، چرا من فیـلترشکن میزنم سرعت و پینگم بهتر میشه؟ نباید بر عکس باشه ؟
سلام.
دوستان، من الآن مشترک دیده بان نت هستم و به دلیل یه سری مشکلات از جمله سرعت کم تک کانشن و کندی سرعت دانلود در ساعاتی از روز که الآن 4 ماه هست دارم پیگیریش می کنم و هنوز هم درست نشده، میخوام تخلیه کنم و از خدمات یه شرکت دیگه رو استفاده کنم.
مصرف ترافیکم کمی زیاد هست ( حدود 120 گیگ بین الملل) و سرعت تک کانشکن هم خیلی برام مهمه چون استریم می کنم. حالا بین پیشگامان سرویس 8 مگ و های وب اونم سرویس 8 مگ میخوام یکی رو انتخاب کنم. نمیخوام سرعت دانلودم از 800 کیلوبایت کمتر بشه و سرعت تک کانشن پایدار میخوام.
مکس ریت خطم حدود 19 مگابیت هست ولی CRC هر بار رکورد میزنه و حتی تا 10000 هم بوده. هر چند با تغییر شرکت این عدد ممکنه تغییر کنه ولی فکر نمی کنم دیگه کمتر از 10 مگاببت بشه.
شما کدوم یکی رو پشنهاد میکنین؟
های وب نه تک کانکشنش مناسبه و نه سرعت پایدار دارهنقل قول:
مخصوصا در ساعات ابتدای شب (21 تا 1 نیمه شب) حتی مولتی کانکشن خارجی هم افت میکنه چه برسه به تک کانکشن
همین وضعیت در مورد نت پارس آنلاین که اونم های وب خریدتش و متعلق به های وبه مشاهده میشه
افزایش CRC هم مربوط به نویز خط هست که با تغییر شرکت ممکنه تا حدودی کمتر بشه
سلامنقل قول:
سرعت تک لینک تا چه مقداری پایین میاد؟ من میخواستم بیام این شرکت ولی اگه وضعیتش اینه قابل استفاده نیست چون برای من پینگ و تک لینک مهمه. بخوام برم آسیاتک که وضع تعرفه هاش فاجعه هست. بخوام برم پیشگامان که به شکل عجیبی کلا اینجا سرویس نمیده. بخوام برم پارس آنلاین که چند سال پیش داشتم اواخر خیلی داغون شده بود الان هم انگار بدتر شده
بخوام برم شاتل که گرون کرده و میگن با وی پی ان هم مشکل داره.
فن آوا هم که مشترک های تمام استان ها (به جز تهران و کرج) رو داد به نمایندگی ها. یعنی من که فن آوا داشتم دیگه سرویسم از تعرفه گرفته تا پنل و... هیچ ربطی به فن آوا نداره. این شرکت که قبلا نمایندگی اینا بود تعرفه های جالبی نداره و بدتر این که جدیدا مشکل پینگ پیدا کردم.
دیدبان هم که همه مینالن ازش.
شرکتی موند؟؟؟ شرکتی رو پیشنهاد میدید شما؟