رزرو مشکلی پیش نمیاد اما اگر دسترسی به 4G ایرانسل دارین چون خدماتش خوبه مخصوصا توی این شهر، سبک سنگین کنین هم برای وبگردی و هم دانلود شاید بصرفه تر بود تا تمدید ADSL مخابراتنقل قول:
Printable View
رزرو مشکلی پیش نمیاد اما اگر دسترسی به 4G ایرانسل دارین چون خدماتش خوبه مخصوصا توی این شهر، سبک سنگین کنین هم برای وبگردی و هم دانلود شاید بصرفه تر بود تا تمدید ADSL مخابراتنقل قول:
راستش من 4G ایرانسل رو هم چک کردم تو روز خوبه ولی تو اون ساعات نامحدود که در جریانش هستین بشدت سرعت افت میکنه (حداقل در منطقه ما اینطوره) در واقع من مثلا هر بار 2 تومن بدم برای اون نامحدود، ماکزیمم در بهترین حالت بتونم 4 تا 5 گیگ بگیرم!نقل قول:
مخابراتم که تو این شش هفت سال آقا ما رو پیر کرد واقعا میگم! دیگه اینجا همه مخصوصا بچه های قدیم در جریان هستند که این مخابرات مشهد با ماها چه کرد...
تنها حالتی که میشه نهایت استفاده از بسته های شبانه کرد اینه که چندین لینک همزمان رو دانلود بزارین،مثلا 10 تا و اینکه تو idm گزینه option سربرگ connection گزینه max. connection number رو تا بیشترین حد برسونید مثلا 32 البته همونجا اخطار میده که شاید از جایی که دانلود میکنید چنین تعداد کانشکن رو ساپورت نکنه...نقل قول:
یه شب چندتا لینک دانلود رو گزاشتم بعدش خوابیدم،30 دقیقه قبل اتمام وقتش بیدار شدم و دیدم دوتا لینک مونده ولی سرعتش پایینه حدود500 کیلوبایت بود،دیدم تو 30 دقیقه دانلود نمیشه رفتم تعداد کانکشن هارو دیدم 8 تا بود،کردمش 32 ،سرعت اون دوتا لینک از 500 کیلوبایت رسید به 1 مگابایت...
داداش اشتبا نمی کنی؟ وقتی یک فایل دانلودش مثلا با 8 کانکشن شروع بشه، تغییر تعداد کانشکشن در تنظیمات، تغییری در فایل های فعلی نمی ذاره، رو دانلود های جدید تاثیر می ذارهنقل قول:
من که چنین کاری برام تغییر ایجاد کرد...نقل قول:
دوتا لینک بودن که هرکدوم تقریبا 5 درصد رفته بود و سرعتشون روهم 500 کیلو بود با تغییر تو کانکشن سرعت رسید به +1 مگابایت
سلام دوست عزیز اگر دانلود رو متوقف کرده و تعداد کانکشن هارو زیاد کنید بعد ادامه رو بزنید با تعداد کانکشن جدید شروع به دانلود می کنه.نقل قول:
بله. 2تا 7هستش.نقل قول:
اينترنت فوق سريع مخابرات (VDSL) قابل واگذاري در مراكز:قدس،انقلاب،صابري وحيد،آزادي،مطهري،فرشچي،كو ثر و استقلال مشهد همراه با مودم رايگان
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
کسی اطلاعی از این سرویس داره؟
سرعت، قیمت و ....
کابل مسی پوسیده که فکر نکنم کشش بیش از اینو داشته باشه پس باید برای فیبری ها باشه البته اگر مودم جدید نخوادنقل قول:
لابد اینم ترفندیه تا از مهاجرت کاربرهای فعلی به 4G ایرانسل پیشگیری کنن
تا کسی تست نکنه معلوم نمیشه سرعت و کیفیت چطوره که خودشون گفتن به ۲۰۲۰ زنگ بزنیدنقل قول:
در نت هم سرچ کنی مطالبی در موردش هس مثل لینک پایین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
VDSL قادر به ارائه سرعت 52 مگابیت در ثانیه برای ارسال اطلاعات از اینترنت به کاربر (Downstream) و 16 مگابیت در ثانیه برای ارسال اطلاعات کاربر بر روی اینترنت (Upstream) است.
دوستان کسی نمیدونه این طرح ملیشون کی تموم میشه
از وقتی شروع کردن کل اینترنت ایران(همه شرکتها) به فنا رفته
البته بیشتر بهونه دیداس میگیرن که میکن از خارج دارن بهمون اتک میزن
اخه کسی نیست بگه مگه تو سرورهای ایران چی داره که بخوان بهشون اتک بزنن:n08::n08::n08::n08:
تکنولوژی ساخت جی ال ایکس و انواع پرایدنقل قول:
Sent from my NX403A using Tapatalk
تکنولوژی ساخت جی ال ایکس و انواع پراید.نقل قول:
Sent from my NX403A using Tapatalk
کیفیت خیلی مهمتره فقط کمیت که نیست. بعضی وقتا هیچ صفحه ای باز نمیشه بعضی وقتا فقط وبسایتهای داخلی حتی بت شکن هم گاهی کلا نمیکنه . مخابرات سرعت گیگابیتی هم ارائه بده وقتی کیفیتش اینه دو قرون نمیارزه به چه امیدی آدم تمدید کنه
مخابرات اگر رايگان هم نت بده هيچ فايده اي ندارهنقل قول:
چون وقتي نياز داري قطع مخصوصا براي محيط كار
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
سلام دوستان بنده ساکن مشهدم مرکز مخابراتیمونم ۱۵ خرداد هستش کسی از دوستان میتونه لطف کنه راهنماییم کنه از کدوم شرکت بگیرم بهتره ؟ دانلود شبانه هم داشته باشه
Dial Up بهترهنقل قول:
راجع به بقیه ی شرکتها بهتره توی تاپیک خودشون سوال کنینقل قول:
اما طرحهای شبانه دار مخابرات کاملا رایگان هم نیست و بابت هر مقدار که دریافت کنی %1 از ترافیک روزانه کسر میشه
از این گذشته سرعت بازه ی رایگانش اغلب تعریفی نیست و برای وبگردی خوبه!
این از مخابرات.
حالا پیشنهادم بشما اینه یک گوشی یا مودم 4G بگیر، با هزینه ی ناچیز هر قدر میخوای دانلود کن . سرعتش هم که در هر ساعتی بالاست و شخصا امتحان شده تا حدود 40 مگابیت رسیده
اگر دور مخابرات و شرکتهای isp رو هم خط بگیری اعصابت از بابت قطعی و نویز و سیم کشی داخلی و خارجی و این مشکلات که هیچوقت تمومی نداره راحت میشه
امیدوارم این راهنمایی مفید بوده باشه
تو سایت پارتاک بسته حجمی 50 گیگ گذاشته 54 هزار تومن با مالیات , خوبه؟
میشه این قضیه رو بازش کنین ؟نقل قول:
دیال آپ بهتره یعنی چی ؟
اینجا تاپیک ADSL هست. مربوط به ADSL هم میشه. بعید میدونم کسی دیگه دنبال دیال آپ باشه. هرچقدر هم که کیفیت اینترنت ADSL بد باشه!
دایل آپ یک خوبی داشت که کد خطا میداد دقیق متوجه می شدی مشکل چیه و از کجاست ولی این اسمش هست پرسرعت مخابرات ، دم به ساعت اشکالات نامعلوم:n02:نقل قول:
قابل توجه كليه نمايندگان فروش:سرويس هاي دانشجويي 3 ماهه 2 گيگ و تابستانه يكساله 80 گيگ با دانلود شبانه 3 تا 8 صبح بر روي پنل فعال و قابل فروش ميباشد.
2020 از شب چهارشنبه خرابه تا الان که 10 صبحه یکی نیس درستش کنه
نظرتون در مورد اینترنت ثابت ایرانسل چی هست ؟
ممنون
4G خیلی بصرفه تره تا tddنقل قول:
سلام اگه بخوام با یوزر پس یکی از دوستانم که روی یه خط دیگه از مخابرات سرویس داره از طریق خط خودم وصل بشم که منم از مخابرات سرویس دارم چیکار باید بکنم؟ قبلا دیدم بین چندتا از بچه ها اینجا بحثش بود. اگه امکانش هست راهنمایی کنید مرسی.
اگر سرویس مک ادرس مودمش توسط مخابرات فعال شده باشند امکانش نیست . با همون خط باید به پشتیبانی تماس و کسب اطلاع باید کرد البته توی پنل پارتاک هم شاید نوشته باشه
تماس با ٢٠٢٠ گذينه فعال و غير فعال آدرس مودم رو داره
از خط مورد نظر تماس بگيرين اتوماتيك فعال و غير فعال ميشه
نه مک آدرس رو فعال نکرده رو مودم
روي مودم نه دوست من روي خط مخابراتنقل قول:
تماس بگيرين متوجه ميشين
محدود كردن به آخرين مودم متصل شده
اون Mac Address Filtering داخل تنظیمات مودم یک موضوع دیگست.کارش مسدود کردن کاربرهای غیرمجاز بوسیله ی خود شماست. کاربرای غیر مجازی که پسورد وایرلس شما رو بشکلی غیرمجاز بدست اوردننقل قول:
ولی خود isp ممکنه مک ادرس یکتای خود مودم کاربر رو در سرور مخابرات بعنوان مجاز تعریف کنه طوریکه دقیقا همون مودم حق استفاده از خط مذکور رو داشته باشه. شما مودم رو عوض کنی یا با نام کاربری/پسورد یکنفر دیگه بخوای از اینترنتش استفاده کنی اجازه نمیده. مگر اینکه مخابرات، مک ادرس مودم کاربر مذکور رو اصلا در سیستم تعریف نکرده باشه
نه منم منظورم این بود که این کار رو نکرده! اوننقل قول:Mac Address Filtering که یه چیز دیگس.
خب پس باید بشه با یوزر/پس اون وصل بشین
میدونم ربط مستقیم به این تاپیک نداره ولی یه مسئله ای هست در مورد 4G ایرانسل
تو نواحی جنوب غربی مشهد مثل فکوری، آب و برق، هاشمیه من تست که کردم، سرعت دانلود تو مایه های 300-400 کیلوبایته نهایتا. برای دوستان مشهدی که ساکن این نواحی هستن هم همین وضعه؟ و آیا ایرانسل فکری براش داره؟ دقیقا طرف دیگه بولوار وکیل اباد مثل دانشجو و دانش آموز و نمایشگاه و اینا فکر کنم سرعت دانلود در بدترین شرایط بالای یک مگابایت بر ثانیه هست. تو شاندیز که تا دو مگابایت بر ثانیه هم میره.
چطوری میتونم متوجه استفاده احتمالی دیگران از اینترنت خونه مون بشم؟ چون تازه گی خیلی از حجم اینترنتم کم میشه و نمیدونم چرا.
از نرم افزار wifi guard استفاده کنیدنقل قول:
به شما مدل دستگاه هایی که به مودم وصل میشن رو میگه
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
و همچنین اپ اندرویدی Fing
با تشکر از راهنمایی دوستان برنامه را دان کردم و حالا چطور میتونم موارد سوء استفاده را قطع کنم ؟
وایرلس نت ورک واچر نرم افزار خوبی است و هر تعدادی که کانت باشن و از مودم شما از اینترنت استفاده کنند نشون میده .