سرویس جشنواره1000گیگ گرفتم که با رانژه شد346تومن
کی وصل میشه؟
تازه پیامک ارسال درخواست رانژه برام اومده
یوزرنیم و پسورد مودم چیه؟همونه که کدملی هست؟
vpi , vci چنده؟
Printable View
سرویس جشنواره1000گیگ گرفتم که با رانژه شد346تومن
کی وصل میشه؟
تازه پیامک ارسال درخواست رانژه برام اومده
یوزرنیم و پسورد مودم چیه؟همونه که کدملی هست؟
vpi , vci چنده؟
۱۵تنقل قول:
در مورد کیفیت همین چند پست قبل توضیح دادم، شب بده روز خوبه
پشتیبانی هم که الان ده دقیقه تو صفم
پیامک رانژه شدن برام اومده،دیروز ثبتنام و واریز کردم،vpi vci چند بزنم
0 32 زدم وصل نشد
0 35 هم زدم نشد
کی وصل میشه؟
یوزرنیم و پسورد مودم چیه؟همونی هست که برای سایت صبانت هست یا باید جدا برام یوزرنیم و پسورد بیاد؟
بازم خودم زودتر خبر بدهم شاید به درد کسی خورد
پیامک رمز عبور هم جدا اومد
ولی سرعت خط ضعیفه
پول 8مگ دادم و روی 5مگ بستن و خط هم تا 6مگ میکشه،این درحالی هست که با پارس آنلاین تا 10 مگ هم خط میکشید و روی 8میبستن حتی برای سرویس 4مگ
چیکار بکنم سرعت خط بیاد بالاتر؟
امروز بارونی بود،میتونه به اون ربط داشته باشه؟
اره خیلی وقت ها بارون مشکل ساز میشه، مودم رو سر خط تست کنیدنقل قول:
هر دستگاه دیگه ای بجز مودم رو از خط تلفن جدا کنید، مودم رو بدون اسپلیتر به خط تلفن وصل کنید
آقا این قضیه واقعا وجود دارهنقل قول:
من عصر تلکام داشتم بعد اومدم پیشگامان بعد اسیاتک اولی بهتر از همه snr میداد آخری بدتر :eh: یعنی این به تجهیزات سمت مرکز مخابراتی برمیگرده.دقیقا هم شاتش نگه داشته بودم با تنظیمات یکسان مودم واقعا تفاوت داشتن.
البته همه چی snr نیست واقعا کیفیت خود اینترنت شرکتا هم فرق داره
خلاصه اینو به شرکت هم بگی جواب درستی نمیدن
خطی که تو مخابرات و پارس آنلاین تا 16 کشش داشت تو حالت adsl2+ الان تو صبانت افتاده gdmt و سرغت 9 خیلی جالبه برام
g.dmt سرعت خط رو تا 8 مگابیت محدود میکنه تا خط پایداری بیشتری داشته باشه. اگه میخواین سرعت افزایش پیدا کنه باید بذارید رو adsl2 و adsl2+ تا کشش خط بیشتر شه.نقل قول:
دستی انتحاب میکنم ولی وصل نمیشهنقل قول:
نوشته شده توسط franchescaolsonEqP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قرارداد یک ساله من حدود 1 ماه دیگه تموم میشه ، کسی پیشنهادی داره که از کدوم شرکت بگیرم ؟ مصرف ماهانم حدود 90 گیگ ، پیشنهاد صبانت دیگه نمیصرفن خیلی گرونن
جشنواره پیشگامان نسبتا بهتر است، 3 ماهه 1500 گیگ بینالملل 90 تومن، 6 ماهه 2000 گیگ بینالملل 240 تومننقل قول:
مخابرات هم برای مصرف شما مناسب است 6 ماهه 480 گیگ بینالملل 240 تومن، یکساله 960 گیگ بینالملل 480 تومن
راینت هم هست 6 ماهه 2500 گیگ بینالملل 240 تومن
عصر تلکام هم هست 6 ماهه 6000 گیگ بینالملل 229 تومن
در مورد کیفیتشان در مرکز مخابراتیتان نظری ندارم.
صبانت هم چقدر مسخره شده...
همش باید vpn بزنی که باز کنه
لطفا تست سرعت تک کانکشن را هم در ساعات مذکور قرار دهید.نقل قول:
صبانت، سرویس چهار مگابیت، ساعت یازده و پنجاه و دو دقیقه
تست داخلی
محتوای مخفی: 1
تست خارجی
محتوای مخفی: 2
صبانت سرویس چهار مگابیت
تست داخلی، تک کانکشن
محتوای مخفی: 1
تست خارجی، تک کانکشن
محتوای مخفی: 2
دوستان ببخشید یه سوال شما هم اخیرا شبها سرعتتون پایین میاد ؟
من هم صبانت دارم هم شاتل.نقل قول:
شاتل هرگز مشکلی نداشته ولی صبانت کمی افت داره. خیلی کم.
سلام
دوستان از پارس آنلاین بیام رو صبا یا ارزش نداره ؟
بخاطر جشنواره زمستانی میخوام کوچ کنم !
سلام
دوستان از پارس آنلاین بیام رو صبا یا ارزش نداره ؟
بخاطر جشنواره زمستانی میخوام کوچ کنم !
دوست عزیز از لحاظ کیفیت اینترنت از پارس خیلی سرتره ولی از لحاظ کشش خط و پشتیبانی فنی خیلی ضعیفتره نسبت به پارس به طور کلی زیرساخت پارس از اینها خیلی خوبهنقل قول:
دوستان من الان شاتل دارم و crc وحشتناک رفته بالا هر کاری هم کردم درست نشده خطمم هم هیچ مشکلی نداره. فکر میکنم پهنای باندشون کمه این crc هم به خاطر همینه . منم فقط برا بازی استفاده میکنم که شاتلم نابود شده متاسفانه. بیام صبانت ؟ ای اس پی سراغ دارین به درد بازی بخوره نتش و این مشلات نداشته باشه؟
دوستان من الان شاتل دارم و crc وحشتناک رفته بالا هر کاری هم کردم درست نشده خطمم هم هیچ مشکلی نداره. فکر میکنم پهنای باندشون کمه این crc هم به خاطر همینه . منم فقط برا بازی استفاده میکنم که شاتلم نابود شده متاسفانه. بیام صبانت ؟ ای اس پی سراغ دارین به درد بازی بخوره نتش و این مشلات نداشته باشه؟
سلام دوستان سال نو مبارک
به درخواست جمع اوری از طریق سایت اهمیت میدن یا حتما باید زنگ بزنیم به شرکت ؟
من هنوز تخلیه نکردم، اصولا باید اهمیت بدهند ولی برای تخلیه سریع بهتر است همزمان شکایت از 195 و پیگیری تلفنی هم انجام شود.نقل قول:
خب صبانت قیمتاش رو ب روز کرده
8 مگ یک ماه 200 گیگ خارجی 197 هزارتومان
تو پنل من قسمت جمع آوری غیر فعالهنقل قول:
روشم که کلیک میکنم میگه برای ثبت درخواست جمع اوری از همان خط اقدام نمایید ! ( در صورتی که با همون خط خودم میرم تو پنل )
----------------------------------------------------
یه چیز عجیب و مسخره !
الان مودم رو خاموش روشن کردم ، حالا رو جمع اوری که میزنم اینو مینویسه : به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و همچنین تعطیلات نوروز تا 14 فروردین 1400 درخواست جمع آوری مقدور نمیباشد.
شیوع ویروس کرونا چه ربطی به جمع اوری داره ! تعطیلات هم که 7 فروردین روز کاریه و تموم میشن ! من میخوام قبل از 12 فروردین جمع اوری کنم
میتونم 195 ازشون به خاطر همچین قانونی شکایت کنم ؟
شکایت کنید، فایدهای نداشته باشد هم ضرری ندارد، شاید هم تاثیر داشت.نقل قول:
درود.نقل قول:
اینی که نوشتید برای یک ماه که نیست؟
مشترک صبا نت هستم یک ماهه هشت مگابیت دویست گیگابایت با مالیات میشه تقریباً هشتاد و چهار هزار تومان.
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون تخفیفی هم که نوشته مشکل از پنل هست و یک ماهه تخفیف نداره. حتی سه ماهه هم تخفیف نداره.
گویا واسه کاربرای مختلف تعرفه های مختلف با تخفیفهای مختلف در نظر گرفتن.. برای منم تعرفه ام شماره 1896 هست با 49% تخفیف
خدا رو شکر تو طویله داریم زندگی میکنیم
دوستان، صبانت، سرویس هاش اسمیه؟
مثلا هشت مگ، نهایتا یک دانلود میکنه؟
برای من که اینطوره.نقل قول:
بهترینVoD برای صبانت چیه?
ترجیح اشتراک نخواد حالا کامل هم حساب کنه مهم نیست...
یه کد اشتراک سه ماهه نماوا گرفتم متوجه شدم که با صبانت قرارداد نداره.
راستی اینو بخوام تو انجمن بفروشم باید چطور اقدام کنم؟
اشتراک سه ماهه نماوا
استفاده از فیلیمو در تمامی اپراتورها با ترافیک اینترنت نیمبها محاسبه میشود.نقل قول:
ترافیک مصرفی نماوا هم فعلا فقط برای شاتل رایگان هست و برای بقیه نیمبها
قیمتتون چقدره؟
سرویسم امروز تمام شده بود، خواستم تمدید کنم دیدم 30-40 درصد قیمتهای تمدید را گران کردهاند منصرف شدم، مثلا سرویس 4 مگ 80 گیگ بینالملل قبلا 58 تومن بود الان 75 تومن شده
آسیاتک و شاتل هم گرون کردن. بی تردید بزودی همه گرون میکنن. همچنین مخابرات مدتی هست که دیگه خط شرکت ها رو رانژه نمیکنه میگه به صرفه نیست 12 هزار تومان و باید بشه صد و چهارده هزار و پانصد تومان هزینه ی رانژه!!!نقل قول:
ممنون، لینک پاک شده، از کی رانژه نمی کنند؟ یعنی الان هیچ کس قادر به ثبت نام از شرکتهای غیر از مخابرات نیست؟ اگر رانژه صد و چهارده هزار شود سرویس زیر یک سال صرف نمی کند، برای کوتاه مدت فقط باید از مخابرات سرویس گرفتنقل قول:
انشاا... با رفع تحریمها امسال نسل پنجم خانگی استارت میخوره و با واگذاری فرکانس و توسعه شبکه با همکاری دو شرکت چینی تا اخر سال حداقل چند کلانشهر زیر پوشش میرن. در بدیترین حالت این تکنولوژی از بهترین حالت ADSL بهتر و ارزانتر تمام خواهد شد. پس بزارید این adsl فروشها اخرین تلاشهاشون برای چاپیدن مردم رو بکنن. بزودی پورتهاشون خالی مونده و باید تا میتونن کم کنن از قیمتاشون.