دوستان یکی جواب ما رو هم بده دیگه :
نقل قول:
سلام
دوستان بدون رفتن به پنل کاربري از کجا ميشه فهميد از چه نوع سرويسي استفاده ميکنيم 128 ،512 يا 1مگ
Printable View
دوستان یکی جواب ما رو هم بده دیگه :
نقل قول:
سلام
دوستان بدون رفتن به پنل کاربري از کجا ميشه فهميد از چه نوع سرويسي استفاده ميکنيم 128 ،512 يا 1مگ
من مات وحیران هستم که از کجای این حرف من شما فهمیدید من شاتلی هستم !!!!!؟:41:نقل قول:
آخه یکی یه چی پرسید من راهنماییش کردم بد کاری کرد حالا هیچی.شما مثل اینکه با خودتم مشکل داری؟
میگه شاتل رپید محدود کرده می خوای لیست دانلود من ببینی تو خود اکانت پریموم تمامشم از 1 شب تا 7 صبح
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه متاسفانه نمیشهنقل قول:
خب سوالتون واضح نيستنقل قول:
منظورتون پهناي باند واقعيتونه؟ يا سرويسي كه قرارداد بستين؟؟
چون اين دو تا اگه سرويس حجمي داشته باشي ،با هم فرق دارن
نه همون سرويسي كه قرارداد بسته شده
شما وقتی میگی رپید با Ip ایران مشکل داره یعنی رپید ایران رو محدود کزده نه شاتل این همون انکار محدودیت شاتل هست.نقل قول:
يه چند بار پست ايشونو بادقت بخون!نقل قول:
به زبون فارسي نوشته: اگه با اكانت راپيد از ايران كانكت بشيد و لاگين كنيد و دوباره با همون اكانت از آي پي يه كشور ديگه (مثلا آمريكا) كانكت بشيد و لاگين كنيد ، راپيد احتمالا اكانت شما رو ميبنده
چون در عرض چند دقيقه از 2 كشور كانكت شديد!
رپيد كه نمياد قوانين ام.نيتي خودش رو فداي قيلترينگ ايران و قيلترشكن كاربراي ايران بكنه
حرف ايشون خيلي واضحه!
حرفي هم از محدوديت براي ايران نزده!
البته من اكانت رپيد ندارم كه حرفشو تاييد يا رد كنم ،فقط نقل قول كردم
شما هم بيش از اين به بچه مردم گير نده لطفا
حاجی من کی گفتم رپید با ip ایران مشکل داره این متنی که من نوشتم:نقل قول:
"
چرا مشکل داره منم خود اکانت 1 ساله رپید دارم .رپید ip ها را چک می کنه زمانی که شما بدون v**p**n
دانلود کنید ip از ایرانه ولی اگر از اون استفاده کنید ip تون از یه کشوریه مثل آمریکا....
رپید شیر در قوانین جدیدش روی استفاده از یک اکانت در 2 کشور بسیار حساسه و تا متوجه بشه اکانت میبنده وشما باید اکانت ریسیت کنی من 2 بار چنین مشکلی واسم پیش اومد.می تونی به قسمت view log تو اکانت پریمومت بری و ip ها را که دانلود داشتن ببینی کلا همیشه با همون v********p****n دانلود کن
"
حالا کدوم خطش نوشتم رپید با ip ایرن مشکل داره خدا عا لم؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
من نوشتم رپید به 2 ip از 2 کشور حساسیت نشون میده حالا میخواد این دو کشور ایران وآمریکا باشه یا آمریکا وانگلیس باشه هر جای دنیا باش میبنده تو اون پستم که عکس ویو لگ اکنت پریمم رو گذاشتم ip های 98 مربوط به شاتل واز ایران است که همش بالای 1 گیگ
البته در 24 ساعت نباید با 2 ip مختلف دانلود داشته باشید در لاگین کردن فکر نکنم مشکلی داشته باشه چون ip دانلود کننده ها رو به صورت لیستی که عکسش زدم می گیره در ضمن اگر 2 ip همزمان با هم دانلود کنند اگر از یک کشور هم باشن سریع اکانت میبندهنقل قول:
---------- Post added at 04:40 AM ---------- Previous post was at 04:36 AM ----------
بعدشم رپید مگر مغز نداره که بیاد بازار فروشش تو یه کشور مثل ایران خراب کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته منظور منم تقريبا همين بودنقل قول:
ولي من احتمال دادم براي جلوگيري از دزيده شدن اكانت ،اين كارو ميكنه!!
دليل اين كارش چيه؟؟
1کی از دلایلش اینه که از اکانت ها شریکی استفاده نشهنقل قول:
ولی خب اگه دو نفر از 1 ISP باشن چون رنج ip هاشون یکی هست فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد(یعنی برای ما که پیش نیومد:دی)
چه کاری هست شما که پول اکانت دارید می دید 5000 تومان هم بگذارید روش یک هاست بخرید رپیدلیچ شخصی راه بندازید.
دیشب 180 مگ همش از تورنت تونستم دانلود کنم خیلی دزدی شاتل.
این شاتلم پدر همرو درآورده ها پسرعموم داشت هرروز زنگ میزد میگفت این چیه اون چیه اصلا به نظر من این شرکته اعلام ورشکستگی کنه بهتره :13:
کلا 2 دلیل داره یکیش استفاده نکردن چند نفر از یک اکانت که همین جور که دوستمون گفت اگر ip ها تو یک رنج باشن گیر نمیده مثلا اگر ip ها به صورت زیر باشه:نقل قول:
x.y.z.h.g
x.z.y.h.g
x.h.y.g.z
.........
ولی اگر شد:
y.x.z.h.g
اونوقت اگر بفهمه 1 دقیقه هم فرصت نمیده و اکانت میبنده
منم خودم با چند نفره دیگه شریکم.الیته بازم محدودیتی حجمی در روز را هم گذاشته روزی 5 گیگ.
دوما واسه اینکه اگر اکانت ه ک(----) شد سریع اکانت ببنده اونوقت شما در خواست فراموش کردن پسورد می دید و اون پسورد جدید به ایمیلی که اکانت توسط اون ایمیل خریداری شده میفرسته
یه متن دادن بهشون هر شب همینو ایمیل می کنن فقط اسم آخرش عوض میشه
محتوای مخفی:
با درود
چت آنلاین با بخش فروش شهرستان نیز فراهم شده
کد:http://www.shatel.ir/fa/onlinechat/
نه آقا فرق می کنه قبلا می نوشتند لطفا تامل کنید حالا پیشرفت کردند می گند تحمل کنید.نقل قول:
---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------
به سلامتی دزدی آنلاین تو شهرستانها هم راه افتاد.نقل قول:
راستی تست سرعت یادتون رفت بگذارید من براتون میگذارم.
سرعت روزا خوبه فقط از یک شب به بعد میره رو 7 کیلو بایت
اون کاربر خودش میدونه برای چی من او تست رو گذاشتم اگر سرعتم بالای 7 مگ بود مگه پدر کشتگی داشتم با این شاتل دزد که بیام اینجا ازش بد بگم. همه دزدی ها تو شب اتفاق میافته این شرکت فقط به خاطر ترافیک شبانه رایگان مشتری داره وگرنه من شرکت میشناسم 512 رو 3 ماه با 9 گیگ میده 40 هزار تومان و گیگ اضافه هم 3000 تومان . من اگه وقتشو داشتم و معطلی نداشت همین فردا از این دزد خداحافظی میکردم. خدارو شکر سرعت من 5 تا از شما تو شب بیشتره تا 12 میرسه .نقل قول:
خوب وقتی نمیگیرهنقل قول:
فوقش یک هفته
ولی ارزشش رو داره
این طوری داری وقتت رو اینجا میزاری
ضعف اعصاب هم میگیری
به نظرم بتونی برو همون شرکت
سرعت امروز در حد روستاهای اتیوپیه... f*ck shatel
دیشب پینگ من تو بازی به جای 80 شده بود 600:5:
نمی دونم چرا از اون شکلک استفاده کردم.باید از این استفاده می کردم:2:
لعنت به این شاتل دزد که نمیشه هیچی باهاش دانلود کرد....
سلام . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرويس شما چي هست ؟ :31:
اين روزا شاتل واسم خوب بوده...سرعت شبا هم با سرويس 512 كه من دارم روي 62 ميچرخه...
ولي جديدا چرا SpeedTest واسم كار نميكنه ؟ ارور ميده ! نفهميدم چرا . . .
واسه چند تا از دوستام هم همينطوري شده ! مشكل از چيه ؟
Art1 .نقل قول:
لعنت به شاتل دزد که ماهی 20 تومان میگیره و این وضع دانلود . لعنت به پینت که مثل فتوشاپ جواب نمیده.نقل قول:
کد:http://kimag.es/share/63224686.jpg
منم سرعتم Art10 هست یعنی 10 مگنقل قول:
---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:45 PM ----------
نه جیگر این شاتل دزد بیشتر از یک هفته طول میده خط رو تخلیه کنه . شرکت جدید هم 1 هفته میشه 2 هفته ولی من مطمئنم بیشتر میشه.نقل قول:
برای اینکه من میرم اونجا ننه باباشون رو میارم جلو چششون بعد میگم خطم رو تخلیه کنید.
این کارا به تو مربوط نیست شما تست سرعتتو بیا پست بزن برو.
mstf66 با آرت 1 شب 7 گیگ دانلود کردی:18: ؟؟
الان سرعتت راضی کننده هست :18:؟؟
چرا اینقدر عصبی و بی ادب هستی. البته این اصطلاح "به تو مربوط نیست" توسط مدیر بخش باب شده از قرارنقل قول:
چیه ، ایشون هم با 6 سال سابقه به جمع مزدوران شاتل پیوست؟؟نقل قول:
البته ایشون از قبل تاسیس شاتل اینجا عضو شده که بعدا تابلو نشه کارمند شاتله:27:
البته مشخصا این هارت و پورت ها ، از پشت کامپیوتر فراتر نخواهد رفت!نقل قول:
نه جیگر این شاتل دزد بیشتر از یک هفته طول میده خط رو تخلیه کنه . شرکت جدید هم 1 هفته میشه 2 هفته ولی من مطمئنم بیشتر میشه.
برای اینکه من میرم اونجا ننه باباشون رو میارم جلو چششون بعد میگم خطم رو تخلیه کنید.
این کارا به تو مربوط نیست شما تست سرعتتو بیا پست بزن برو.
میری شاتل ، ننه باباشونو میاری جلوی چششون ، فیلم میگیری بعدش میذاری اینجا برای دانلود ، تا به همه ثابت بشه!
وگرنه پشیزی حرفات اهمیت نداره!
7 گیگ مال شبانه روزه.... پنجشنبه جمعه تمام ساعات رایگانه...نقل قول:
هر 5 دقیقه دیسکانکت میکنم تا سرعت بالا بمونه...
دیدی باید همون استاد خطاب بشی پس شما اول مشکلت رو با فن آوا حل کن بعدا بیا تو تاپیک شاتل صحبت کن.نقل قول:
---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------
خوب همون اول این رو می گفتید . حالا شاتل دزد هست یا نه؟نقل قول:
حتما باید به زور حقتو از چنگش در بیاری. بعد میگه ما مشکل افت سرعت داریم یکی نیست بگه آخه دزد اگه افت داری پس چرا با یه dc سرعت میچسبه به ته خط.
عزیز وقتی طرف میبینه چه وضعی هست و اومده وسط دعوا نرخ تعیین میکنه. می خوای عصبانی نباشم.نقل قول:
البته برای ورود به تایپیک از شما اجازه نگرفتم که برای خروجش نیاز به مجوز شما باشه ، دوست عزیز!نقل قول:
اول شما این کارو انجام بده:
کیفیت پایین (176*144 و حتی پایینتر) هم باشه ، مشکلی ندارهنقل قول:
میری شاتل ، ننه باباشونو میاری جلوی چششون ، فیلم میگیری بعدش میذاری اینجا برای دانلود ، تا به همه ثابت بشه!
تصویر خودتم شطرنجی کن!:31::8:
=======================================
ولی صادقانه میگم ، یه بررسی کن ، ببین چه کسی این طرز صحبت کردن توی فروم رو میپسنده
البته مطمئنا الان میگی "به کسی مربوط نیست"
بابا این isp ترکونده
تو هفته ای که گذشت بد ترین وضع رو تو این 5 ماه تجربه کردم
جدیدا از 3 شنبه به این سمت هر 2 یا 3 ساعت به صورت رندم از 20 تا 160 دقیقه قطع میشه سرویس و 619 میده
سرعت هم که دیگه فاجعست من نمیدونم اینا چه دارن میکنن ! اهان دارن همش مستری فرو میکنن تو این 2 زار bandwidth
شما حرف زدن نمی خواد یاد من بدی نمیتونی که درمورد یک دزد همونجور حرف بزنی که در مورد یک دکتر میزنی.نقل قول:
کسی قرار نیست بپسنده .ولی شاتل باید قبول کنه که چندتا حرف چیزدار بشنفه
برو پست من رو بخوان بعد بیا حرف میزنیم کی گفتم از تاپیک برو بیرون؟
اون قضیه فیلم گرفتن هم خوشت اومده نه نکنه می خوای بازیگر بشی؟
---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------
آقا اینهارو الان نگید این [Mahdi.p30] میگه تو دوتا ID داری.نقل قول:
این که شاتل داره بیشتر از امکانات سخت افزاریش مشتری میگیره شکی درش نیستنقل قول:
به نظر من برای یه مدت باید کاربر جدید حداقل توی مناطق پر ترافیک نگیره
ببین شما به شاتل هر چی میخوای بگو و فحش بدهنقل قول:
ولی اینکه کاربرای اینجا رو مسخره میکنی رو فکر نمی کنم کسی بپسنده
نه اتفاقا من مثل شما نیستم عزیز!نقل قول:
آقا اینهارو الان نگید این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگه تو دوتا ID داری.
من الان با یکی از دوستام نو چت بودم اون منطقش با ما فرق داره ولی بازم اونم مثل من با رپید شبا مشکلی نداره و بالای 1 گیگ دانلود داره
نمی دونم این که ظرفیتش پر شده چقدر درسته ولی فکر نکنم درست باشه چون وقتی با dc سرعت میره بالا یعنی ترافیک هنوز پر نشده. پس خودش سرعت رو تو شب محدود می کنه که باز هم بتونه یوزر بگیره . تو روز هم مشخصه چون همه با هم دانلود نمی کنند 100 برابر هم یوزر بگیره مشخص نمیشه ولی گندش درمیاد.نقل قول:
شما اگر یه کم ادبیاتتون بهتر کنید خیلی پیشرفت می کنید با توهین و تررور شخصیتی دیگران کسی به جایی نرسیده اینجا یه تاپیک دوستانست که هرکس نظر خودش میده پس باید باید باید باید همدیگر را تحمل کنیمنقل قول: