راه آهن نباید برامون مشکلی ایجادکنه باید باتمام قدرت به مصاف این تیم بریم .دربی بازی مهمی برای مانیست اینو باید مساله اشو اول حل کنیم بعد سراغ تیم بعدی بریم.
راه آهن نباید برامون مشکلی ایجادکنه باید باتمام قدرت به مصاف این تیم بریم .دربی بازی مهمی برای مانیست اینو باید مساله اشو اول حل کنیم بعد سراغ تیم بعدی بریم.
سلام
دم همه گرم بابت خبرهایی که میزارید
شرط مهم استقلالی ها برای فصل آینده
با هیچ کس قرارداد یک ساله نمی بندیم
ظاهراً باشگاه استقلال برای فصل آینده تدبیر ویژه ای اتخاذ کرده و نمی خواهد همچون گذشته برای خودش دردسر ایجاد کند.یکی از مواردی که طی فصول اخیر مشکلات فراوانی برای استقلال درست کرده و پول زیادی هم از حساب باشگاه خارج نموده، نحوه عقد قرارداد با بازیکنان است. در حالی که اغلب تیم های بزرگ و حتی درجه دوم اروپایی با بازیکنان خود قراردادهای بلندمدت منعقد می کنند و چیزی به نام قراردادهای یک ساله تا حد بسیار زیادی منسوخ شده است، طیف وسیعی از آبی پوشان قراردادهای یک ساله داشتند و حاضر نیستند پای برگه های بلند مدت را امضا کنند اما به نظر می رسد مدیران کنونی در اندیشه تقابل با این مساله برآمده اند و می خواهند ریشه آن را بسوزانند. این طور که ما شنیده ایم قرار است هنگام جذب مهره های جدید برای لیگ نهم با آنها قراردادهایی حداقل به طول ۲ سال منعقد شود و چند تن از نفرات کنونی هم برای تمدید قراردادهایشان شامل همین قانون گردند. دلیل اصلی اتخاذ چنین تصمیمی جلوگیری از اتلاف پول باشگاه و امکان سرمایه گذاری بر روی بازیکنان جهت فروش آنها به تیم های دیگر است. مساله ای که در جهان فوتبال فعالیتی درآمدزا محسوب می شود اما استقلال طی سال های اخیر چندان از آن سود نبرده است.
سلام
استقلال 4-راه آهن 2
خودمم موندم چرا اين نتيجه رو پيش بيني كردم :دي
unartig جان دمت گرم
بابت پوستر جانواريو دارم ذوق مرگ ميشم
مرسي داداش
ایرانی بودن داور داربی هم در ابهام است.
دبیر کمیته داوران فدراسیون فوتبال گفت: هنوز ایرانی بودن داور داربی هم قطعی نشده است.
سلیمانی با اعلام این خبر و تکذیب خبر انتخاب سعید مظفریزاده به عنوان داور دیدار تیمهای استقلال و پرسپولیس گفت: خبر انتخاب "سعید مظفریزاده" به عنوان داور داربی که امروز (دوشنبه) در برخی از رسانهها منتشر شده بود را قویا تکذیب میکنم.
وی گفت: با این خبر شوکه شدم و در تماسی که با مهدی تاج داشتم، او نیز این خبر را تکذیب کرد.
سلیمانی همچنین درباره زمان مشخص شدن داور داربی گفت: هنوز ایرانی بودن داور داربی هم مشخص نبوده و قطعی نشده است. در این زمینه مسعود عنایت رییس کمیته داوران اقداماتی را انجام داده و برخی کارها را هم به بنده واگذار کرده که در حال بررسی است.
وی افزود: طبق قانونی که ما سه روز پیش از هر مسابقه داور آن بازی را مشخص میکنیم، در رابطه با داربی هم چنین کاری را خواهیم کرد و حتی اگر داور داربی مشخص هم شود، طبق هماهنگیهایی که بین کمیته داوران، سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال وجود دارد، نام او را در اواسط هفته آینده یا حداکثر یکشنبه یا دوشنبه اعلام خواهیم کرد.
خواهش میکنم محسن جاننقل قول:
:11:
این یکی هم هست اما به خوبی اون یکی نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این وضع برف یعنی بازی برگزار میشه !؟
بازی برگزارمیشه شک نکن :31:هم تورشت هم توتهران :46:نقل قول:
بابا بچه ها شايد طرف استاديوم ازادي برف نياد!الان ما كه تهرانپارس هستيم هوا ابري و برف نمياد!ولي بازي زير برف هم حال ميده ها!
این حرکت وحید کلیپش توآبیته بود همون حرکت عقرب رنه هیگویتا .البته این عکس به نظرساختگی میاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما غرب تهران هستیم ! (جنت اباد ) برف شدیدی میومد ! همهجا کاملا سفید پوشه ! الان داره هوا صاف میشه ! برف هم تقریبا قطع شده !
مطمینا روی زمین بازی محافظ کشیدند و بازی به خوبی شروع میشه
منم با اونی موافقم. این بازی میتونه واسمون خیلی مهمتر از دربی باشه. چون 3 امتیاز این بازی رو راحت تر میتونیم بگیریم ولی 3 امتیاز دربی مشخص نیست. پس اگه قرار باشه این بازی رو دست کم بگیریم، میتونه واسمون خطرناک باشه. واسه قهرمانی باید به دربی مثل یه بازی عادی نگاه کنیم. با این رویکرد، راحت میتونیم قهرمان بشیم..نقل قول:
این حرکت عقرب را طالبلو وقتی برای بازی با سپاهان اومده بود اصفهان هم انجام داد.
این عکسه هم که گذاشتی ورزشگاهش به نظر ورزشگاه نقش جهان اصفهان هست
اما من هم فکر میکنم ساختگی باشه.
بابا اونی واقعا دمت گرم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
امروز, 05:41 AM
امروز, 08:51 AM
امروز, 09:45 AM
روی من را کم کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواب نداری تو؟
استقلال تهران برترين تيم هفته بيست و چهارم ليگ برتر فوتبال اعلام شد:5:
تيم فوتبال استقلال تهران به عنوان برترين تيم اخلاق هفته بيست و چهارم ليگ برتر فوتبال اعلام شد. به گزارش روز سه شنبه ايرنا، فدراسيون فوتبال با تشكر از تيمهاي ذوب آهن، صباي قم، راه آهن شهر ري، مس كرمان، پاس همدان، ابومسلم خراسان و فولاد خوزستان، تيم استقلال تهران را به عنوان تيم برتر اخلاق انتخاب كرد.
همچنين محمد مايلي كهن سرمربي تيم فوتبال سايپا تهران از سوي سازمان ليگ به عنوان برترين مربي اخلاق و سعيد خاني از تيم ابومسلم خراسان به عنوان بازيكن برتر انتخاب شد.
باشگاه فرهنگي ورزشي صباي قم و هيات فوتبال استان قم نيز به عنوان ميزبان برتر انتخاب شدند.
بالاخره به حرف من رسیدن :31:نقل قول:
ظاهراً باشگاه استقلال برای فصل آینده تدبیر ویژه ای اتخاذ کرده و نمی خواهد همچون گذشته برای خودش دردسر ایجاد کند.یکی از مواردی که طی فصول اخیر مشکلات فراوانی برای استقلال درست کرده و پول زیادی هم از حساب باشگاه خارج نموده، نحوه عقد قرارداد با بازیکنان است. در حالی که اغلب تیم های بزرگ و حتی درجه دوم اروپایی با بازیکنان خود قراردادهای بلندمدت منعقد می کنند و چیزی به نام قراردادهای یک ساله تا حد بسیار زیادی منسوخ شده است،........
چقدر گفتم با بازیکنا قرارداد 1 ساله نبندین، تو گوششون نرفت که نرفت. اگه استقلال بتونه تو جام باشگاها از گروه خودش بیاد بالا، مطمئناً راحت تر باشگاه میتونه با بازیکن های الآن استقلال و بازیکنای جدید، قرارداد بلندمدت ببنده.
من گلوم پاره شد بس که گفتم آقا، قرارداد 1 ساله نه ! :31:
اخرین پیشبینی ها ثبت شد.
وقت زیادی تا پایان زمان پیشبینی ها باقی نمونده.
لیست کسانی که پیشبینی کردن.
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3448846#post3448846
ایول امروزم یه فوتبال قشنگ و خوشگل قراره ببینیم. روزهایی که استقلال بازی داره از صبحش که آدم از خواب بیدار میشه یه حال و هوای دیگه ای داره. واسه شروع بازی لحظه شماری میکنه....
1-1
.......
همه استادیومنا ! ایول ! :دی
پرسپولیس هم مساوی کرده.
امیدوارم بازیش را ببره!
این چیه بردیا؟نقل قول:
نتیجه بازی تیمت هست و یا پیشبینیت؟
استقلال 2 1 راه آهن
طالبلو چه اشتپی کرد.
اما خیالی نیست.
فقط باعث شد پیشبینی من اشتپ از اب در بیاد.
بازی ذوب اهن و پاس تا دقیقه58 پاس با یک گل جلو هست.
بازی پایه خنده ی هست تیم پاس با کاور که بازیکنان برای گرم کردن اون را می پوشند داره بازی میکنه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی ذوب اهن و پاس
تا دقیقه 78
2-1 به نفع ذوب اهن :13:
ایول ایول بچه های استقلال بازم داریم میبریم به امید خدا. فقط طالب لو اشتباه بدی کرد. پایان نیمه اول 2-1 استقلال جلوست یه گل دیگه بزنیم پیش بینیم درست درمیاد.
كاظمي 3 اخطاره شد!:13:
اين ذوب هم مثل اينكه ول كن نيست:27:
3-1 اكه بشه من 3 امتياز ميگيرم!
بازی سنگین و قشنگی بود... اشتباه طالبلو خیلی بد بود ولی حرکت بعدیش که اومد عذرخواهی کرد خیلی قشنگ بود. برهانی هم که گل رو تقدیم کرد بهش.... تماشاگرا هم همین که استقلال گل خورد طالبلو رو تشویق کردن و اینم خیلی جالب بود. کلا تماشاگرای استقلال کارشون درسته....
راستی حسین کاظمی دربی رو از دست داد ؟؟؟!!!! خیلی بد شد. فکر کنم باید از یدالله اکبری بجاش استفاده بشه.
دو تا موقعیت 100 درصد گل رو هم در عرض یک دقیقه پشت سر هم بدست اومد و امیرآبادی و برهانی از دست دادن...
یه چیز دیگه آخرای بازی پشت محوطه جریمه پاسکاری تکضرب رو حال کردید ؟ من که خیلی حال کردم حرفه ای پاس میدادن.
مخلص کلام به نظر من استقلال بالاتر از سطح لیگ ایران بازی میکنه... واسه همین هیچ تیمی حریفش نمیشه. راستی دقایق اول نیمه دوم رو از دست ندید چه بسا استقلال 2 3 تا بزنه همون دقایق....
felan
3-1
ss joloe
ترکوندیمشون
ایول
:26::26::26::26::26::26:
استقلاله زلزله:33:
اس اس با ركورد 61 گل 1 گل فاصله داره من ميگم بيشتر از 70 تا ميزنه
تبریک میگم به همه آبی های ایران زمین .پیش به سوی قهرمانی
سلام
این خیابانی داره از شدت ناراحتی منفجر میشه:13:
حیف که بچه ها آخرهای بازی دیگه بیخیال شدن بودن وگرنه بیشتر گل میزدیم
کسی خبر نداره کاظمی چه بلایی سرش اومده
امیدوارم مصدومیتش جدی نباشه
آخرین خبر : خیابانی ترکیـــــــــد
کی میتونیم بازی با پرسپولیس رو پیش بینی کنیم
منم تبریک میگم... بابا این استقلال قابل پیش بینی نیست. من دیگه از هفته های بعد بالای 3 تا پیش بینی میکنم. یه پیشنهاد هم به سازمان لیگ دارم میگم همین الان استقلال رو قهرمان اعلام کنن دیگه پول بیت المال رو هدر ندن : دی
بازم کسی هست بیاد بگه شانسی بود. تبانی بود از این چرت و پرتا ؟ میگم تیم قهرمان نشه نشه ولی اگرم میخواد بشه اینجوری مقتدرانه قهرمان بشه نه دقیقه نود... من بازی های فصل پیش رو دنبال نمیکردم ولی دوستان که دنبال کردن بگن ببینم قهرمان فصل قبل هم اینجوری بلد بود بازی کنه ؟ اصلا شخصا یادم نمیاد تو ایران تیمی مثل تیم فعلی استقلال وجود داشته باشه... یه تزریق روحیه خوبی شد برای دربی.... هفته بعد جمعه وعده دیدار ما ....
راستی یه چیزی هم در مورد عباسفرد بگم. مهاجم بدی نیست ولی پا به توپش اصلا خوب نیست. فقط تمام کننده خوبیه. اینکه بخواد موقعیت بسازه یا پاس تو محوطه جریمه بده رو نمیتونه. فقط توپ آخر بهش برسه و بزنه تو گل... درست برعکس فرهاد مجیدی که پا به توپش عالیه و موقعیت های خیلی خوبی میسازه اما تمام کننده خوبی نیست و موقعیت تک به تک زیاد از دست میده. ولی برهانی هر دو فاکتور رو داره. هم پاسهای خوبی میده و هم شم گلزنی داره. راستی این رینالدو کی قراره بازی کنه ببینیم بازیش چطوره ؟
تبریک...
کی میگه کاظمی سه اخطاره شده؟
این تلفزیون اخمق کارت زردی را که داور به سیاوش داد را به اسم کاظمی نوشت.
سیاوش به خاطر همین کارت بود که تعویض شد.
استودیو الان دیدن داره:2:نقل قول: