نقل قول:
ممنوهن دوست عزیز ولی از کجا میشه ای پی خودمو پیدا کنم میشه بیشتر توضیح بدید
نقل قول:
ممنوهن دوست عزیز ولی از کجا میشه ای پی خودمو پیدا کنم میشه بیشتر توضیح بدید
سلام ...
دوستان هیچ راهی نیست بفهمیم که کنسول LT داره یا نه ؟!
جایی رو میشناسید که " لایت تاچ " رو نصب کنه ؟!
ممنون ...
بله همینطوره !! اصلا نیاز به پرسیدن نبود داداش !! قبلا هم گفتم که باطری هایی که خودم دارم تا 3 هفته جواب میدن !!نقل قول:
1. زمانی که بازی نصب میشه فقط و فقط میتونه Freez بشه که اونم بر میگرده به Source بازی که مشکل داره.
2.تهویه ربطی به افت فریم نداره چون اگه واقعا مشکل از تهویه باشه باید دمای Chip ها زیر 30 باشه. در صورتی که دما دورو بره 55 میگرده.
3.بله همینه. البته باز نوع TV شما هم تو این قضیه دخیل هست.
سلام علی جاننقل قول:
تو هم از اون پسر عینکی مو فرفریه بازی میخریدی :31: ؟
علی جان این همه جا واسه خرید Online !! الکی نرو تو خیابونا بگرد . بعدش هم یه DVD MZ بندازن بهت که درایو دستگاه رو به فنا بده.
من الان پخش خورده ندارم وگرنه واست میفرستادم.
برنامه های Hiden IP و یکسری از سایت ها اطلاعات شما رو میدن.نقل قول:
شما رو حالت Auto تست کردی برادر ؟
---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:24 PM ----------
دوستان گلم این همه پست دادید و از NEW XBOX 360 تعریف کردید بعد آخر بنده خدا اصلا متوجه نشد چی به چیه !!!
خب یه عکس بزارید به جای این همه پست !!
نقل قول:
نه سعید جان من سر کارم خونه نرفتم بزارم رو AUTO خبرشو بهت میدم ممنون:10:
Command Promt رو با استفاده از منوی RUN و تایپ CMD باز کنید و این رو تایپ کنید : Ipconfigنقل قول:
Default Gateway در اونجا هر چی بود ، IP مودم شما همونه .
البته این رو هم یاد آوری کنم ، برخی از مودم ها باید روی سیستم شما هم یک برنامه نصب بشه تا بتونید به اینترنت متصل بشید یا باید کانکش تعریف کنید ، امیدوارم مال شما اینطوری نباشه که دردسرتون زیاد میشه و باید برید روتر بخرید .
مال شما تنها با اتصال کابل به پشت سیستم به اینترنت وصل میشه یا به تنظیمات اضافی نیاز دارید ؟
نه سعید جان ، این برنامه ها IP کانکشن شما با سرور رو میده ، در صورتی که شما نیاز دارید به IP مودم یا روتر .نقل قول:
نقل قول:
با تشکر از شما دوست عزیز من با اتصال کابل به اینترنت وصل میشم, البته اگه منظور شما اتصال به اینترنت که اره با Dial up کانکت میشم برای اتصال Lan هم کامل شناخته باز هم باید برم خونه به قوله شما IP خودمو پیدا کنم بعد ببینیم چی میشه با تشکر از شما دوست عزیز فقط اون قضیه هنگ کردن میمونه که نمیدونم چرا بعد از اینکه نمیتونه بشناسه PC field میده میگه 30 ثانیه دیگه دوباره امتحان کن به محض اینکه میخوام دکمه b رو بزنم برگردم به صفحه قبل هنگ میکنه مجبور میشم دستگاه رو خاموش روشن کنم
دستگاه که فکر نمیکنم ایراد داشته باشه فکر کنم بهد از اینکه نمیتونه با pc ارتباط برقرار کنه میهنگه درست نمیگم؟!
ممکنه ، فقط توجه داشته باشید کابل Lan به Lan با کابل Lan به روتر یا هاب فرق میکنه ، شاید شما کابل اشتباهی خریدید . شما الان دارید در حقیقت لن به لن کانکت میشید ، برید بازار رضایی جایی بگید یک کابل لن به لن میخواید براتون درست میکنند .نقل قول:
شما هم افت فریم داشتین توی RDR ؟ اگه داشتین چرا همون بار اول که پرسیدم نگفتین طبیعیه؟ کلی ترسیدم که 360 م طوریشهنقل قول:
بععععععععععععععععله....نقل قول:
ایشون میثم اقا معروف به joykiller هستن یا همون گرینچ :31:
ادرس هم میدان امام خمینی پاساژ شیرازی فروشگاه حقیقت(طبقه همکف) هست
بذار خودشون الان سر و کلش پیدا میشه جواب دقیقتر میده بهتون
جدی:18: من از یه مغازه پرسیدم همین مشکل رو تو یه بازی دیگه گفت هرکنسولی ازsegaگرفته تاps3 وحتی کامپیوتر اگه گرم بشه افت فریم پیدا میکنهنقل قول:
همینه که آدم سوالاشو باید تو جاهای معتبر بپرسسه(البته تو ایران فقط اینجوریه) بدبختیه دیگه
تقریبا درست گفته ، وقتی که پروسسور هر وسیله دیجیتالی گرم بشه راندمان کارش میاد پایین ، برای همینه که وقتی میخواند یک پروسسور رو اورکلاک کنند از ازت مایع برای خنک کردنش استفاده میکنند تا دما یک رقمی و حتی زیر صفر بمونه .نقل قول:
ماکه نفهمیدیم گرما باعث افت فریم میشه یا نه شما میگید آره سعید جان میگه نهنقل قول:
دوستان نگران گرما نباشید:31: از من بپرسید:5:
من 2 روز دوستم خونه مون بود خودمون رو خفه کردیم 5شنبه و جمعه. هیچ افت فریمی هم نداشتیم.
حتی روی لپ تاپ رو شده من یک هفته روشن گذاشتم... فقط برق مصرف کرده.
آقا میلاد شما که میدونی دادش دمای Cpu خیلی کم پیش میاد بالا بره چرا اذیت میکنی دوستمون رو:31:
البته من تازه 360 خدیدم یه 3 ماهی میشه ولی خوب تا الان افت فریم نداشتم.
هزار تا دلیل داره ، یک CPU معمولی وقتی که خنکه خیلی بهتر نتیجه میده تا زمانی که داغ شده . ولی گرما داریم تا گرما .نقل قول:
تا دمای 90 درجه برای چیپ های نسل جدید معمولیه و اگر برد م لحیم کاری ها آب نشه هیچ چی نمیشه . ولی بیشتر از اون باعث پایین آمدن راندمان میشه و اگر ادامه پیدا کنه مدار آب میشه .
این داستان 90 درجه رو هم وقتی به خاطر گرم شدن لپ تاپم نگران بودم و به پشتیبانی میل زدم برام توضیح داد و بعد ها که بیشتر تحقیق کردم دیدم درسته .
درود فراوان خدمت شما دوست عزیزنقل قول:
اقا من الان این IP رو طبق گفته شما پیدا کردم اینه
169.254.119.69
255.255.0.0
1.0.0.0
بازم نشد که نشد از کابل که مطمئنم lan هست
تنظیمات دستگاه هم رو Auto هم رو manual گذاشتم رو دو تا حالت بازم نتونستند همدیگه رو بشناسن
دیگه از چی میتونه باشه:41:
نقل قول:=================================نقل قول:
نقل قول:
گرما به نظرم صددرصد روی راندمان تاثیر داره ولی بحث الان تاثیر روی 360 هست.
خب من فقط توی RDR افت فریم دارم، اونم بعد از یه مدت بازی کردن نه فوری. با این حال چه طوریه که بعضی از دوستان افت فریم رو احساس نمی کنن؟ اقا میلاد خب شاید شما متوجه نمیشید چون بعضی موقع ها خیلی دقت و تجربه می خواد که تشخیص داد
من نفهمیدم 360م سالمه یا نه!!!! :41:
خوب شما گفتید که با DIALup هستید ، در نتیجه مودم ADSL ندارید ، پس از IP های 192.168..... استفاده نمیکنید .نقل قول:
اول بگید سیستم عاملتون چیه تا راهنماییتون کنم .
---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------
من بیشتر از 20 ساله که دارم بازی میکنم ، یعنی درست از 5 سالگی که اولین کامپیوتر خونگی + آتاریمو خریدم برای همین افت فریم رو خیلی سریع متوجه میشم . RDR رو من خیلی بازی نکردم ، تا همونجایی رفتم که باید خرگوش هارو بکشی ، یعنی فوقش 10 دقیقه بازی . دلیلش هم اینه که وقت نکردم هنوز :31:نقل قول:
ولی میشینم پاش ببینم برای من هم اینطوری میشه یا نه .
ممنوننقل قول:
حتما این کارو بکنین چون بازی فوق العاده ای هم هست
سلام گرگ سفید :46:نقل قول:
راستش برای من هم گاهی اوقات پیش میاد وقتی 1-2 ساعتی بازی میکنم تصویر بلرزه یا همون افت فریم در حد خیلی کم...اما خیلی موقتیه و سریع درست میشه...درضمن اونقدر نیستش که اذیت بشم
راستش بعضی وقتها احساس میکنم که یکم داره کم میاره
میگم که من فقط روی gears of war 1 افت فریم دارم که اونم مال دیسکش باید باشه چون مال خیلی وقت پیشه
برای منم دقیقا اینطوری بود...نقل قول:
یعنی خیلی محسوس نبود...
واسه منم داره ولی وقتی رو هارد هست کمتر میشهنقل قول:
میگم که من فقط روی gears of war 1 افت فریم دارم که اونم مال دیسکش باید باشه چون مال خیلی وقت پیشه
کلا افت فریم روی بازی های قبلی طبیعیه چون ممکنه با داشبورد جدید سازگار نباشه یا دیسکش خراب باشه یا کلا بازی به خوبی ساخته نشده باشه.نقل قول:
واسه من از همون اول رو بیشتر بازیا بود مثلا تو GOW 1 لباساشون دیر لود میشه با تو GTA خیابون کلا لود نمیشدنقل قول:
کلا افت فریم روی بازی های قبلی طبیعیه چون ممکنه با داشبورد جدید سازگار نباشه یا دیسکش خراب باشه یا کلا بازی به خوبی ساخته نشده باشه.
نقل قول:مرسی زیرزمین :46: و عجله 1911نقل قول:
خیالم راحت شد واقعا.
اره خیلی محسوس نیست ولی جاهایی که درخت زیاد داره (شرق امریکا توی نقشه) و اسمون ابریه و مه همه جا هست واقعا بعضی موقع ها اعصاب خورد کن میشه
راستی RDR تا چند درصد بری تمومه بازی؟ چون GTA تا 80 درصد بود.
====================
یعنی من می خوام ninja gaiden 1 بگیرم که برای Xbox اولی هست، افت فریم داره یعنی؟نقل قول:
راستی کسی نمی دونه بازی های 1 xbox از کجا گیر میاد؟
من بازی های xbox رو ا حالا اجرا نکردم ولی فکر نکنم رو اونا افت فریم داشته باشهنقل قول:
سیستم عامل من 7 و 64 bit هست در ضمن دیشب که داشتم باهاش کلنجار میرفتم دیگه هنگ نکرد حالا نمیدونم اشکال از ویندوز xP بود یا نه؟!:41:نقل قول:
میلاد جان خب IP شبکه رو میخواد دیگه !! برای Modem که خب مستقیم با هم Share هستن !!نقل قول:
باز درست نمیدونم من LIVE ندارم ولی خب اون اولا خیلی باهاش ور رفتم.
هم حرف من درسته و هم حرف ميلاد جان.نقل قول:
ايشون کلي ميگن منم جزئي.
ببين عزيز براي اينکه تفاوت Performance يک سيستم رو تو حالت Cold/Hot بسنجي نياز به تفاوت دماي زيادي داري , Xbox 360 از دماي 75 الي 80 در حالت معمولي و در حالت غير معمولي به 92 درجه ميرسه و الان در Jasper ها اين قضيه شده 50 الي 60 درجه !! شما نميتوني Performance اين 2 دما رو متوجه بشي چون در هردو ما دماي بالاي 40 رو داريم.
براي تست اين کار نياز به Nitrogen مايع يا همون Azote داريم که ميلاد جان هم ذکر کردن .
اما مشکل اينجاست که کلا Chip هاي CPU و GPU در Xbox 360 قابليت اين رو ندارن که به دما هاي پايين برسن . حداقل دما براي کار با Xbox 360 بايد 25 الي 30 درجه باشه . چون ديده شده در دماي پايين تصوير با پرش شديد و لرزش رو به رو شده.
درسته میلاد جان ولی داداش الان ما 4 سری Mainboard واسه Xbox 360 داریم که از نظر فریم فرقی با هم ندارن و اگه داشته باشننقل قول:
نا محصوص هست.
سریه Core با تکنولوژی 90nm - سریه Launch یا تکنولوژی 90nm با کمی تغییر مسیر های Bus-سریه Falcon با تکنولوژیه 65nm در CPU و 90nm در GPU - سریه Jasper با تکنولوژی 65nm در هر 2 Chip - سریه Slim تکنولوژی 45nm در هر 2 Chip.
البته خودت اینارو خوب میدونی ولی برای مقایسه گفتم الان سریه Falcon و Jasper کوچکترین تفاوتی در Performance ندارن (البته تو عمل وگرنه رو کاغذ باید حداقل 10% فرق داشته باشن)
گرچه دیده شده تو سریه Jasper مشکل هنگ و افت فریم و حتی لرزش تصویر بیشتر بوده تا Falcon که هنوز درست واسه خودم این موضوع جا نیوفتاده.
آقا میلاد اینجا جزو تحصیل کرده های رشته ی PC هستن :31:نقل قول:
دیسک خراب Freez میکنه . فیلم که نمیبینید :31:نقل قول:
داداش اگه سالی N تا کارت گرافیک و CPU بیاد باز هم سطح بازیه کنسول ها و PC یکی هست .نقل قول:
نکه شما فکر کردی CPU و کارتی که هر ساله میاد واسه بازی هست !!!؟؟؟
عزیز شما زمانی که تو صفحه TEST هستی قبل از اینکه B رو بزنی و بیای به صفحه ی قبل ( همونجایی که Freez میکنی )نقل قول:
کابل LAN رو بکش و بعد B رو بزن اگه Freez شده مشکل از کنسول هست که در بدترین شرایط میشه گفت مشکل داره و باید Chip Ethernet تعمیر یا تعویض بشه.
که الان بعید میدونم این مشکل رو.
ممنون سعید جان گفتم که دیشب به هیچ وجه هنگ نکرد البته تو ویندوز 7 فعلا که دیگه بی خیال شدمنقل قول:
اگه هنگ نکرد پس دستگاه مشکل نداره دیگه درسته؟!
والا دیگه نمیدونم چه کنم:13:
میلاد جان کجا رفتی داداش بیا یه راهنمایی کن البته دیشب یه چیزایی در رابطه با همون روتی که گفتی مینوشت
کلا خطاهایی که میگرفت مربوط به PC میشد
کمممممممممممک:19:
بدبخت شدم:19:
کنسول رو که باز کردم ییهو 3چراغه شد بستم یکم دیگه باز کردم حل شد بعد یه ربع بازی کردن دوباره 3چراغه شد وخاموش کردم و روشن نکردم چی کار کنم
نقل قول:
مگه برد دستگات جسپر نیست؟!
مگه میشه 3 چراغه بشه آخه!!؟؟
درشو باز کردی توش آتیش روشن کردی؟؟
جاسپرهنقل قول:
درشم باز گزاشتم
احتمالا یه قطعی ای رو خوب جا ننداختی دوباره همشو چک کن خوب:46:نقل قول:
نه عزیز اگه هنگ نکنه مشکلی نداره. احتمال زیاد مشکل از همون Windows بوده.نقل قول:
پسر خوب چرا نمیگی Error میده !!نقل قول:
Error اش چیه ؟
واسه چی بازش کردی پدر جان !!؟؟نقل قول:
در چیشو باز گذاشتی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟نقل قول:
سعید جان رفتم خونه متن کامل Error رو برات میزارم دمت گرم خیلی مردی امشب صد در صد
همینجا میزارم یه نگاه بنداز ببین از چیه ممنون
عزیز من چرا دستگاه رو اذیت میکنی؟:41:نقل قول:
نگران بودی داغ بشه یا داغ شد و نگران شدی؟
هرچیزی که داغ کرد که دلیل نمیشه بگیم مشکل داره یا ممکنه بترکه!:18:
هر دستگاهی بهت میگه آقا ممکنه اینجاش داغ کنه یا اصلا کلا داغ کنه یوقت نگران نشی.:31:
360 جزو همین دستگاهاست!
بهرحال که کار بدی کردی!!
من میگم کلا از برق بکشش بذار چند ساعت خاموش باشه بعد دوباره بزن!
اگه هم درست شد دیگه این کارو نکن!!!:46:
به سرم زده یه قاب بخرم و رنگ بزنمش و توش led بزارم!
نطرتون چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من دیشب روی 68 درصد تموم شد. فقط پوتسر های wanted رو نرفتم. یعنی 13 درصدش همش Bounty هست؟نقل قول:
ایشون سرور ما هستن.نقل قول:
میلاد جان ناراحت نشی یه وقت گفتم متوجه نمیشی افت فریم رو. منظوری نداشتم به خدا :31:
دقیقا به چه دلیلی بازش کردی؟نقل قول:
ولی اگه هنوز مشکل رو دارری یه سر به سایت Xbox.com قسمت معنی چراغ ها بزن. خیلی راهنمایی های کاملی توش هست.
البته سایت طلسم شدست، باید طلسمش رو بشکنی
خیلی مامانه، منم می خوامنقل قول:
اینارو از کجا می فروشن؟
داداش اگرم درست کردی یکی هم برای من درست کن :31:
والا جایی که نمی فروشننقل قول:
خیلی مامانه، منم می خوام
اینارو از کجا می فروشن؟
داداش اگرم درست کردی یکی هم برای من درست کن
الان به فکرم زده درستش کنم!
وسایل مورد نیازش باید اینا باشه!
1-اسپره سیاه + براق کننده
2-یه چیز تیز مثل اره یا کاتر و از این چیزا
3-هم20-30 تا led همراه با همون تعداد مقاومدت تبدیل 220 ولت به 12 ولت: دی
باز کردم که باز ی کنم دیگهنقل قول:
در کنسول رو باز گذاشتم گفتم شاید از گرماست ولی فرجی نشد
---------- Post added at 03:06 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------
چه کار بدی اگه باز نمیکردم میخواستم چه جور بازی کنم:41:نقل قول:
---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------
فکر کنم منظورم رو اشتباه فهمیدید منظورم از باز کردن همون روشن کردن دستگاه بودنقل قول: