هيوز در آرزوي هدايت شياطين سرخ
مارك هيوز، سرمربي تيم فوتبال بلكبرن براي اولين بار اظهار داشت كه آرزو دارد روزي جانشين سرآلكس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد شود.
به گزارش گروه فوتبال جهان؛ هيوز در مصاحبهاي گفت: "هميشه گفتهام كه دوست دارم سرمربيگري يكي از باشگاههايي را كه پيش از اين در آنجا بازي كردهام برعهده داشته باشم و به طور كلي در اكثر موارد سرمربيان به باشگاههاي سابق خود ميپيوندند.
زماني كه يك بازيكن بودم هميشه دوست داشتم بهترين باشم و اكنون نيز همان عقيده را دارم و ميخواهم تا آنجا كه امكان دارد بهترين سرمربي باشم. البته خيلي دوست دارم در يونايتد به كار خود ادامه دهم، اما حقيقت اين است كه در حال حاضر من سرمربي تيم بلكبرن هستم و در اين لحظه مهم ترين چيز براي من اين است که به كار خود در اين باشگاه ادامه داده و تمام توجه خود را روي كارم متمركز سازم."
فان مارويک: پتانسيل تيم ما بالا است
برت فان مارويک سرمربي دورتموند به رغم تساوي مقابل ماينتس از عملكرد مردانش ابراز رضايت كرد.
به گزارش گروه فوتبال جهان؛ فان مارويچ سرمربي دورتموند پس از تساوي يك بر يك مقابل ماينتس گفت: "طبيعي است كه متاسف و ناراحت باشم. ما در غياب كل، متسلدر و وورنس خيلي خوب كار كرديم و به اين نتيجه رسيديم كه تيم ما داراي پنانسيلهاي زيادي است."
ونگر:دومهنش انسان محترمي نيست
آرسن ونگر مربي فرانسوي آرسنال با انتقاد از عملكرد رايمون دومهنش سرمربي تيم ملي فرانسه در مصاحبهاي اظهار داشت، معتقدم دومهنش انسان قابل احترامي نيست.
به گزارش گروه فوتبال جهان؛ ونگر كه از حضور تيهري آنري مليپوش فرانسوي آرسنال در بازي دوستانه تيم ملي كشورش برابر بوسني به شدت عصباني است در ادامه مطلب فوق تاكيد كرد: "پس از نقش بسيار مهمي كه آنري در حضور تيم ملي فرانسه به بازي فينال مسابقات جام جهاني آلمان ايفا كرد، دومهنش سرمربي اين تيم از بازيكن مذكور خواست تا مدتي را به استراحت بپردازد، اما در درخواست مجدد دومهنش از آنري براي حضورش در بازي دوستانه تيم ملي فرانسه برابر بوسني مسالهاي است كه به هيچ وجه نميتوان از آن چشم پوشي كرد.
به عقيده من نود دقيقه بازي براي بازيكني كه با تيم تمرين نكرده براي هيچ كس قابل قبول نيست و سبب شده نسبت به اين مرد احساس بدي پيدا كنيم!"
اونيل: يك شبه نميتوان قهرمان شد
مارتين اونيل، سرمربي استون ويلا از نتيجه بازي برابر تيمي چون آرسنال ابراز رضايت نمود.
به گزارش گروه فوتبال جهان؛ شنبه شب در اولين هفته از فصل جديد رقابتهاي ليگ برتر آرسنال ميزبان استون ويلا بوده و بازي با نتيجه تساوي يک بر يک به پايان رسيد.
اونيل در مصاحبهاي با ابراز رضايت از بازيكنان اظهار داشت: "هنوز در تلاش هستم تا بازيكنان خود را بهتر بشناسم و نقاط قوت و ضعف آنها را شناسايي كنم، البته با توجه به نتيجه اولين بازي فصل برابر آرسنال فكر ميكنم كه آمادگي آنها براي شروع كار بسيار خوب بوده است و همين نتيجه تساوي ميتواند اعتماد به نفس بازيكنان را بالا برد. در صورتي كه اگر شكست ميخورديم شايد اين فصل، فصل سختي براي آنها محسوب ميشد.
هنوز نميدانم در آينده چه اتفاقاتي خواهد افتاد، اما بايد بگويم كه براي رسيدن به اهداف بالا و موفقيتهاي روزافزون بايد تلاش كنيم و مسلماً اين هدف در يك شب به دست نخواهد آمد."
سرانجام ديارا رئالي شد خوشحالتر از من روي زمين نيست!
محمدو ديارا بالاخره با توافق سران ---- عازم اسپانيا و رئال مادريد مي شود.
به گزارش گروه فوتبال جهان؛ ملي پوش اهل مالي از اينكه سران ليون، قهرمان 5 دوره پياپي لوشامپيونه فرانسه اجازه خروج وي را صادر كرده اند، ابراز خوشحالي كرد و در اين خصوص گفت: "خوشحالتر از من روي زمين پيدا نميشود. بازي براي رئال خواب و روياي من بود كه بالاخره به واقعيت تبديل شد."
اين هافبك 25 ساله مقامات فرانسوي را تهديد كرده بود كه ديگر براي ---- به ميدان نميرود، به همين دليل ژان ميشل اولا، رئيس ---- مداخله كرده و با مبلغ 26 ميليون يورو پيشنهادي رئاليها موافقت كرد.
ديارا در پايان هفته در مادريد حاضر ميشود تا در خصوص جزئيات قراردادش مذاکره کند.