سرویس رو9مگ قطعی وصلی میداد گفتم گذاشت رو8مگ قطعی وصلی نداره سرعت دانلودمم از760کیلوبایت پائین ترنمیاد حتی تا780میره عالی شد:n25:
Printable View
سرویس رو9مگ قطعی وصلی میداد گفتم گذاشت رو8مگ قطعی وصلی نداره سرعت دانلودمم از760کیلوبایت پائین ترنمیاد حتی تا780میره عالی شد:n25:
اول باید ازمودمت مطمعن باشی سالم بعد اسپلینتر وسیم درمورد سرعت شبانه که از5تا8هست وباتوجه به سرعت اگرمشکل خطط حل نشد فقط یه رامی مونه تغییرسرویس بدی که تایم رایگان بیشتربشه از3ساعت به5ساعت اینطوری حداقل هرمسابقه ورزشی همون روز میگیرینقل قول:
شما یه عکس از استاتوس مودم بذارید ببینم این snr و فاصله تون چقدره از مرکزنقل قول:
گاهی اوقات هم مشکل از سمت شرکت الکی snr رو بهانه میکنن
منم خطم رو 16مگ بود یه 8-9 ماه باهاش راحت کار میکردم یه روز بارونی شد بعد اون دو سه روز دائم قطع و وصلی داشتم نویز رو نگاه کردم و پشتیبانی هم نویز چک کرد بالا بود.
گفتم آوردنش رو 9 مگ دریافت یک مگ ارسال ؛ عالی شد دیگه قطع نشد .
شبش خود پشتیبانی بهم زنگ زد :n04: گفت کیفیت خط عالی شده و نویز نداری ، 16 مگش کنم ؟ منم گفتم نه لازم ندارم بیشتر از این پهنای باند.
بازی میکنیم آخه ؛ سرویس گیمینگ روی خطم فعال کردن عالی شده ؛ حرف نداره واسه بازی
یعنی قبل این یکی دو سال که اومدم رو پارس آنلاین دیگه واقعا خسته شده بودم از بس ISP عوض کرده بودم .
همشون گند بودن هیچکدوم درست حسابی جواب بازی ها رو نمیداد ؛ فقط حدود 6 سال پیش یه ISP دیگه بود مشهد به اسم گلدنت اونم خوب بود ؛ اما منی که این همه واسه نت خرج میکنم دیگه زیر خرج قیمت ترافیکش مونده بودم ؛ بیش از حد تصور گرون بود و فرت و فرت هم ترافیک تموم میشد :n08:
سلام
پارس انلاین سیسمتمی مثل شاتل و اسیاتک داره که بشه فایل از دیتاسنترش دانلود کرد بدون کم شدن حجم؟
نویز خیلی وقت ها داخلی هست باید مودم رو سرخط تست کنی.نقل قول:
من که از در حیاط تا خود مودم یک کابل یک تیکه کشیدم بدون هیچ اتصالی , اونم نه کابل تلفن .... کابل شیلددار برق با قطر بالا :n08:
واقعا تاثیر گذار بود و کیفیت خط چندبرابر شد ؛ البته تلفن خودش یه مسئله حساب میشه ؛ وقتی تماس تلفنی برقرار میکنی یک قسمت از پهنای باند عبور برای مکالمه گرفته میشه ... اونم مقدار زیادیش
پیشنهاد من در درجه اول اینه که اصلا روی خطی که به اینترنت وصل کردی ؛ تلفن نذاری ... اسپلیتر و اینا رو هم بیخیال شو ، ... کابل مستقیم از دم در به مودم.
برای تماس از یک خط دیگه یا موبایل ؛ یا تماس های اینترنتی استفاده کن.
اگه همچنان میخوای پهنای باندت رو حفظ کنی و از تلفنم استفاده کنی .
دو راه داری یا اینکه تحمل کنی ؛ هربار که تلفن زنگ میخوره و یا تماسی برقرار میکنی ؛ لینک ارتباط اینترنتت قطع بشه و بعد از اتمام تماس دوباره وصل شی.
یا اینکه پهنای باندت رو کامل پایین بیاری که قطع ارتباط با ISP نداشته باشی.
کارخوبی کردی من خودم 9مگ کردم دیدم بعد 2روزخطم جواب نمیده اوردم رو8مگ الان عالی قطع وصلیم ندارهنقل قول:
ممنون از راهنمائیتون نه قابل تامل بود ولی خودم خواستم تندتند قطع وصل نشه درموردتلفنم خودم نه خونه استفاده میشه نمیشه کاریش کردباید کنار اومد جالب رو8مگ جواب داد خود پشتیبانی گفت همون 9مگ باید جواب میداد اگرم پرش لینک داری صدرصد به سیم کشی خودت مربوط میشه حالا چیزی نمیشه فوقش 150 کیلوبایت سرعت دانلود کمتر میشه دیگه بهتر ازاینه که باهرزنگ قطع وصل شهنقل قول:
خیر در حال حاضر ؛ چنین سرویسی روی پارس آنلاین فعال نیست.نقل قول:
خدمات دیتاسنتر دارن اما فعلا امکان تلویزیون اینترنتی و غیره فراهم نشده ، اما برای پیگیری به من یک شماره تماس دادن که در ساعت اداری باید تماس گرفته بشه و در مورد این سرویس باهاشون صحبت کنم.
صدای مشتریان:
شماره ارتباط اصلی تماس:کد:021-82208888
1585
خدمت شما ، مودم من ضریب یک دهم نشون میده 140 = 14نقل قول:
الان چون صبح هست یکم نویزش کم میشه اما عصر و شب همون 7 هست برای دانلود ، موقع قطعی هم چک کردم دان استریم منفی 4 دهم بود اما اپ استریم 16 بود ، مودم نو هست و اسپلیتر خود مودم که باهاش بود رو وصل کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]