زد 500 چند تا کانفینگ برا گرافیک داره ؟؟
یه مدل هست زده gforce gt 635
این کانفیگش خوبه یا بالاتر هم هست ؟؟؟
740 از این بهتره عایااا ؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Printable View
زد 500 چند تا کانفینگ برا گرافیک داره ؟؟
یه مدل هست زده gforce gt 635
این کانفیگش خوبه یا بالاتر هم هست ؟؟؟
740 از این بهتره عایااا ؟؟
ممنون داداش :n16:نقل قول:
Z500 کلاً 3 تا کانفیگ گرافیکی داره :نقل قول:
1 - GT635m
2 - GT645m
3 - GT740m
که گرافیک 645 وارد ایران نشد ،
پس با این حساب 740 بهترین گرافیک می باشد .
خیلی با هم تفاوت فاهشی دارن ؟؟نقل قول:
الان در دسترس من 635 هست که بخرم
اگه 740 خیلی بهتره بیخیالش شم .
میشه یه توضیح مختصر بدید
میتونیم بگیم تفاوتشون یکم زیاده
مثلا ً : معماری GT740m ، معماری Kelper و 22 نانومتری می باشد که معماری جدید است ولی GT635m دارای معماری Fermi و 40 نانومتری می باشد
در تعداد هسته ها : GT740m داری 384 هسته گرافیکی می باشد ولی GT635m دارای 144 هسته گرافیکی می باشد که تفاوت زیادی با هم دارند
در کل GT740 m برتری های زیادی نسبت به GT635 m داره که نمیشه ازش گذشت مخصوصاً اگه گیمر یا گرافیست باشید . نمونه ساپورت DirectX 11.1 در GT740 m
به نظر من صبر کنید و مدل 740m رو بگیرید . :n16:
چه باحال...:n19:کل بودجه ی من هم 3200 بود...دیدم اگه y500 بخرم دیگه نمیتونم هارد اکسترنال (260 هزار ت)، فن لپ تاب (70 هزار ت)، کیف لپ تاب (150 هزار ت)، موس و کیبورد جدا و مجموعه نرم افزار و محافظ برق لپ تاب و فلش 16 گیگابایتی و چند تا خرت و پرت دیگه بخرم...نقل قول:
بازار اونقدر گرون شده که نمیشه تکون خورد....:n29:
توضیحات منو دوستم Death دادن ولی...نقل قول:
مختصرش اینه که 740 نسبت به 635 جدید تر و بهینه تر شده...
بعدم شما جدید رو ول میکنید،قدیمی رو میگیرید؟؟؟
چه باحال :n08: پس هم درد بودیم :n02:نقل قول:
جناب پوریا...در نتیجه صبر و تحمل و راهنمایی شما مشکل دالبی هوم حل شد...درایور صدا رو دوباره نصب کردم درست شد...البته ریستارتش خیلی طول کشید تا بالا بیاد...فکر کردم ویندوزش پریده...در آستانه ی گریه بودم!!:n08:ولی خداروشکر درست شد
ممنون از لطفتون:n16:
فقط اون کارت گرافیکی که لطف فرمودید و لینک مستقیم دانلودشو گذاشتید نصب کردم و آیکونش اومد رو دسکتاپ...فقط وقتی اجرا شد گفت نمیتونه آپ دیت بشه و از این چیزا....اینترنتم هم دائم وصله...بعد هم نوشته متاسفانه هیچ بازی ساپورت شده ای رو پیدا نکرد!!!
منظورش چیه؟الان این برای چیه؟
[/URL]نقل قول:
خواهش میکنم...وظیفه م بود...:n11:
عکستون درست آپ نشده ولی همینجوری میتونم بگم که اون آپدیت نمیتونه بکنه چون سرور انویدیا برا ایران بستش...
درضمن احتیاجی بهش نیست چون آخرین ورژن موجود رو براتون لیچ کردم...
درباره ساپورت بازی هم بیشتر بازی رو نمی ساپورته ولی ساپورتم بکنه اتوماته و اگر نه شما آدرس بازی رو میدید بهش از ستینگ و بعد از شناختن میتونید بازی رو Optimize کنید تا بدون لگ براتون اجرا بشه...
در خدمتم...:n16: