آخه من هم نمایش رو دارم هم جام جم یک رونقل قول:
گفتم شاید بشه جام جم 2و3 رو هم گرفت:19:
Printable View
آخه من هم نمایش رو دارم هم جام جم یک رونقل قول:
گفتم شاید بشه جام جم 2و3 رو هم گرفت:19:
کسی نبود راهنمایی بده؟ شاید پست رو جای بدی زدم
جان من!؟؟ :18:نقل قول:
کجایی شما ؟؟ یعنی کدوم شهر ؟؟ هم نمایش، هم جام جم پس یه شبکه رو نداری ؟؟ :13:
1- 2- 3- 4- طهران- خبر- شما- بازار- پرس- العالم- قرآن- مستند- آموزش- نمایش- استانی- آی فیلم- :19:
شد 16 تا.. یعنی در کنار اینا جام جم 1 رو هم داری..؟؟ :18:
سلام ،
رفتم و گیرنده دیجیتال تلویزیون Denay مدل ----T STB327HD خریدم ، قیمت 65 تومان ، فقط یک مشکل دارم که موقع پیدا کردن کانالها خیلی طولش میده و بالای 40 دقیقه طول کشید تا کانل ها رو پیدا کنه ، آیا دستگاه مشکل داره یا اکثر این گیرنده ها اینطوری هستن.؟؟
خوانده ام گیرنده های دیگر دوستان در 3-4 دقیقه پیدا میکند.
رفته بودم بازار این گیرنده ها رو دیدم:
Euromax
Iclass
Strong
Laser
Tecknotel
Volcano
Digitv
ما که آنتن ماهواره ای داریم:8:نقل قول:
ولی خوب که پستت رو میخونم و منطقم میگه :
1- 2- 3- 4- طهران- خبر- شما- بازار- پرس- العالم- قرآن- مستند- آموزش- نمایش- استانی- آی فیلم
خب مگه شبکه تهران و شبکه استانی در استان تهران نمیشه یک شبکه پس شبکه ها اینجوری میشه:
1- 2- 3- 4- طهران- خبر- شما- بازار- پرس- العالم- قرآن- مستند- آموزش- نمایش- جام جم 1- آی فیلم
فکر کنم درست نتیجه گیر کردم:20:
نهایتا 5 دقیقه باید طول بکشه . وگرنه به نظر میرسه که ایرادی داره.نقل قول:
بخش پایانی صحبت هات رو کاملا موافقمنقل قول:
به غیر از اثر مختارنامه که اون هم تو زمان دولت قبلی طرحش تصویب واجرا شد صدا وسیما تقریبا داره از نظر سرگرمی و به ویژه سریال سازی همه ی مخاطب هاش رو به سخره می گیره.
یه زمانی شب های برره ای ، پاورچینی ، نقطه چینی، باغ مظفری پخش می شد که اونها هم دیگه الان حاضر به کار تو همچین محیطی نیستن و علاوه برتیم اونها خیلی از تیم های دیگر سرگرمی سازی هم رو به محیط شبکه های پخش خانگی آوردن واین یعنی چیزی رو که مردم تا حالا رایگان داشتن حالا برن پولشو بدن وداشته باشن
ودر مناسبت ها هم که تلویزیون تقریبا تحت سلطه یکی دو تا کارگردان مثل همین آقای سیروس ......... که خدا اینشالله لعنتش کنه قرار میگیره و چرت ترین آثار رو با عناوین بهترین وزیباترین وپرمخاطب ترین در اختیار مردم میذارن که علاوه برنکات فنی بسیار سطح پایین وغیر حرفه ای شاهد بسیاری از ابتذالات وروابط جدید در این نوع سریال ها هستیم.در پایانش هم میان یه نشست رسانه ای میذارن وازچیزی که خودشون درست کردن تقدیروتشکر میکنن
حالا شما همه ی موارد فوق را در یه طرف ترازو و در طرف دیگر بیاین و یه دستگاه ماهواره که الان قیمتش با نصب وراه اندازه به کمتراز قیمت یک گیرنده دیجیتال رسیده قرار بدین
شاید خیلی ها حاضر به مخاطب شدن این شبکه ها هم نباشن ولی با وضعیتی که من در خانه های اقوام و آشنایان شاهدش بودم نشون از این داره که اتفاقا خیلی هم مخاطب برنامه ها و سرگرمی هایی هستند که اونا دارن براشون تهیه می کنند هستند.اینجا دیگه بحث 16 شبکه هم مطرح نیست و اگر به زبان خارجه مسلط باشید تا هزاران و با زبا ن خودمون هم تا صد کانال رو با این وضع پیدا خواهید کرد
با این تفاسیر کدوم کفه سنگین خواهد بود؟ مردم نیازهای فرهنگیشون رو چطور پاسخ میدن؟و...
اینا سوالاییه که اشخاص مملکتی باید راجع بهش فکر کنن ولی آیا واقعا این کار رو میکنن؟
نقل قول:
نتیجه تون درست! :14:
ولی یه چیزی که الان یادم نمیاد، پخش آزمایشی شبکه ورزش شده 17ومین! شبکه یا انداختن! رو یه کانال دیگه!؟؟ :mellow: