روزانه تقریبا هیچی؛ به جز رشته های بومی استانی و کاردانی و ... امید خاصی نیست البته اگه دانشگاه های شهرستان ها که طرفیت کشاورزی زیاد داشته باشن میتونه قبول شه. ولی شبانه میتونه به مدیریت و حسابداری هم فکر کنه حتینقل قول:
Printable View
روزانه تقریبا هیچی؛ به جز رشته های بومی استانی و کاردانی و ... امید خاصی نیست البته اگه دانشگاه های شهرستان ها که طرفیت کشاورزی زیاد داشته باشن میتونه قبول شه. ولی شبانه میتونه به مدیریت و حسابداری هم فکر کنه حتینقل قول:
یکی به ما بگه با رتبه 14838 منطقه3 و 79444 کشوری ریاضی کجا میشه قبول شد ترجیحا اذربایجان و ...
انتخاب رشته مجازی گزینه دو ( رایگان و عمومی )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همه ی مراحل رو رفتم ولی هر کار میکنم مرحله ی آخر دکمه ی ورود به مرحله ی امنیتیش کار نمیکنه :19:
واقعا آفرین :12: خیلی خوبه ...نقل قول:
در مورد ستاره ها هم معلومه ! ... پارسال درصدات کم بود تو هر درس پس نمره اون درس پایین میشه .. و معدلت تراز بیشتری بهت میداد ... پس معدل رو تاثیر مثبت دادن ... اما امسال درصدات بیشتر شدن تا جایی که اگه معدلت رو تاثیر میدادن ... رتبت رو بیشتر میکرد ... واسه همین ستاره نداری !
دوستان انتخاب رشته گزینه دو با سنجش هیچ فرقی نداره پولتونو الکی هدر ندید در ضمن گزینه دو رشته های جدید هم که امسال دارن رو در انتخاب رشتش گنجونده
سلام
انتخاب رشته ی اصلی از کی شروع میشه؟؟؟؟
از کی تا کی هست؟
دوستان به هیچ وجه برای انتخاب رشته سنجش پول ندید فوق العاده مذخرف و10تومن پول مفت ازیادگارماندگار90 قلمچی کمک بگیرید
این انتخاب رشته ی سنجش درصد قبول شدن رو هم میگه ؟یا فقط رشته ها رو پیشنهاد میده؟؟؟
به نظر من كاملا بر عكسنقل قول:
من تمامي ته و توه اون يادگار فلاني رو در آوردم و هيچ مغايرتي بين اطلاعات سنجش و اون نميبينم
ضمنا اون يادگار ناقص ، اطلاعات سنجش كامل تره
دستشون درد نكنه ، خيلي مفيد:11: