بچه ها پچ با کرک razor هم کار میکنه !!!!
فقط نکته اش اینه که این دوتا فایلو فقط کپی کنید :
LaunchGTAIV.exe
1911.dll
و این فایلو دیگه کپی نکنید :
GTAIV.exe
بازی با کرک رازور راحت اجرا میشه تازه به نظرم از لحاظ fps بهتر هم شد یه خورده ای
Printable View
بچه ها پچ با کرک razor هم کار میکنه !!!!
فقط نکته اش اینه که این دوتا فایلو فقط کپی کنید :
LaunchGTAIV.exe
1911.dll
و این فایلو دیگه کپی نکنید :
GTAIV.exe
بازی با کرک رازور راحت اجرا میشه تازه به نظرم از لحاظ fps بهتر هم شد یه خورده ای
اقایون خواهشن کمک کنید.من داخل سایت رسمی nvidia واسه گرفتن درایور کارت گرافیکم رفتم ولی اخرین رلیز درایور کارت گرافیک 8800 gs 180.48 و شما میگید 180.84 رو نصب کنم .چه کار کنم من؟؟؟؟!!
این درایوری که شما میگی درایور رسمیه شما باید درایور بتای 180.84 رو دانلود کنید.نقل قول:
آقتیون من موزیک ها رو به آدرسی که داده بودین کپی کردم و رادیو رو روی کانال independence هم گذاشتم ولی هیچ موزیکی پخش نمیکنه !!!!!
ممنون بابت جوابت. من هیچ مشکلی با این بازی جز با گرافیک افتزاحش ندارم.البته گرافیکم 8800 با درایور قدیمی{180.48}.
گمون کنم با دانلود درایور جدید مشکل گرافیک افتز gta iv حل شه.....
برو تو option قسمت audio و standard scan ...نقل قول:
موزیک های شما به بازی اضافه میشه !
سلامنقل قول:
اگه اشتباه نکنم کارت گرافیک شما توربو کش هست
یعنی 256 هست اما با کمک رم تا 512 هم میره
آخه 7300 ها 256 مگ هستن
با این حساب از همون 1 گیگ رم هم کامل استفاده نمیشه به عنوان رم
مقداریش برای کارت گرافیک مصرف میشه
اگه اینطوره حتما با یه رم 1 گیگ دیگه (رو هم 2 گیگ) تست کن 99 درصد این مشکل رو کمتر خواهی داشت
ماجراي اين پچ چيه ؟:13:
من از اين كرك استفاده كردم اما نميدونم چرا تيك ميزنه؟:19:
کد:http://ya30in08.parsaspace.com/LaunchGTAIV.exe
درایور رو دانلود کردم.دایرکت ایکس جدید هم واس دانلود کنم واسه gta iv????اگه اره لینکو لطف میکنید واسم بزارید؟thanx
ببینید من پچ رو دانلود کردم.ولی قبلش بازی رو با Razor کرک کرده بودم.حالا کل فایل کرک Razor رو پاک کردم.و کرک Fedor رو ریختم.ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم.یک صفحه داس باز میشه.و مینویسه برای خروج Ctrl+c رو بزن.حالا میشه یک نفر دقیق توضیح بده ببینم چطوری این کرک رو و پچ رو نصب کنم.در ضمن چرا کرک 27 کیلوبایت.