بساز سیا جون بساز، فقط اسمش رو بذار " در کنارم نه در قلبم!":37::37::37:نقل قول:
Printable View
بساز سیا جون بساز، فقط اسمش رو بذار " در کنارم نه در قلبم!":37::37::37:نقل قول:
در وضعیت من انتظار برای رانژه از 17 ثبت شده . حدودا تا کی باید منتظر بمونم . ممکن تا شبه 24 وصل بشه:41:
آقا من رفتم شاتل بگیرم، گفتند برا منطقه مخابراتی شما پورت نداریم، رزروت میکنیم برا بعد عید. خیلی حالم گرفته شد. تا اون موقع
چیجوری صبر کنم؟. رفتم صبا اون ها هم پورت نداشتند رزروم کردند، فقط آسیا تک پورت خالی داشت که نمیگیرم. اول شاتل نشد
صبا.
سلام
خوشبحالتون !!
من دیشب سرعتم بین 6 بود (البته با دپ آشغالی :دی)
بعد بیخیال دپ شدم و IDM رو ران کردم سرعتم با سرور ایرانی با 16 کانکشن شد 15 تا 25 :دی که متوسطش روی 17 18 بود
ولی بازم خیلی کمه
ADRIVE قابلیت resume داره ؟؟ چجوری باید ازش دانلود کرد ؟؟
بنظرتون پهنای باند شیراز یا اصفهان شاتل چنده :دی ؟؟من فک نکنم واسه سمنان بیشتر از 10 مگابیت باشه
نقل قول:
کدوم مرکز مخابراتی هستید؟
1. دوستان منظور از اون cvv چیه؟ من کارتم صادراته و یه شماره 4 رقمی داره؟؟؟
2. رمز اینترنتی (کلمه عبور) دیگه چیه؟ همون رمزیه که توی عابربانک میزنم؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عمار یاسر، قم.نقل قول:
نقل قول:
اون چيزي كه گفتين تو run بنويس كه هيچ اتفاقي نميفته وقتي مي نويسم...مطمئني درست نوشي؟؟؟ بعد يه توضيحي هم بدين پينگ يعني چي؟؟؟ اونم پينگ 1000!!!!!
يه چيز ديگه ....در مورد idm اصلا هيچ وقت عدد ثابتي نيست يه وقتي توي رنج 20 هست ،يه وقتي 30 بعضي وقتا هم 50 و بعضي اوقات هم ممكنه 12 13 باشه..البته با كانكشن8....چه جوري متوجه شم؟؟؟ راستي 256 آرت هستم....يه توضيحاتي بدين يه وقت نكنه پول 256 بگيرن،128 داده باشن...
ممنون....
1-اگه کارتت را جدیدا گرفتی cvv2 داره و یک عدد 3 یا 4 رقمیه که پشته کارتت روی اون قسمت سفید نوشته شدهنقل قول:
2-رمز اینترنتی برای خرید تو اینترنت استفاده میشه. نه با اون فرق داره!
برای گرفتن رمز اینترنتی و cvv2 این کار را بکن
کارتت را بر میداری میری به نزدیکترین شعبه بانکی که ازش کارت داری
کارت را وارد دستگاه خودپرداز میکنی میری تو قسمت تغییر رمز اینترنتی-حالا یه رمز برای کارتت برای استفاده توی اینترنت تعین میکنی همین(این رمز میشه رمز اینترنتیت)
بعد دستگاه خودش بت یه رسید میده که یه عدد 3 یا 4 رقمی توش هست که بهش میگن cvv2
چرا سرعتم اینقدر بد شده!!!
سرعت دانلود خوبه ولی صفحات وب رو خیلی خیلی کند باز میکنه. خیلی کند یعنی از دایال آپ هم خیلی کندتر.
برای هر صفحه توی استاتوس بار برازر مدام حالت waiting میزنه. الان 1 ساعتی هست اینطوریه.