fx 5200نقل قول:
باید چه کنم؟
این کارتی که گفتی مشخصاتش چیه؟
Printable View
fx 5200نقل قول:
باید چه کنم؟
سلام دوستان دوتا سوال فقط برای اطلاعات عمومی
1- الان بهترین کارت گرافیک از نظر هزینه/سرعت کدومه؟
2- الا بهترین کارتهای گرافیکی دوتا 4870 به صورت کراسفایر یا سه تا 280gtx بصورت (نمیدونم اسمش چی بود ) ؟
خب الان میگید من چه کار کنم ؟ با سیستمم مشکلی ندارم. من بیشتر از اینترنت و فیلم دیدن استفاده میکنم.نقل قول:
تنها بازی هم که میکنم فیفا بوده. که دیگه صفحه سیاه نشون میده.
یه کارت گرافیکی میخاستم که سرعت رو پایین نیاره و در کنارش میتونم از یه مموری هم استفاده کنم ؟
مجموعا 50 تومن!
این مادربورد که میگین چه حسنی واسم داره؟ سرعت یا ... ؟
سلامنقل قول:
1. نمیشه گفت، باید صبر کرد تا همه کارتها وارد بازار ما بشوند. ولی در کل نسل جدید کارتهای گرافیک ATI و NVIDIA هر دو Price/Performance تقریبا مشابهی دارند.
2. بدون شک 3 تا Geforce GTX 280 نسبت به 2 تا Radeon HD 4870 کارایی بهتری خواهند داشت. قیمت 2 تا 4870 تقریبا 600 دلار خواهد شد و قیمت 3 تا GTX 280 حدودا 1500 دلار. یعنی 2.5 تا 3 برابر! چنین مقایسه ای صحیح نیست.
4850 حدود 260 تومن 9600 جي اس او حدود 150 تومن و 9800 جي ايكس 2 حدود 630 تومن.نقل قول:
دستت دردنكنه . اينو مي خواستم به صورت كلي بگم ببينم مثلا قدرت سيستم چجوري ولي كار ديگه اي با اين سيستم انجام ميدم
باز هم ممنونم ... راستي ببخشيد شما قيمت نداري از اين گرافيك؟
256 مگ هست و دايركت ايكس 10 رو ساپورت ميكنه حدود 60 تومن هست نسبت به FX5200 خيلي قويتره ولي چيز توپ ميخواي بايد مادبردت رو عوض كني مادبرد با اسلات PCI-Express بگيرينقل قول:
fx 5200
باید چه کنم؟
خب بخواي اين مادبرد رو بگيري 50 تومن هم بايد پاي پردازنده بدي(پردازنده توپ دو هسته اي) و 20 تومن پاي يك گيگ رم DDR2 سر جمع 115 تومن قطعات قبليت رو هم 50 اگه بفروشي 65 واست خرج برميداره ولي سيستمت از اين رو به اون رو ميشه. البته اگه پاورت سوكت 4 پين پردازنده نداره يه 10 تومني هم بايد واسه يه پاور 500 وات ماكس معمولي بدي.نقل قول:
خب الان میگید من چه کار کنم ؟ با سیستمم مشکلی ندارم. من بیشتر از اینترنت و فیلم دیدن استفاده میکنم.
تنها بازی هم که میکنم فیفا بوده. که دیگه صفحه سیاه نشون میده.
یه کارت گرافیکی میخاستم که سرعت رو پایین نیاره و در کنارش میتونم از یه مموری هم استفاده کنم ؟
مجموعا 50 تومن!
این مادربورد که میگین چه حسنی واسم داره؟ سرعت یا ... ؟
سلام. اگر ممكنه بگيد چه برندي؟نقل قول:
1 سوال
شما توصیه می کنید که با سی پی یو اینتل کارت گرافیک Ati بگیرم؟ برای بازی می خواماا
ربطي نداره با هر Cpu هر گرافيكي ميتوني بگيرينقل قول:
فک میکنم palit _gainward_inno3d این قیمت باشننقل قول:
سلام به همه
یه گرافیک میخوام بگیرم حدود 250 واسه بازی میخوام فقط که با این سیستم مچ بشه چی پیشنهاد میکنید؟
main asus m2ne sli
cpu 4600+x2 amd 2
ram 2 gig crusel ballestic traicer
power 470 acbel
ممنون از همه