نقل قول:
اگر 2.5 باشه به خود گوشی میخوره...اما معمولا 3.5 هستند و باید به قسمت دوم گوشی وصل بشه..
صداشون هم خوبه..معمولا هم جدیداش مثل واکمن و نوکیا حالت چکشی هیتند و توی گوش جا میگیرند..
راستی توی سایت موبایل ریویوو نوشته فیلیپپس هستند..
Printable View
نقل قول:
اگر 2.5 باشه به خود گوشی میخوره...اما معمولا 3.5 هستند و باید به قسمت دوم گوشی وصل بشه..
صداشون هم خوبه..معمولا هم جدیداش مثل واکمن و نوکیا حالت چکشی هیتند و توی گوش جا میگیرند..
راستی توی سایت موبایل ریویوو نوشته فیلیپپس هستند..
سلام
میشه چند مدل هندزفری خوب برای این گوشی معرفی کنید ؟ در صورت امکان قیمتش رو هم بگید .
ممنون:10:
نقل قول:
من W950 رو امتحان کردم ...اصلیش....خیلی توپ بود..هم کیفیت و هم باش...اما کم گیر میاد...اصلیش 20 هزار تومان
Creative هم خوبه...البته مدلش یادم نیست دقیقا چی بود...اونم 14 هزار تومن هست..
اقايون كدوم گوشي تو اجرا كردن بازي بهتره 5700 يا n81 8gb من موندم كدومشونو بخرم شما هم كه جواب سوالاي من رو درست نميديد!!!!!!!!!!!!!
صد در صد 5700 نیستشنقل قول:
چون ان81 بر پایه پلت فرم ان گیج ساخته شده که بازیهایی با گرافیک بسیار بالا داره دقیقا مثل ان95 هشت گیگ
ان95 هشت گیگ از نظر گرافیکی قویتره و صفحه بزرگتری داره اما ان81 کلیدهای مخصوص بازی داره بستگی به خودت داره ولی 5700 گزینه مناسبی نخواهد بود.
مستر کا2 قیمت اون هندسفری ها چطوره؟آیا واقعا خوبه و خیلی تاثیر داره؟از کجا میتونم گیر بیارم؟؟؟؟؟
در ضمن اگه قمست دومش رو بذاریم کیفیت چطوره؟منظورم نسبت به این که یه هندسفری کاملش رو بذاریم.
نقل قول:
به نظر من N81 8 GIG بگیر..
نقل قول:
برای راحتی بگم که من اسمم علی هست..نقل قول:
من W950 رو امتحان کردم ...اصلیش....خیلی توپ بود..هم کیفیت و هم باش...اما کم گیر میاد...اصلیش 20 هزار تومان
Creative هم خوبه...البته مدلش یادم نیست دقیقا چی بود...اونم 14 هزار تومن هست..
در مورد اتصال به قسمت دوم یا خود گوشی هم بگم که فکر نکنم خیلی فرق کنه..
بچه ها من تا دو روز ديگه انشاالله گوشي 5700 رو ميگيرم
پس ديگه رنگ قرمزه رو نگيرم؟
يا حق (:
آقا من گوشی رو تازه آپدیت کردم یه برنامه اذان اضافه شد بهش حالا یه سوال هستش اون هم اینه که چرا اذان رو زودتر میگه مثلا 10 دقیقه زودتر اذان رو پخش میکنه