بله که داره..تو سایتش که نوشتهنقل قول:
Printable View
بله که داره..تو سایتش که نوشتهنقل قول:
این که نوشته سرعت از ساعت 1تا 7 میاد رو 1مگ تا 3مگ پس چطور الان سرعتت 8مگه؟:n13:نقل قول:
دانلود شبانه از مخابراتنقل قول:
بدون محدودیت+دانلود از لینک خارج:n10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبانش 1 تا 8 هست...اونو جدی نگیر زیاد اینم از سرور خارجی..هر 1 ساعت 3 گیگ میگیره میانگیننقل قول:
اینم از خارج..تازه 1 ساعتم شبانم بیشتره :n31:نقل قول:
اره سرعت منم همینه ینی 8 مگ ولی بدون محدودیتنقل قول:
محدودیت شاتل خیلی ضد حاله :n05:
منم راه های خودمو دارم که نمیشه اینجا گفت :n10:نقل قول:
این شماره مال آموزشگاه فنی حرفهای دریای علم تو تهرانه. حالا شما که تو هرمزگانی نمیدونم چرا بهت زنگ زدن.:n06:نقل قول:
نقل قول:روزانه پارسآنلاین بگیر نگیر داره. اگه شبانه برات اهمیتی نداره، بهتره بری از یه سرویس دهنده دیگه بگیری. من الآن شبانهام خوبه. فعلن که رایگانه. واسه همینم موندم. اما سرویس روزانه به ویژه در ساعتهای عصر یا پنجشنبهها و جمعه خیلی چنگی به دل نمیزنه. با این که پروفایل روی 9مگه اما حتی از سرورهای داخلی هم بیشتر از3 یا 4 مگابیت سرعت نمیده. عصرها که بدتر هم میشه. یعنی به همون سرعت اسمی هم بعضی وقتا نمیرسه. طبیعتن تو اون ساعتها پینگ هم تعریف چندانی نداره.نقل قول:
در ضمن محدودیتهای خاصی که خود پارسآنلاین روی بعضی از پروتکلها اعمال میکنه خیلی وقتا رو اعصابه. من بدون فی.ل.تر.شکن حتی گوشیم رو نمیتونم با اکانت گوگلم سینک کنم.
به هر حال به نظر من هم بدون شبانه رایگان پارسآنلاین چندان تعریفی نداره. شاید از این جهات، شاتل بهتر باشه یا حتی صبانت.
این مشکل رو من هم قبلنا که از شهراد سرویس داشتم تجربه کردم. هر نیم ساعت قطع میشد. بعد شبانه میدید حتی 100 مگ هم دانلود نشده. راهش اینه که یه اسکریپت بنویسی یا از اینهایی که تو اینترنت هم پیدا میشن استفاده کنی که هر چند دقیقه یک بار با دستور پینگ وضعیت اتصال اینترنت رو بررسی کنه و در صورتی که اینترنت قطع بود مودم رو ریبوت کنه.نقل قول: