برادر من چرا مغلطه می کنی من دارم با شرایطی که موجوده مقایسه میکنم میگم پارس بین isp ها بیشترین دانلود شبانه رو به من کاربر میده حالا ممکنه به یه کاربر دیگه تو یه منطقه دیگه یه isp دیگه بیشترین دانلودو بده یا شاید اصلا شبانه براش مهم نباشه هر کسی نیاز خودشو بهتر میدونه.نقل قول:
دیگه به من چه که مدیر شرکت چی سوار میشه و خونش کجاس و چنتا بچه داره. مثلا شما فکر کردی مدیر یه شرکت دیگه با پیکان جوانان گوجه ای مدل 56 میره میاد بعد مدیر پارس مثلا پورشه و مازراتی سوار میشه؟ نه داداش همه شون همینن اول به فکر جیب خودشونن حالا هر کدوم به یه روش.
حرف من این نیست که همه چی عالیه و من چقد خوشحالم اتفاقا برعکس همه چی خیلی هم تخماتیکه و منم تو این دنیا بدبختی بیش نیستم از همه ورم دارن فشار میدن ولی همینه که هست دیگه چی کارش میخوام بکنم اصلا چی کار میتونم بکنم
من به عنوان یکی که عمده تفریح نسبتا سالمش همین اینترنتو 4 تا فیلمو سریاله و سرگرمی دیگه ای ندارم نتها کاری که میتونم بکنم اینه که تو همین وضعی که هست اونی که برام بهتره انتخاب کنم چون اوضاع رو که نمیتونم تغییر بدم یعنی زورم نمیرسه پس میگم من یه سال، یه ماه، یه هفته یا هرچقد که بشه تو این شرایط به نسبت بهتر میمونم هروقت هم دیگه بهتر نبود همون موقع فکرش رو میکنم. خلاص