کسی نمیدونه؟نقل قول:
Printable View
کسی نمیدونه؟نقل قول:
سلام به دوستان هم اینترنتی.
دوستان، من الآن 3سالی هست که از دزدآفلاین سرویس دارم،
کاری با خوبی یا بدیش ندارم، دزدی هاش شامل من هم شده خوب! مثل همه.
مثلاً همین که اگر قبل از 10 آذر تمدید می کردیم ...
خوب من هم که نه تمدید کردم و نه سرویس سوزوندم و سرویس جدید خریدم، الآن هم که 3روز دیگه سرویسم تموم میشه. ترافیک رایگان شبانه هم پر!!!
حالا یه سوال داشتم، این پرموشن پاییزه که دارن، مثلاً 128 نه ماهه، 9گیگ ترافیک، با یه مودم 4پورت وایرلس، 99 تومان، این طرح خوبیه یا نه؟
می خوام به عنوان یه مشتری جدید ثبتنام کنم و مودم رو بگیرم.
البته ترافیکش کم هست، ولی خوب، من خیلی بیشتر از این مصرف ندارم، شاید مجبور بشم 2 3 گیگ بخرم، شاید هم پارس مثلاً واسه دهه فجر، یا عید نوروز عیدی داد، دیگه نخریدم!!!
حالا می خواستم بدون مودمی که میدن، فکر می کنم (تردنت) هست مارکش، مودم خوبی هست یا نه؟
من تا حالا مودم با همچین نامی نشنیدم.
می خوام بدونم به نظر شما من همین سرویسم رو تمدید کنم، یا این سرویس جدید رو بخرم؟
امکان تخلیه هم که تقریباً ندارم، مخابرات اینجا (دامغان) که درست حسابی نیست، شاتل هم که نداریم، های وب هست که فکر نمی کنم به پارس برسه، همین.
با این شرایط، من سرویس 256 شش ماهه 12 گیگ رو با هزینه تقریباً 60 تومان تمدید کنم و یا این سرویس 128 نه ماهه 9 گیگ ، + یه مودم رو به قیمت 99 تومان بگیرم؟
سرعت دانلود 86 کیلوبایت:|
ناموسا به 100 نمیرسه خوشحال شیم:n37:
چی شد هی کیفیت و زیاد میکنیم فلان میکنیم شبا اینترنت رو میترکونیم....
اینا زدن روزانشم مثل شبانش کردن که:n35:
تایید میشه .. .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت خیلی افتضاحه
تایید میشه شدید... اونجایی که بعضی ها گوش نکردند حالا مشخص میشه البته تازه اولشهنقل قول:
شاهنامه آخرش خوش است، ما که فعلا از دست این فلان فلان شده خلاص شدیم :n09:
واسه من دیشب سرعت خوب بود ! ( بین 700 کیلوبایت بر ثانیه تا 1.8 مگابایت برثانیه ) ( سرویس 2 مگ )
ولی قبلش قطعی داشتم حدود 4 ساعت :n34:
دوستان لطفا اینم جواب بدیدنقل قول:
هنوز تخلیه نکردن فقط قرارداد شما را سوزوندند.نقل قول:
برا همین شما دیگه نمی تونی وصل بشی.
اگه وارد پنلت بشی نوشته بدون قرارداد.
دوستان اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.نقل قول:
چون 2 3 روز بیشتر وقت ندارم.
آیا این مودمی که میدن ، مودم خوبی هست؟
قیمتش تو بازار چنده؟