بیش از 10 روز های وب در روز چند بار قطع میشه و تایم اوت زیاد دارم همچنین پینگم اصلا ثابت نیست.
Printable View
بیش از 10 روز های وب در روز چند بار قطع میشه و تایم اوت زیاد دارم همچنین پینگم اصلا ثابت نیست.
با قندشکن که وصل میشی یه خورده بهتر میشه! خاموش که میکنی اصن میشه جلبک...
در پیشگامان هم این مشکل دو روز است که ادامه داره. باز این خوکهای ریشو دارند گندکاری می کنند.
الان خوب شده ، مشکل فقط اینه سرعت اپلود انقدر پایینه که وقتی تو تلگرام یه چیزیرو اپلود میکنی ، نت میترکه ، امتحان کنید (شاید تا فردا درست شه)
اپدیت: حواسم نبود ، نیترو زده بودم سرعت اپلودش پایینه.
یعنی من میخوام بدونم اینا هدفشون از اینکه نیترو پلاس گذاشتن واسه فروش ، بعد فعال که میکتی سرعت دانلود میشه 16 مگابیت ، بعد از اونور سرعت اپلودت میشه 128 کیلوبیت چی بوده! اخه اصن مغز تو اون کله کسی که این ایده رو داده بوده ؟
یه لحظه فک کردم گفتم الان مرکز ماداره ۱۶ مگ رو ارایه میده گفتم پهنا ارتقا پیدا کرده
اومدم تاپیکو دیدم همه دارن از بی کیفیت بودنش حرف میزنن
به همین شاتل امیدوار تر شدم
170 گیگ میگیرم ده برابرش کیفیت داره
سلام
وضعیت پینگ الان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
..............
سلام روزا پینگ پائین هست چند روز شب های بالا میره.نقل قول:
تایم اوت افتاده به جونه نت
وضع های وب خرابه از دیروز
دانلود در حد دیال اپ، پینگ که اصلا نمیشه گفت!
پشتیبانی هم مثل همیشه مشکل مرکز و خط
سلام
دوستان وضعیت نت به شدت درب و داغونه :n38: سرویس من 16 مگ هست و وضعیت الان اینه:
با قندشکن
حالت عادی
سلام
الان حدود ده روز هست که سرعت خیلی کم شده برام, به حدی که الان سرویس 2 مگ دارم و سرعت دانلودم 14-70 هست !
کسی هست همچین مساله ایی واسش پیش اومده باشه ؟
سلام سرعت دانلود مشکلی نداره ولی جدیدا با گوشی اینستا و تلگرام بعضی وقتا کند میشه
چک کنین شاید حجمتون تموم شده سرعت رو محدود کردن من چند سری مشکل داشتم تماس گرفتم سریع رفع کردن اگه از سمت خودشون بوده
یک ساال بیشتره از های وب سرویس دارم کاملا راضی بودم هم از نظر بسته ها هم قیمت هم سرعت هم بشتیبانی هم هدیه هایی که واسه هر مناسبتی میدن نمیدونم چرا اکثرا ناراضی بودن اینجا!
سرعت دانلود تک کانکشن از سرور خارجی سرویس 8مگ
منم راضی بودم مشکلی نداشتم تا این اواخر . سرویس قبلی رو سوزوندم و دوباره گرفتم ولی هیچ تغییری نکرده !! به شکل عجیبی سرعتم کمه.نقل قول:
ای کاش قبل اینکه دوباره سرویس بگیرین بهشون زنگ میزنید.نقل قول:
با 1565 تماس بگیرین 24ساعته هستن
کسی از مشترکای های وب هست که تهرانپارس و مرکز مخابراتی عاطف باشه؟ اگه آره لطفا مشخصات سرویس و تجربه و رضایت رو بگین , مرسی
دوستان شماهم مشکل نوسان کیفیت و سرعت زیاد رو دارین؟
من مخابرات اشرفی اصفهانی هستم
خیلی نوسان داره گاهی اوقات حتی یک پیج رو هم باز نمیکنه
یه نکته جالب
میخواستم از یه شرکت دیگه سرویس بگیرم چند روز تمدید نکردم
تقریبا 2 3 روز
بعد که تمدید کردم اون شب تمدید
سرعت عالی بود
خیلی خوب بود
دوباره از فرداش افتضاح شد
متاسفانه زنگ زدم شرکتای دیگه گفتن کابل برگردونه فعلا نمیتونیم بهت سرویس بدیم:(
سمته من الان دو روزه ظهر نت خیلی قطع و وصل میشه ، چراغ adsl هی قرمز میشه
دوستان ، شرکت های وب، بعد اتمام حجم، سرعت سرویس های بالاتر رو به بالاتر از ۱۲۸ کاهش میده؟
2مگ،3مگ،4مگ میاد روی 128KBنقل قول:
8مگ میاد روی 256KB
16مگ میاد روی 512KB
کیلوبیت دیگه؟ چون اگه بایت باشه که عالیهنقل قول:
اونوقت آسیاشت، کل سرویس رو قطع میکنه!!!
Downstream Upstream SNR Margin :16.4 33.3 db Line Attenuation :8.1 9.2 db Data Rate :16382 513 kbps Max Rate :24644 1441 kbps CRC :0 0
Downstream Upstream SNR Margin :16.4 33.3 db Line Attenuation :8.1 9.2 db Data Rate :16382 513 kbps Max Rate :24644 1441 kbps CRC :0 0 دوستان وضعیت خطم چطوره ؟اخرین سرعتی که ازش میت.نم بگیرم چنده؟
سلام .بهترین وضعیت ممکن واسه ای دی اس ال رو دارید ماکسیمم سرعت روی خط شما قابل ارایه است ..خط شما فیبره؟اپلود به درخواست خودتون پایین بسته شده؟نقل قول:
سلام شما از های وب سرویس گرفتین؟ممکنه لطف کنید بگید چه سرویسی دارید و اینکه سرعت تک کانکشن شما از سرورهای خارجی چقدره و اینکه در ساعات اوج ترافیک یعنی بین ده تا دوازده شب یه تست بگیرید..نقل قول:
سپاس
درود
دوستانی که از های وب سرویس دارن میتونن لطف کنن بگن وضعیت سرعت تک کانکشن از سرورهای خارجی چطوره ..خصوصا در ساعات پیک ترافیک بین ده تا دوازده ونیم شب اگه کسی لطف کنه وضعیت رو چ ک کنه و اطلاع بده خیلی لطف میکنه
سلام نه فیبر نیسنقل قول:
با مرکز مخابراتی 200 متر فاصله دارم ولی های وب اعصابمو خراب کرده سرویس 16 دارم خیلی کم پیش میاد ماکزیموم سرعت بگیرم زنگ میزنم میگه میانگین سرعت 1.4 باشه طبیعیه چرت میگه من قبلا اسیاتک داشتم سرعت دانلود کمتر از 1.8 نمیشد
از پارس انلاینم گرفته بودم میگفت خط شما 8مگ به زور میکشه:n36::n36::n36:
چون دیتا ریت شما روی 16 مگ بسته شده نمیتونید بیش از 14مگابیت برثانیه یا تقریبا 1.8 مگابایت برثانیه بگیرید..چون شرایط خط شما خیلی خوبه باید بهشون بگید دیتا ریت براتون روی 18 مگ ببندن تا بتونید سرعت 16 مگ رو بگیرید..القصه شما که های وب دارید میتونید یه لطف بکنید چند تا تست سرعت تک کانکشن از سرورهای اروپا بگیریدمخصوصا توی ساعات اوج ترافیک یعنی بین ده تا دوازده شب...چون شاتل توی این ساعات کندی داره میخوام ببینم های وب هم همچین مشکلی داره یا نه...خلاصه ممنون میشم چند تا تست تک کانکشن توی ساعات عادی و چند تا تست سرعت تک کانکشن توی ساعات پیک بگیرید و برام ارسال کنید حتما تک کانکشن و از سرورهای خارجی باشه اگه خواستید زحمتش بکشیدنقل قول:
البته پارس انلاین حرف بی منطق زده که خط شما 8 مگ نمیکشه..ولی کلا شرایط خط شما با ispهایمختلف مقداری با هم فرق داره با توجه به نوع تجهیزات هرشرکت و میزان ترافیک ویوزر اون شرکت خط شما نویزهای متفاوتی رو تجربه میکنه...باتوجه به شرایط خطتون دلیلی نداره اپلود انقدر پایین بستین
چرا نشه ازز هر سایتی بخوای برات تست میگیرمنقل قول:
های وب مغازه دارم افت سرعت خیلی داره اصلا راضی نیستم
من خیلی شرکت عوض کردم خونه شاتل دارم از هر لحاظ ازش راضیم حیف مرکز مخابراتی که مغازه هست پوشش نمیده بعد شاتل اسیاتک
بزرگواری.. با نرم افزار تست سرعت ookla speed test چندتایی تست بگیرید کافیه...اگه شاتل هم دارید با شاتل هم ساعت ده تا دوازده شب چندتایی تست بگیرید لطفا..منم از شاتل راضی هستم فقط همین کندی ساعات پیک اذیت میکنهنقل قول:
mirsina1979@ تلگرام پی ام بده برات بفرستم اپلود سنتر کار نمیکنهنقل قول:
ولی من جای شما باشم یه شرکت دیگه انتخاب میکنم مخصوصا اگه انلاین بازی میکنی اصلا طرف های وب نیا
دوستان تو پنل کاربری بنده مقدار حجم زده دقیقا این قدر : چطوری محاسبه کنم چند کیگ دارم
986197.24
؟
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
تقسیم بر ۱۰۲۴ کنید البته بعضی شرکت ها بر ۱۰۰۰ تقسیم میکنننقل قول:
اونم باید تقسم بر 4 کنه که گیگ بین الملل به دست بید امروزنقل قول:
منم به پشتیبانی زنگ زدم گفتم سر همین موضوع کلی بحش کردیم
امروز خیلی لاست میده نت :