شما صبر کنید دفترچه رو برج 9 یا 10 پست کنید که بیفتین به دوران طلایی آموزشی یعنی (اسفند)!نقل قول:
Printable View
شما صبر کنید دفترچه رو برج 9 یا 10 پست کنید که بیفتین به دوران طلایی آموزشی یعنی (اسفند)!نقل قول:
سلام دوستان بلا خره عضو شدم و یه سوال فوری داشتم
دوستان من کارهای معافیت (پاهای پرانتزی ) رو انجام دادم و بعد 9 روز نامه معرفی به کمیسیون اومد و امروز رفتم کمیسیون!
دکتر تو جواب نامه اگه اشتباه نکرده باشم نوشته بود 9 سانتیمتر آیا معافم ؟ دوستان خواهشا یه راه خوب بم بگید ؟؟؟؟!!!
:n30::n27::n28:
دوست من باید بیشتر از 10 سانت باشه ...نقل قول:
با سلام. تاریخ اعزامم 8/1 هستش و 4/31 فرجه یکساله فارغالتحصیلیم تموم شده وبدون غیبت. میخواستم بدونم اگه ارشد قبول شم باید چیکار کنم واسه ثبتنام؟
تا اونجایی که من شنیدم قبلنا واسه این چیزا راحت معافی میدادن ولی الان خیلی سخت شده باید خیلی اوضاع بیریخت باشه که معافی بدننقل قول:
دوستان اگه کسی تونسته به خاطر عمل قلب باز پدرش معافیت کفالت بگیره یا کسیو سراغ داره که از این طریق معاف شده ممنون میشم راهنمایی کنه :n01:
دوستان من اگه تا آخر شهریور دفترچه بفرستم تاریخ اعزام کی میشه؟؟ اعزام آبان میشم یعنی؟( لیسانس دارم)
حالا چی میشه باید برم خدمت ؟ بخاطر یه سانت ؟نقل قول:
یه سوال دیگه بعد از کمیسیون بازم پیش پزشک باید برم یا نه ؟ این جواب کمیسیون چقدر تاثیر گذاره ؟ چون برا اولین بار که پیش پزشک رفتم گفتن 11-12 سانت فاصله داره اینجا گفتن 9 سانت !! میتونم اعتراض کنم؟
معاف از رزم میشین بهتر از هیچیه بنظرم ...نقل قول:
بله میتونید اعتراض کنید اما پروسه اعتراض رو نمیدونم فقط میدونم میتونید یک بار به رای کمسیون پزشکی اعتراض کنید
جواب کمسیون مهمه نه نظر پزشکی که اول رفتین پیشش
سلام
من دفترچه دادم برای معافیت کفالت که پدرم فوت کرده.
92-3-13 تاریخ فارغ التحصیلیمه.
میگن باید دو ماه اموزشی بری ولی میشه مهلت بگیرم که برم کارت سبز بگیرم و کلا معاف بشم؟
اصل ماجرا اینطوریست که پدر گرامی شما را معرفی میکنن به بیمارستان ارتش واسه معاینه و ازمایش .کلی پول باید پیاده شی تازشم بعد 2 تا 3 ماه چشم انتظاری اگر درصد سلامتی پدر زیر 40% بود شما معاف میشید.یه نصیحت برادرانه واست میکنم بدون بند پ قوی اقدام نکن یکیرو میشناختم که دوبار عمل قلب یکی باز یکی بالون انجام داده بود ولی با اینحال بهش 45% دادن و طرف معاف نشدنقل قول:
یکی نیست جواب مارو بدهنقل قول:
نقل قول:
برگ اعزامو ببر دانشگاه همين
سلام.
کسی که در حین سربازی دانشگاه قبول میشه (ارشد یا دکترا)، چه کارهایی باید انجام بده تا ترخیص بشه؟
مراحلش چیه؟ کسی کامل میدونه؟
اگه خدمت برم و در حین خدمت واسه معافیت ( کفالت ) اقدام کنم شانس معافیم بیشتر نمیشه؟؟ شنیدم اگه یکی اینجوری اقدام کنه خیلی بهش سخت نمیگیرن دلیلشم اینه که طرف خدمتشو اومده نخواسته بین کل قضیه رو بپیچونه....... اینم به هر حال یه نظریه اس :n05:
سلام دوستان
من از یک مهر میتونم از دانشگاه یک سال در مقطع ارشد مرخصی بگیرم و تا یک مهر سال بعد ( 12 ماه ) برم خدمت چون میترسم این سهمیه ی سابقه جبهه برداشته بشه
1 - من اگه از اواسط مهر دفترچه پست کنم ؛ کی اعزام میشم ؟ باید حتما در اولین فرصت اعزام بشم. نظام وظیفه راه میاد ؟ دفترچه پست نکنم بعد اعزامم مثلا دی بیافته ؟ اینجوری به فنا میرم:n04: آبان اعزامم میکنند ؟
2 - پدرم 24 ماه سابقه داره . مطمئناً 8 ماه کم میشه ؟ ممکنه نامردی کنند و کمتر کم کنند ؟ چون اگه 7 ماه کم کنند ، 14 ماه باقی میمونه و عملآ 2 ماه کم میارم و دانشگاه بیشتر از 12 ماه مرخصی نمیده!
3 - با فرض اینکه 8 ماه کسر کنند ، 13 ماه باقی میمونه . اگه از مرخصی های دوره سربازی استفاده نکنم ، آخر کار چند روز واسه ام کم می کنند ؟ کلآ راهی هست که یک ماه دیگه هم کم بشه و دقیقا سرِ یک سال سربازی تموم بشه؟!
خدا ازشون نگذره که هر ثانیه با سرنوشت و آینده ی آدم بازی میکنند . هر روز باید یه برنامه ریخت و استرس داشت واسه آینده:n03:
این فرضی شما اساسا غلطه یعنی اینکه یک سال مرخصی بگیرید و با کسری که دارید سال ریگه خدمت رو تمام کنید زیرا شما در هنگام ارسال دفترچه خدمت دو حالت دارید یا از فارغ التحصیل باشید یا اینکه انصراف داده باشین به عبارتی نظام وظیفه از شما مدرکی مبنی بر اتمام تحصیل از سوی دانشگاه می خواد.نقل قول:
اعزام بچه های بالاتر از دیپلم اول ماه های زوج انجام میشه که اگر ظرفیت مثلا آبان پر باشه به دو ماه بعد بیافته البته در زمستون به علت سردی افراد تمایل کمتری دارند.
از مرخصی های استحقاقی استفاده نشده در پایان خدمت چیزی کم نمیشه فقط آخر خدمت می تونید از آنها استفاده کنید البته الان به ازای هر ماه 1 روز مرخصی میدن.
کسی چیزی نمیدونه؟کارم خیلی گیره...نقل قول:
سلام اقا من سال 89 از خدمت فرار کردم 4 ماه بودم که از کردستان فرار کدم امروز دژبان اومد احضلریه داد فردا میرم خودمو معرفی میکنم دادسرا کسی میدونه چه بلای به سرم میارن؟ زندان میفرستنم 3 سال فراری بودم بعد میخوام برم دادسرا با لبلس نظام باید برم؟ممنون میشم بم سریع کمک کنید دارم دیونه میشم:n28:
شما مدرک قبولی دانشگاه رو میبری یگانت اونا استعلام میگرند ترخیصت میکنندنقل قول:
نه عزیز من این حرفا چیه یا شما معاف میشی یا نمیشی چه قبل از خدمت چه تو خدمت فرقی نمیکنه قانون مشخصهنقل قول:
شما تشریف میبرید خدمت اگر دانشگاه قبول شدین ترخیص خواهید شد در ضمن مطمئن باشید دو روز اول اموزشی خیلی مشکل نیست و اکثر مراکز چند روز اول رو مرخصی میدننقل قول:
سعی کن توجیه شون کنی مشکل خانوادگی داشتی .. بگو افسردگی داشتم اعصابم ناراحت بود .. باید تا میتونی فرارت رو توجیه کنی .... یه چیز دوستانه بهت بگم سعی کن از همین العان یه داستان برای خودت طراحی کنی با موضوع خانوادگی.... نری اونجا حرف عشق و عاشقی بزنی ها که قشنگ طرف چند ماه برات حبس مینویسهنقل قول:
معمولا یکی دو هفته بازداشت بعلاوه مقداری جریمه نقدی ... اگر نتونی توجیهش کنی ممکنه اضاف هم بزنه
والا زمان ما که تو دادسرا همه با لباس نظامی میرفتند حالا مورد شما رو نمیدونم ولی نپوشیدی هم فکر نکنم مشکلی باشه
سلام دوستان
من سربازیم افتادم پالایشگاه ستاره خلیج فارس(قرارگاه خاتم) کسی از امکانات اونجا اطلاعاتی داره؟
فرار دیگه زندان نداره فقط جریمه نقدی دارهنقل قول:
با 4-5 روز بازداشت که مثلاً دیگه فرار نکنید تا معرفی بشید به یگانتون همین
من نیرو زمینی ارتش هستم و متاهل هم هستم. محل زندگی چالوس. ولی یگان افتادم گرگان.
از چالوس تا گرگان320 km فاصلست. در صورتی که فاصله چالوس تا تهران 200 km. میتونم انتقالی بگیرم برای تهرن؟
اگه میشه چی کار بایستی انجام بدم؟
من خدمتم سر پل ذهاب بود تیپ 1دادسرام اهواز همینجا واسم دادگه تشکیل میدن ؟اهواز چند روز باذداشت میشم؟فردا بخوام برم دادسرا چیکار مکنن میشه راهنمایم کنید ایا بر میگردم خونه یا نه دیگه ولم نمیکنن؟نقل قول:
بعد من از سال 11/9/89فراریم اضافه خدمت هم برام میزنن چقدر؟مثلا اگه یه سال بزنن خودمو بکشم بهتره چون نمیخوام 3 سال خدمت کنم دلیلم واسه فرار سرطان بابام بود ممنون میشم ج بدب من منظر راهنمای شما میمونم بعد میرم خدمو معرفی میکنم بعد معرفی نکنم چی مشه جدیه؟
داداش تقسیم شدی بلاخره؟ افتادی خود لشکر؟ صحبت نکردی در مورد ساری و ...؟ برای انتقالی معمولا باید 2 ماه گذشته باشی از مدتی که توی یگان هستی بعد میتونی برای انتقالی پیگر باشی.نقل قول:
دوست عزیز یعنی نمیشه با گرفتن مرخصی از دانشگاه ، برای سربازی اقدام کرد ؟ دیدم نمونه هایی که یک ترم تا یک سال مرخصی گرفتن و به سربازی رفتند و بعد ادامه ی تحصیل دادند...نقل قول:
وقتی در مقطع ارشد ، مرخصی بگیری ، فکر کنم بشه با مدرک لیسانس اقدام کرد؟!
آره. افتام خود گرگان. میگن ساری زیر نظر مشهد شده. نمیشه ساری بیافتم. دو آب هم نمیشه. سازمان نداره. حرفیه که اونا زدن بنا براین افتادم گرگان.نقل قول:
2 ماه که بگزره میشه و موفق میشم؟ یا امیدوار نباشم؟ شانس من که باشه هیچی درست نمیشه
:دی همین کم مونده بود فرمانده شمال شرق بیاد امریه بده! :دینقل قول:
با امیر نتونستی صحبت کنی؟
سوال دیگه داشتی پ.خ بده.
معمولش ۲ ماه. من یکی از دوستام لشکر مشهد بود بعد ۳-۴ ماه انتقالی گرفت برای گرگان. اینجا هم باید روالش همین باشه. باز توی یگان سوال کنی بچه های بهت می گن.
ممنون میشم یاری کنید:n16:نقل قول:
اگه پارتی نداشته باشین مثه من باید 4 ماه تو یگان خدمت کنید تا انتقالی بدن یعنی 6 ماه کلن خدمت کرده باشین : /
خب منم همین الان از پلیس +10 برگشتم و مدارک رو بهشون دادم و ثبت شد گفت 2-3 روز دیگه بیا برای گرفتن المثنی برگ سبز (فکر می کنم اعزامم 1/8 بشه )
دوست من به شما نامه دادن یا نه ؟ بلاخره ادرسی چیزی بهت دادن دیگه ... تو حالت عادی باید خودتون رو به یگان قبلی معرفی کنید اون ها خودشون کارهاش رو انجام میدننقل قول:
اضاف هم حداکثر یک ماه من دیدم که اون هم خیلی کم میزنند بستگی به حکمی که صادر میکنه داره
سلام
کسی آدرس نظامی فروشی تو سمنان بلد نیس؟
سپاس
عرض سلام
من معافیت گرفتم و الان پرونده رفته صدور کارت...از طرفی از نظام وظیفه تماس گرفتن که باید برم آموزشی
ولی پلیس +10 که رفتم میگن رفته صدور کارت و آموزشی نداری.
به نظرت چکار کنم؟
سلام
1. این قضیه چقدر درسته که اعزامی های برج 8 را بیشتر نیروی انتظامی میگیره ؟
2. من اگه از اصفهان برای امریه خاتم اقدام کنم شهر خودم باید خدمت کنم ؟ چند درصد شهر خودم هستم ؟
لیسانس برق-الکترونیک
سلام. واسه معافیت پزشکی میشه توی تابستون بین کارشناسی و کارشناسی ارشد اقدام کرد؟ و اینکه چقدر زمان میبره این کار؟ و اصولا روند کار چطوریه و باید چیکار کرد؟ ممنون
نقل قول:
چه نوع معافیتی ؟
رهبر شخصا چند سال پیش دستور داد که کسانی که معافیت میگیرن ، دوره ی آموزشی رو طی کنند .
و بعد هم این قانون لغو شد کلا .
معافیت آموزشی نداره.
میتونی بری سازمان نظام وظیفه هم سوال کنی .
لیسانسه ها برج های زوج اعزام میشن ، و به جز بالایی ها ، کسی نمیدونه کی کجا اعزام میشه و چه ارگانی..نقل قول:
آره اگر امریه اونجا رو بگیری شهر خودت میفتی . یا اگر پدرتون نظامی باشه قانون اومده که توی شهر خودت خدمت کنی .
سعی کن بری سپاه شهرتون برگه ی جذب بگیری و جذب سپاه بشی . بسیجی هم باید چند سالی داشته باشی و پایگاه بسیج برات امضا کنه .
نقل قول:
بله میشه .
وقتی دفترچه میگیری ، اعلام تقاضای معافیت پزشکی میکنین. کمیسیون پزشکی و مراحل دیگه رو انجام میدین .
روند مشخصی داره.
دوست من معافیت کفالت اموزشی داره قانون جدیدهنقل قول:
ایشون هم باید اموزشی برن
TAPATALK
نقل قول:
داداش من از یه نفر که تو سپاه بود پرسیدم گفت بخشنامه اومده که کلا سپاه 1.8 سرباز لیسانسه نمیگیره.....