نه این که فک کنید ایرانسل هم خوبه ها. بستگی به منطقتون داره. اول تست کنید هر 2 شون رو بعد تصمیم بگیرید.نقل قول:
Printable View
نه این که فک کنید ایرانسل هم خوبه ها. بستگی به منطقتون داره. اول تست کنید هر 2 شون رو بعد تصمیم بگیرید.نقل قول:
دوستان من الان wimax irancell 128 Kb دارم که 14 15 16 در ثانیه میده ثابت نیست ایرانسله دیگه :D ولی ما میخواییم بریم پرند اونجا اینرنت adsl بگیرم یا wimax irancell رو به 1024 یا 2048 کیلوبایت تغییر بدم اصلان تو پرند اینرنت adsl میدن یا اینکه مبین نت 1024 بخرم ؟؟؟؟
ممنون میشم بگین سرعت مبین نت بیشتره یا ایرانسل تو 1024 یا 2048 قیمت مهم نیست فقط سرعت
اصلان انتن میدهند؟
اول از همه اینکه هیچ وقت وایمکس جای adsl رو نمیگیره و سرعت اون رو نمیتونه بهت بده پس اول دنبال adsl برو اگر نشد بعد وایمکس بگیر.کیفیت مبین نت به نظرم خیلی پایین اومده ولی برای کسی که مجبور باشه دیگه کاریش نمیشه کرد.تعرفه 1 مگ و 2 مگ هم باید تست کنی ممکنه در یک منطقه ایرانسل بهتر جواب بده و در منطقه دیگر مبین نت اما به نظر من نوسان سرعت در ایرانسل کمتر هست به جز موارد سراسری ..نقل قول:
میتونی با مراجعه به سایتشون ببینی وضعیت پوشش در شهر و منطقه شما چگونه است .
من رفتم تو مبین نت چیزی نزده بود در مورد پرند کسی میتونه ببینه من سر در نیاوردم بابا
بچه ها نگفتید این جیبی ها به درد بخوره یا چرت و پرته؟
بره یه شهر دیگه هم کار میکنه؟ برای مسافرت خوبه؟ تو جاده جواب میده؟
پرند سرویس دهنده ی وایمکس نداره، نه ایرانسل و نه مبین نت پوشش ندارن. به فکر ای دی اس ال یا وایرلس باشید.نقل قول:
فقط در نزدیکی فرستنده خوبه، خب تو مسافرت هم تضمینی برای نزدیک بودن شما به فرستنده وجود نداره. رومیزی بگیری خیلی بهتره. در ضمن وایمکس تو جاده ها آنتن نمیده، هر دو اپراتور فقط پوشش شهری دارن.نقل قول:
من که از دیروز اومدم مسافرت ، ساری اصلا آنتن نمیده و کلا رفتم تو آمپاس شدید !! تا دوشنبه هم باید این وضعیت رو تحمل کنم !
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
ساری زیاد فرستنده داره. بدشانسی شماس که خارج از پوشش هستید. کلاً مازندران بیشتر شهرهای تحت پوشش رو داره. ساری ام باید حدود 8 تا فرستنده داشته باشه. اگر میتونی مودم رو ببر جاهای مرتفع تر. پوشش بیرونی ساری تقریباً کل شهر رو در بر میگیره، فکر کنم تلاش کنی بتونی سیگنال بگیری. شمام سعی کن در مسافرت افراط نکنی:n02:
وای که امشب چقدر سرعتم داغونهههههههههههههههههههه
از همون ساعت دو تا الان همش دارم ای پی عوض میکنم...ولی هیچکدومشون سرعت نداره.......:n13:
خدا بگم چیکارشون کنه ..مردم...:n30:
حتی یه دونه چیز هم نتونستم دان کنم
در کل بهت بگم ایرانسل دارای ثبات بیشتری هست.نقل قول:
شما کدوم شهری؟الان ریت دانلودت چنده؟نقل قول:
مودم های رومیزیش باید نزدیک پنجره باشن چه برسه به جیبی که باید زیر دکل باشی! :n21:نقل قول:
مگه موبایله که تو جاده آنتن بده؟ تو شهر همه جا آنتن نداره. تو جاده آنتنش کجا بود؟:n16:
امشب اهواز خوب بود بعد از مدتها ریت دانلود شبانه به بالای صد رسید.:n02:
پس بگو چرا سرعت خوب شده مودم تو خاموشه پهنای باند ازاد شده ، فعلا همونجا بمون :n02:نقل قول:
------------------------------------
ای پی گسترش ارتباطات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کجا باید بفهمم چند تا دکل موجوده و کدومش بهتره؟
تهران؛ریت چیه؟!:n13:نقل قول:
دقیقا منظورت چیه؟؟ :n02:نقل قول:
من دیشب با همین آیپی 131 حدود 5.2GB دان داشتم امشب ۳.۴ گیگابایت...
اصلا اگه بدونی شبا خوابم نمی بره که داره شبی ۵ گیگ از دستم میره !!نقل قول:
رفتم بالاپشت بوم هم مودم رو تست کردم باز وصل نمیشه
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
میشه دقیقا بگید چجوری باید تست کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟از کجا باید بیارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟نقل قول:
نه این که فک کنید ایرانسل هم خوبه ها. بستگی به منطقتون داره. اول تست کنید هر 2 شون رو بعد تصمیم بگیرید.
مثلا اگه آنتن با ایرانسل خود گوشی پر باشه خوبه یا مثلا نصف باشه؟؟؟؟نقل قول:
مودم جیبی باید نزدیک دکل باشید تا آنتن بده .
من هنوز نفهمیدم در کل کدوم بهتره
ایرانسل یا مبین نت
در ضمن یکی میشه بگه ب جز انتن دهی جیبی ها چه مشکلی داره؟؟؟؟
از یه دوستی، آشنایی کسی مودمش را قرض بگیری یه 24 ساعتی تست کنی.نقل قول:
آنتن دهی وایمکس هیچ ربطی به آنتن دهی موبایل نداره. این دوتا را با هم قاطی نکن.نقل قول:
در کلی وجود نداره ممکنه یکیش یه منطقه بهتر باشه یکیش یه منطقه دیگه.
من هر دوتاش را دارم، اولش ایرانسل گرفتم چون مبین نت هنوز راه نیافتاده بود، بعد از یک سال با ایرانسل مشکل پیدا کردم رفتم سراغ مبین نت اونموقع قیمت مبین نت مناسبتر بود، ولی امسال قیمت های مبین نت به غیر از طرح نوروزیش خیلی وحشتناکه برای همین طرح نوروزیم که تموم شد برگشتم سراغ ایرانسل. الان 512 ایرانسل را دارم برای همین نمیتونم با مبین نت مقایسه اش کنم، ماه بعد 2 مگ میگیرم اونوقت میتونم مقایسه کنم کدوم بهتره؟
دمت گرم داداش خبرم بده:n16:نقل قول:
آنتن دهی وایمکس هیچ ربطی به آنتن دهی موبایل نداره. این دوتا را با هم قاطی نکن.
در کلی وجود نداره ممکنه یکیش یه منطقه بهتر باشه یکیش یه منطقه دیگه.
من هر دوتاش را دارم، اولش ایرانسل گرفتم چون مبین نت هنوز راه نیافتاده بود، بعد از یک سال با ایرانسل مشکل پیدا کردم رفتم سراغ مبین نت اونموقع قیمت مبین نت مناسبتر بود، ولی امسال قیمت های مبین نت به غیر از طرح نوروزیش خیلی وحشتناکه برای همین طرح نوروزیم که تموم شد برگشتم سراغ ایرانسل. الان 512 ایرانسل را دارم برای همین نمیتونم با مبین نت مقایسه اش کنم، ماه بعد 2 مگ میگیرم اونوقت میتونم مقایسه کنم کدوم بهتره؟
کسی این ایپی رو شبا تست کرده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
افرانته از بهترین ای پی هاستنقل قول:
دوستان یه سایت هست من با adsl ، dialup، وحتی gprs میتونم واردش بشم اما با مبین اصلا باز نمیشه . جریان چیه؟؟؟
راستی از طرح جدید خبری نیست ؟
امروز واسه اولین بار بهش وصل شدمنقل قول:
راستی 2 ایپی مخابراته؟
اصلا مبینت چ ا اینجوریه:D
هنوزم میشه طرح 1 مگ نوروزی رو فعال کرد ؟ :n02:
لینکش چیست؟
نخیر .................نقل قول:
دوستان کسی 1 مگ نامحدود مبین نت رو داره؟ می شه یه تست از سرور های خارجی و داخلی بزارید.
ممنون
دوستان خواهشا من سر درد گرفتم:n03:
کدوم بهتره از نظره آنتن دهی و آینده؟؟؟!!!
مبین یا ایرانسل
جیبی در کل بهتره یا عادی؟؟؟؟؟؟؟؟
:n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16:
من دیگه اعصاب برام نمونده:34:
خدایی من باید منتظر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بمونم!!
منو دریابید من اینجام:n18::n27::n18::n27:
از لحاظ آنتن دهی مبین نت بهتره. شما خودت نقشه ها رو مقایسه کنی میفهمی. اولاً پوشش ایرانسل 7 استان بیشتر نیست، ولی مبین نت تمام استان هاست. دوم اینکه در شهرهای مشترک هم تعداد بی تی اس های مبین نت بیشتره: مثلاً اسلامشهر سه فرستنده ی مبین نت داره، ولی یک فرستنده ی ایرانسل، یا هشتگرد که دو فرستنده ی مبین نت داره و یک فرستنده ی ایرانسل. حالا نمیدونم یه عده بر چه مبنایی میگن آنتن دهی ایرانسل بهتره! از لحاظ کیفیت چون کاربر ایرانسل نبودم نمیتونم نظر بدم. از لحاظ آینده هم هر دو رو به فنا هستند، چون اساساً خود وایمکس رو به فناست.
درباره ی این مطلب باید بگم که امروزه این تکنولوژی wimax رو (به علاوه ی ال تی ای) 4g میدونن و در حتی خود آمریکا هم استفاده میشه ولی چون 4g lte که بر بستر موبایل هم ارائه میشه، هزینه ی کمتری هم برای شرکت ها و هم برای مصرف کننده داره، بیشتر استفاده میشه. وگرنه در مقایسه با adsl ، وایمکس خیلی جدیدتره و به نظر من اگه واقعا تعداد دکل ها رو زیاد کنن و سرویس های خوبی با سرعت خوب ارائه بدن، بدون شک از adsl بهتره. خط تلفن هم نیاز نداره. به مخابرات مزخرف هم مربوط نمیشه. بی سیم هم هست.نقل قول:
دوستان گفتنی ها رو گفتننقل قول:
درمورد مودم هم اولویت اول با رومیزی هست که هم قابلیت جابجایی داره و هم قدرت دریافت سیگنال و وای فای قوی تری داره هر جا هم که برق باشه حتی تو ماشین می تونی استفاده کنی
مزیت های جیبی قفط مقداری کوچیک تربودن و داشتن شارژ هست که اونم زیاد نگه نمیداره میتونی با یه سرچ تو گوگل مقالاتی درمورد زمان نگه داشتن شارژش ببینی به نظر من به علت ضعف انتن دهیش و قیمت نامتعارفش اصلا ارزشش رو نداره مگه اینکه نیاز شما به خریدش اقتضا کنه
نقل قول:
آنتن دهی به خونه شما طبقه چندم هستید و دکل منطقه شما بستگی داره هر دکلی که نزدیکتر به خونه باشه اون آنتن دهیش بیشتره اینرو باید با نمایندگی هر دو صحبت کنید و با نصابشون حرف بزنید که منطقه آنتن دهی چطور هست اینجور که نصاب به من گفت طبقه همکف اصلا نمیگیره طبقه اول بسختی اونم بستگی داره فاصله با دکل چقدر و موانع و آپارتمان ها سر راه هستند اگر اینطوری هستین ایرانسل و مودم بیرونی بهتره آنتن دهی وایمکس ایران هم مثل موبایل چند سال پیش هست یا مثل دیش آنالوگ باید تنظیم کنی و آنتن بگیری بازم میگم ما نمیتونیم درست و دقیق راهنمایی کنیم چون منطقه با منطقه دیگه آنتن دهی فرق داره چه برسه شهرهای مختلف پس اول نواحی تحت پوشش رو نگاه کنید بعد بهترین راه همونکه اول گفتم نمایندگی و نصابشون و جیبی میگن ضعیفتره اگر فقط تو خونه استفاده میکنین حتما داخلی اگر نه سرکار و دانشگاه میخواین استفاده کنین جیبی تهیه کنید موفق باشین
1 مگ اداری 8 صبح تا 8 شب سرعت 130 تا 150 هست سرور خارجی هم بستگی داره بعضی موقعه ها سرعت بالا یا پایین هست ! سرعت نامحدود غیراداری خیلی پایین هست 1 مگ 50 تا 60 حتی خود پیشیبانی مبین نت و نمایندگی ها هم میگن سرعت خیلی پایینه و اصلا توصیه نمیکنن میگن میخواین ثبت نام میکنیم ولی مسولیت پای خودتون!نقل قول:
درمورد آنتن دهی هیچ حکم کلی نمیشه داد، الان اینجایی که من هستم، ایرانسل rssi -52 و cinr 30 هست درحالی که مبین نت پشت پنجره در بهترین حالت rssi -72 و cinr 18 هست. اما درمورد پوشش درسته که مبین نت سراسری هست و این یه مزیته ولی ایرانسل هم کلیه شهرهای بزرگ را پوشش میده. فارغ از خود تکنولوژی قاعدتا مبین نت باید آینده بیشتری داشته باشه چون باید در این زمینه بیشتر سرمایه گذاری کنه ولی خیلی وقتا سنگ بزرگ علامت نزدنه.نقل قول:
دقیقا به همین دلیلی که گفتی اپراتورهای وایمکس دارن به سمت LTE تغییر تکنولوژی میدن.نقل قول:
گرجی جان منظورم منم دقیقاً همین LTE بود. من روی شرکت های وایمکس خارجی تحقیق میکردم، یه جا خوندم یه اپراتور تو انگلیس شبکه رو جمع کرده یا مثلاً تو فنلاند برای پوشش نواحی دورافتاده و روستایی استفاده میشه. منم وایمکس رو به ADSL ترجیح میدم. اصلاً اینترنتی که ثابت باشه به درد نمیخوره. به قول شما کیفیت و قیمتش اصلاح بشه خیلی از ADSL بهتره. البته من شنیدم نسخه ی جدیدتر و بهینه تر وایمکس هم برای رقابت با LTE ارائه شده، ولی بعیده با تجهیزات فعلی مبین نت سازگار باشه و احتمالاً به روزرسانی پرهزینه ای رو میطلبه.نقل قول:
من اشتباه گفتم، منظور من همون پوشش بود:n16:نقل قول:
سلام دوستان
. امروز سرعت دانلود از 30 بیشتر نمیشه سرعت 1 مگ :n03::n03:
برا شما هم وضعیت خرابه :n23:
خونه رو عوض کردیم اینجا به زور سه تا انتن می ده ولی دیروز درست بود :n15: