کرفت یه چیزیه تو مایه های انتخاب کاراکتر. یعنی یکی رو انتخاب میکنی که بهت یه سری قابلیت میده و دیگه نمی تونی اون رو عوض کنی.
فلسفه کلیش اینه که چند تا پروداکت رو با هم ترکیب میکنی و یه چیز جدید میسازی. این چیز جدید رو یا مستقیما میتونی مصرف کنی یا اون رو با چیزای دیگه ترکیب کنی و محصول جدید بسازی.*
هر کدوم از کرفت ها قابلیت تولید یه سری محصول خاص رو دارن.
محصول های field cook باعث میشن labor point و اسکیل هات بالا بره. پس به درد کار کردن میخوره.
Tonic Peddler شبیه جایزه های دوران کریسمس هست. بالا بردن motivation، سلامتی، انرژی و اینا
Blacksmith دمیج سلاح رو زیاد میکنه و دو تا از آیتم هاش هم برای حمله و دفاع فورت هستن. در مورد دمیج سلاح نمی دونم روی سلاح فورت هم تاثیر میزاره یا نه...
Master Saddler هم باعث میشه سرعت بالا بره و یا زمان راه رفتن کم بشه. مثل غذای اسب گیفت های زمان کریسمس. البته چند تا از آیتم هاش انرژی رو هم بالا میبره.
توی twdb فکر کنم توضیح داده باشه.
----------
* اینجوری نیست که یه محصول رو که میتونی استفاده کنی، با بقیه چیزا ترکیب کنی. پس واضحه که همه محصولاتی که درست میکنی هم مستقیما قابل استفاده نیستن.
** جالب اینجاست که یه سری از مواد مورد نیاز برای ساخت محصولات رو خودت نمی تونی درست کنی و باید از بقیه که کرفت دیگه ای رو انتخاب کردن بخری!
/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\
اون نامه ها هم فکر کنم منظورت پوکر هست!
فکر نکنم اینجا کسی پوکر بلد باشه! قرار بود من برم یاد بگیرم ولی حال نداشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]