سلام دوستان چرا مکس نت سرعت رو آورده پایین ؟ وقتی هم زنگ میزنی مثله اینکه آمادگی قبلی دارن یا بهشون آموزش داده شده ، زود میگن این سرویسی که گرفتین سرعتش اینه و باید اینقدر بده اینی هم که شما الان دارید الان زیاده و اگر بخوایی سرعت فلان رو داشته باشی باید فلان سرویس گرون رو بخری ، من هم بهشون گفتم وقتی که من میخواستم از مکس نت سرویس بگیرم از چند نفر از شما پرسیده بودم همتون گفته بودین اینقدر سرعت میده و حالا دو روزه که سرعتم نصف شده ، و اون سرعتی که یک ماه میداد رو الان دیگه نمیده و من کاری ندارم که سرعتم چیه و چقدر بالا پایین میده من همون سرعتی رو میخوام که شما میگفتین و یک ماه هم همینطور بوده ، اگر قرار بود سرعت پایین بیاد میشه یه سرویس دیگه که قیمتش از اینی که من دادم باید ارزون می بود ، کار اینها مثله این میمونه که به یه نفر برنج اعلای ایرانی رو نشون بدی بعدش بهش برنج کپنی بدی و بگی که اگه میخواستی برنج اعلا بگیری باید پول زیاد بدی ، این یعنی غش در معامله و این هم حرامه ، من دست از اعتراض بر نمیدارم
ویرایش : من الان پست دوستان رو در بالا دیدم دقیقا به من هم میگن اگه میخوای سرعت خوبی بگیری باید از سرویس طلایی استفاده کنی ، که قیمت هاشم نجومیه