منهم سرویس دو مگ آسیاتک 10 گیگ در ماه....تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
منهم سرویس دو مگ آسیاتک 10 گیگ در ماه....تهران
سرعت دانلود رایگان شبانه که الان تست گرفتم:نقل قول:
روزانه رو هم در آینده نزدیک قرار میدم !
نقل قول:
الان تست کردم فرقی نداشت.
سلام دوستان
سرعت شبانه رایگان 1مگ و 2 مگ چقدر هست؟
512 که سرعت واقعیه یعنی 64
سلامنقل قول:
90 و 120
کاملا تایید میشهنقل قول:
بابت سرعت پایین روزانت با پشتیبانی تماس گرفتی؟نقل قول:
تماس گرفتم و اونم چرتو پرت جواب داد و گفت ما توی بعضی از مراکز مخابراتی که مشکل پهنای باند داریم بسته به مرکز سرعت دانلود شبانه رو نصف میکنیمنقل قول:
منم هرچی گفتم گفت کلا سرویس توی مرکز شما اینجوره و کاریش نمیشه کرد:n21:
توضیحات :
سرویس 2مگ 10گیگ در ماه دارم تو شب سرعتم 110 تا 120 هستش و تو روز 220-240
بهش میگفتی سرعت روزانم پایینه چرا به بعضیا سرویسشون 512 محدود اما سرعت 8 مگ میدید؟
جدیدا آسیاتک 1 گیگ حجم رو 1024 مگ شارژ نمی کنه و کمتر از 1000 مگ شارژ می کنه
اینو از نمایندگی شهرمون پرسیدم
برای من 20 گیگ 2مگ رو به جای 20480 شارژ کنه 19778 شارژ کرد.
الکی نیست تعرفه حجمی رو کاهش داده.
دیروز و امروز نتم به مدت 15 دقیقه به اینترانت تبدیل شده بود!
هرچی میگفتم اون میگفت مرکز شما کشش ندارهنقل قول:
سلام میشه شماره پشتیبانی آسیاتک واسه مشترکین فیبر نوری رو بدید؟ الان سرعت دانلود من 68 شده و تو روز و شب همینه ولی من طرح 1 مگ گرفتم سرعتم باید90 به بالا باشه هرچی به 2020 میزنگمو شماره 3 و میزنم واسه کافو نوری بعد از 20 دقیقه هیچکس جواب نمیده یعنی نوبتم مشه اما میگه همه مشغوله پاسخگویی اند:( الان یه هفته ست هرچی میزنگم همینه!!!!
سلامنقل قول:
شماره 1844 مربوط به آسیاتک شهرستانها هست معمولا و 1544 هم مربوط به پشتیبانی 24 ساعته تهرانه
سرویس 10 گیگ آسیاتک به همراه 25 درصد حجم اضافه بابت آپلود یعنی 2.5 گیگ اضافه هست یا آپلود ها را تا 2.5 گیگ رایگان حساب میکنه؟ منظورم مصوبه 152 سازمان تنظیم مقررات هست
توی سایت آسیاتک نوشته تعرفه کاهش یافت
من که تغییری ندیدم
واقعا تغییر کرده ؟
دوستان با توجه به اینکه درحال حاضر در مرکز مخابرات منطقه ما فقط از آسیاتک میشه ADSL گرفت شاید مجبور بشم موقتاً بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در اون صورت یکی از تعرفه های محدود با ساعات رایگان 1 تا 8 رو میگیرم که طبعاً باید 10 گیگ به بالا باشه.
میخواستم بدونم سرعت 256 و 512 محدود در روز و ساعات رایگان چطوره؟
و تعرفه ها به تازگی کاهش یافته؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میزان هزینه حجم (ترافیک) اضافه :
میزان ترافیک نیم گیگ 1≤G≤5 5<G≤10 10<G≤20 20<G≤40 G>40 قیمت هر گیگ 18,000 36,000 28,000 24,000 20,000 16,000
حداكثر سرعت روزانه بستگي به مركز مخابراتيت از ٤ مگ تا ١٢ مگ ميتونه باشهنقل قول:
مال من الان ٦ مگ بسته شده و بين سرويس هاي ٥١٢ و ٢ مگ در روز من هيچ تفاوتي نديدم
تعرفه ثابت سرويس ها واسه من تغييري نكرده فقط تعرفه ترافيك اضافه واسه من كاهش پيدا كرده
سرعت روزانه سرویس های تفاوت چندانی ندارهنقل قول:
ولی سرعت دانلود شبانه برای سرویس 256کیلوبیت حدود 32کیلوبایت و برای سرویس 512کیلوبیت حدود 64کیلوبایت که برابر با سرعت دانلود سرویس اختصاصی می باشد.
تعرفه ترافیک اضافی طبق مصوبه 20% کاهش پیدا کرده
در صورت تمایل به ثبت نام بدون هزینه راه اندازی (که در سایت 9.5 هزار تومان برای نصب حضوری و 7هزار تومان برای راهنمایی تلفنی) پ.خ بدید ما در خدمتتون هستیم
دوست عزیز از کجا شکایت کردید؟ من هم مرکز مخابرات آزادی (فیبر) هستم و فقط از آسیاتک میتونم سرویس بگیرم!نقل قول:
من هم باید شکایت کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعرفه سرویسها کاهش پیدا نکرده!فقط تعرفه حجم اضافی کاهش پیدا کرده البته با کاهش حجم جبرانش کرده یعنی قبلا یک گیگ میشد 1024 مگ اما الان به 1000 مگ کاهش دادن یعنی این شرکت دزد در حال کم فروشی به مشترکینش می باشد.مشترکا باید این موضوع کم فروشی این شرکت را به سازمان تنظییم مقررات اطلاع بدند.اینقدر از حقتون نگذرید!!نقل قول:
شکایت کنید صد درصد پیگیری میکنن
من اول فکر میکردم شاید اینا هم الکی باشه ولی بعد 15 روز به چیزی که میخواستم رسیدم
اونم این بود:
موقعی که برای اولین باز میخواستی سرویس بگیری و از سایت اقدام میکردی تو یه قسمتی باید یکی از این دو گزینه رو حتما انتخاب میکردی:
1 - نیاز به کارشناس حصوری دارم 9500 تومن
2 - نیاز به کارشناس تلفنی دارم 7500 تومن
حتما باید یکیش رو انتخاب میکردی حتی اگر خودت بلد باشی!
من با عکس و... یه شکایت زدم هفته بعدش با موبایلم تماس گرفتن(شماره هم نداشت!)
و بعد 2 هفته مشکل حل شد و یه گزینه دیگه اضافه کردن که دقیق یادم نیست چی بود ولی یه همچین مضمونی داشت
3 - خودم تنظیمات رو انجام میدم (0 تومن)
البته به درد من که نخورد چون من چند ماه قبلش ثبت نام کرده بودم و این فقط برای ثبت نامی های جدید بود ولی خوب اینکارو کردم تا حق یوزر های جدید خورده نشه
چندین صفحه قبل هم تصاویر و.. رو گذاشتم.
چنین گزینه ای نیست شما یک بار امتحانی برای ثبت نام جدید اقدام کنید به همین مرحله که میرسین میبینین که فقط همون گزینه ها هست که یا 9500 باید بدی یا 7000نقل قول:
گفتم شاید زرنگ بازی در آوردن دوباره به حالت قبل برگردوندننقل قول:
چنین گزینه ای نیست شما یک بار امتحانی برای ثبت نام جدید اقدام کنید به همین مرحله که میرسین میبینین که فقط همون گزینه ها هست که یا 9500 باید بدی یا 7000
ولی خوب الان به عنوان ثبت نامی جدید چک کردم دیدم گزینه 3 رو داره هنوز.
برای من چنین گزینه ای نداره.
فکر کنم فقط برای مشترکین جدید باشه. که این هم تخلف هست
با چه شماره ای باید با آسیاتک تماس گرفتم؟
021 - 1544 رو می گیرم میگه در شبکه موجود نیست!
اینترنتم حسابی قطع و وصل میشه:n03:
1544 را باموبایل بدون 21 بگیر!نقل قول:
سلامنقل قول:
اینم هست
021-82144000
آسیاتک عیدی چیزی نمیده ؟؟
فعلا که زود هست ولی قطعا عیدی در نظر گرفته میشه مثل سالهای پیشین..نقل قول:
با سلام
512 محدود رو معمولا چند میبنده اسیاتک؟برای من 1024 دانلود و 125 آپلود.
فیبر خوزستان
پارسال که نداد!نقل قول:
پارسال که نداد!نقل قول:
نقل قول:
حالا عیدی هم بده هم یه چیز چرت و پرت میدن که ده نفرم نمیگیره
تا دو سه سال پیش عیدی میداد یه چیزی به درد بخور مثه حجم اضافه و ... اینا بود تو این یکی دو سال که عیدی و جایزه هم به ندرت میدن مثلا تا دو روز وقت میدن کسایی که ده ساله تمدید کنن یک گیگ حجم اضافه بهشون تعلق میگیره :n02:
عیدی پارسال افزایش ساعت دانلود شبانه رایگان از 2تا8 به 1تا9 بود که بعد از چند ماه بدلیل مشکلاتی که در ساعت 8-9 پیش اومد ساعت شبانه را به 1-8 تغییر دادندنقل قول:
و همچنین اضافه شدن سرویس 1544
دوست عزیز کدوم شهر و منطقه ای ؟نقل قول:
من اهواز - کیان آبادم 256 نامحدود فیبرنوری 8-9 دانلودمه؟؟!!!
نه! از پارسال آذر ماه تا الان ساعت شبانه یه بار عوض شد که 1-9 تبدیل شد به 1-8!!!! شما به این میگی عیدی؟ 1544 میخوام چی کار!!!! دوست عزیز درسته نمایندگی آسیاتک رو گرفتین اما همچین حرفای خنده داری از شما بعیده! و یه نکته دیگه! خیلیا نامحدود دارن....نقل قول:
تهران را خبر ندارم چه ساعتی بوده ولی شهرستانها پارسال عید شبانه از 2-8 تبدیل به 1-9 و بعدش هم 1-8 شدنقل قول:
سرویس 1544 هم که برای مشترکین جدید بوده
عیدی هست دیگه هر شرکتی خواست میتونه بده هر شرکتی خواست نده،هر ISP هم که بده مطمئنا به نفعش هست.
تا اونجایی که من یادمه پارسال عیدیشون سریال نامبر آنتی ویروس بیت دفندر بود که تازه با کلی دردسر همون رو هم نمیتونستی بگیری
چند سال پیش هم که من آسیاتک داشتم اوایلش کلا ساعت رایگان 1 تا 9 بود بعد یوزر های لایزر اومدن و کم کم سرعت کم شد و بعدش هم ساعتش کم شد.