دوست من، هم پخش و هم آمپ تنظیمات HPF و LPF دارند. منظور شما کار با کدوم و از روی کدوم دستگاهه؟نقل قول:
دوست من، هم پخش و هم آمپ تنظیمات HPF و LPF دارند. منظور شما کار با کدوم و از روی کدوم دستگاهه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n02:
کامپوننت Match NS62C میتونم برات بگیرم 336 تومن.از این کمتر نگیر که صدای خوبی نخواهی گرفت.
ببخشید منظورتون MS62C بود دیگه! ؟ [emoji6]
سلام خودش ادمی نیس که پول تو دستش بمونه پس مجبورم بگم یه جفت تویتر فعلا بگیره تا دو یاسه ماه دیگه که میدرنج با کراس بگیره اون مشکلش پول نیس مشکلش اینه که پول تودستش نمیمونه اگه تویتر روبا بلند گوفابریک سمند ببنده مشکلی پیدا نمیکنه؟؟؟؟:n31::n31:
ببخشید دیر شد . اره . پخش X400 پخش خوبیه . خوب جواب میگیری . ساب بنده ی ساب کاملا کیفیتی و قدرتی بود . راه اندازیشم خوبه . اما خوراک ی امپ خوب مونو .امپ من بااینک مونو نبود و کامل ساب رو درایو نمیکرد . اما صدوق 206 بندرو تاب انداخته بود و صدا میکرد . دیگه فکرش رو بکن . مچ 12W هم ازش تعریف میشه اما من تاحالا صداشو گوش نکردم .نقل قول:
شما از ی باند 275 تومانی چه انتضاری دارید مگه ؟ حجم صداش خوبه . کیفیتشم خوبه . من ک راضی بودم . در مورد کواک و کامپ بگم ک بستگی ادمش داره .
بنده کواک رو دوست دارم اما شما کامپ ببندی جواب بهتری میگیرید .
سلام . پخش ماشینم مارشال me3655بودصوتی تصویری . نمیشه گفت پخش حرفه ای ب نظر بنده x400با قیمت مناسب تر جواب بهتری میده .نقل قول:
بله باطری 70 انداختم رو ماشین .
ساب : 470 فکرکنم یا شایدم ی 20 /30 تومنی کمتر
باند : 275تومن
امپ : 630تومن
وبا درست کردن باکس برای ساب و اکسسوری . و هزینه نصب و...
جمعا شد :1900
سلام ! میخوام پخش ماشینو عوض بکنم ( ال ممد ) فقط بخاطر اینکه فلش نداره ! یه چیز ارزون میخوام ولی برند باشه ! دو تا باند بیضی قدیمی پایونیر هم دارم میندازم طاقچه عقب !
دو تا خودم پسندیدم ، کدمشون بهتره !؟
Kenwood KMM-U11R
Pioneer MVH-X175UI
هر کدوم خوبی های خودشون دارن . مثلا پایونیر میکس تراکس داره و آیپاد و آیفون هم ساپورت میکنه .
کنوود هم که قابلیت ساپورت گوشی های اندرویدیو داره که تو یوتوب فیلمشو دیدم خیلی جالب بود .
در مجموع کدوم بهتره !؟
ممنون .
سلام محمد جان.نقل قول:
همونطور که تو واتس آپ گفتم به کار شما هلیکس نمیاد.
H236 کامپ خوبیه ساخت آلمان هم هست ولی ضعیفه.نمیشه باهاش ولوم بازی کنی.میدبیس ضعیفی داره.ضمنا با co 609 هات هم همخونی نداره.
آدیو سیستم بهتره صدای بازتری داره اونم ساخت آلمان هست و سریه بالای این برنده.
منتها با این قیمت دیگه ارزش نداره.
عرض کردم شما که صبر کردی باز هم منتظر باش تا بار جدید برسه هم آکبند میگیری هم جنس به قیمت.منم که برات تخفیف میگیرم.:n39:
دوست من باید آمپلیفایر قابلت Band Pass Filter رو داشته باشه.تو پخشها هم فقط پخش P99 هست که این قابلیت رو داره.نقل قول:
بله اشتباه تایپی بود:n40:نقل قول:
باید سری ببنده که امپدانس بشه 8 اهم.نقل قول:
سلامنقل قول:
به نظر من کن وود صدای بهتری از پایونیر داره.
به نصاب بگم سری ببنده براش میفهمه ؟؟اینطوری ببنده مشکلی برای تویتر پیش نمیاد؟؟بخدا ازبس مزاحمتون شدم دیگه خجالت میکشم زحمتتون بدم.
سلام .
اقا حمید یه سوال . یکی گفت اگه اسپیکر خش خش بکنه اگه از ترمینال باشه و از پشت با لنت سفتش کنیم که لرزش نداشته باشه درست میشه . همچنین چیزی درسته ؟:n02::n02:
سلام
این پخش ها که نوشته روش ipod یا اندروید سازگار هست.منظور چیه؟ یعنی چطور میشه باهاش وصل شد؟ با کابل؟ اون که با aux یا usb هم میشه
من یه پخش پایونیر داشتم 5250 ipod رو ساپورت میکرد یعنی کابل usb ایپاد رو بهش وصل کنی هم گوشی رو شارژ میکنه هم مستقیم از گوشی اهنگو پلی کنی پخش میکنه .نقل قول:
سلام خواهش میکنم مراحمینقل قول:
اگر نصاب نصاب باشه باید بلد باشه. اینا الف بای نصبه:n02:
نه مشکلی پیش نمیاد.
(برای دونستم خودم میگما:n02:برای بستن اسپیکرها در حالت سری و در حالی که دو تا اسپیکر فرضی داریم:
قطب مثبت اسپیکر شماره 1 آزاد قرار میدهیم.
از منفی اسپیکر شماره 1 یه سیم متصل میکنیم به مثبت اسپیکر شماره 2
قطب منفی اسپیکر شماره 2 نیز آزاد هست.
پس یک منفی و یک مثبت آزاد می ماند که برای اتصال به آمپلیفایر یا خروجی پخش آماده هست.
در حالت سری امپدانس هر دو اسپیکر باهم جمع میشه و توان آنها هم همینطور.
سلامنقل قول:
من متوجه نمیشم.ترمینال چه ربطی به خش خش کردن داره.:n13:
باید ببینی که این صدا مربوط به کجاس.من تاحالا همچیم موردی نه دیدم و نشنیدم.
ممکنه گاهی اوقات سیم تیوتر که زیر ووفره مثل 6975 تو بیسهای سنگین نویز ایجاد کنه.ولی ترمینال رو نه.
حمید جان یه چیزی مثل سفیدک ریخته رو نمد ساب باکسم خیلی بد ریختش کرده هر کاری میکنم پاک نمیشه نه با آب نه با الکل. راهی برای زدودنش سراغ داری؟
سلام دوستان ببخشید ساب 1260 اینفینیتی رو اگه روی تاقچه نصب کنم مشکلی پیش میاد؟ صداش چه فرقی با توی باکس میکنه؟
ماشین سمند هست.
بله عذر میخوام اشتباه گفتم سیمی که از زیر به ترمینال وصله شل باشه منظورم بود :n01: اونم نمیشه ؟؟نقل قول:
پخش کنوود U11R رو سفارش دادم امروز رسید دستم ! 170 تومن +10 تومن هم سوکت فابریکش !نقل قول:
متاسفانه پنلش جدا نمیشه ! اصلا فکر نمیکردم پنل ثابت هم باشه تو این جور پخشا !
نقل قول:
سلام عزیز صدایه ساب رو تاقچه زمین تا آسمون با تو باکس فرق داره .رو تاقچه ساب فقط بالا پایین میره :n02:
باید از سابهایه شلو و فری ایر استفاده کنین که مخصوص تاقچه هستن.
ساب اینفینیتی هم که گفتین صداش نرمه و یه کم تمایل به ویبره داره اگه تو باکس استفاده کنین حتی سیلد خیلی نتیجه بهتر میگیری لذت بخش تره.
شما ماشالا صندوق ماشینتم بزرگه مشتی :n02:
سلام حمید آقا خوبین؟؟
ساب کیکر مدل cvx 12 اینچ رو یه مقایسه میکنین با sqx یا sql گلیدن؟هیچ کدومو صداشو نشنیدم. می ارزه قیمت 600 تومن؟
امپ مونو dls cad11 چطور؟اکبند 800 تومن
از dls ساب نوبلیوم پیدا میشه؟یا اصن ساب خوب داره؟:n02:
مرسی.
سلام ممنونم امیر جان.نقل قول:
cvx12 جزو رده کیفیتی کیکر هست اما به نظر من به پای SQX نمیرسه چه برسه به SQL
کیکر تا زمانی که برندی مثل گلیدن نبود بله واقعا ساب خوبی بود.اما با ورود SQX 12 میشه گفت کمتر حرفی برای گفتن داره.
CAD11 هم من خودم داشتم. آکبند فروختم 750 آمپه خوبیه.البته اگر کارتن قدیمی باشه اون سبز رنگها نه کارتن نارجیها.اگه از اون قدیمیها هست بله ارزش داره.
بله نوبلیوم هم گیر میاد اگر بخواهید.قیمت ندارم البته .ایریدوم و نوبلیوم جزو سابهای خوب DLS هستن.منتها قدیمی شدن.
خواهش میکنم.نقل قول:
بله باید بلندگو ساز فیکسش کنه.
با تینر فروی یا بنزین ببین پاک نمیشه.:n13:نقل قول:
سلامنقل قول:
کار کاملا اشتباهی هست.حتما باید داخل باکس باشه.این ساب طراحی نشده برای نصب Free Air
نقل قول:
درود
داداش چرا kenwood x10 نگرفتی؟
کیفیت خروجی در حد x400 هست
کاش زودتر میگفتی داداش !!نقل قول:
حالا این U11R چجوریاس ؟
این مشخصاتش : 24بیته !؟ نسبت به X10 چجوریاس ؟!
فولدر تعویض میکنه ؟
ممنون .
سلام دوستان
یکی پیشنهاد داده هدیونیتامونو باهم عوض کنیم
برای من پایونیر 5050
برای اون کنوود x400
نظرتون چیه؟کدوم بهتره؟
این cad11 واسه sqx یا sql پلیدن که خیلی کمه چون اونت تک کویل 4 اهمی هستن کم نیس؟:n41:
یه فکری هم واسه امپ باید بکنیم به یه پیشنهاد خوش قیمت نیاز دازم حمید آقا.واسه ساب هم اگه چیز دیگه مد نظرتون هست بگین بی زحمت که تا رسیدن باز جدید خووووب تحقیقاتمونو کرده باشیم.
خیلی چاکرم...:n16:
سلامنقل قول:
صدا کاملا سلیقه ای هست. به نظر من کن وود صداش بهتره
احتمالا شرکت قراره SQX Extreme بیاره که 2 اهمیه و 750 وات RMS هست. CAD11 هم 750 رو 2 اهم میده.میشه استفاده کرد ولی به نظر من کمه برای این ساب.گلیدن SPL 1000 به نظر من بهترین گزینه هست براش.نقل قول:
به نظر من در حد و اندازه SQX12 گلیدن هیچی نداریم.
بنظر من اینکارو نکن ! کنوود صدای فلت خیلی خوبی داره ! اما بلاخره پخشت بقولی دمو داره و پیدا کردن آهنگ و فولدر توش خیلی اسونه ، خیلی کیف میده ! :n02:نقل قول:
سلام آقا حمید عزیز
برادر من یه باند میخوام حدود 200 تومن..نهایت 220 اینا...
یه آمپلی هم میخوام همین حدود قیمت...
یعنی میخوام کلا با 400 نهایت 420 تومن جمع بشه...
میدونم آمپلی 200 تومنی خیلی خفن نمیشه..ولی در همین حد کافیه برام...در همین حد که یه بیس معمولی بهم بده....
فقط من باتریم 60 هست! یه چیزی باشه که باتریم بکشه...حالا نمیدونم با این باتری اصلا میشه آمپلی معمولی هم گذاشت یا نه...
یکی گغت باید خازن بذاری و اینا...من زیاد سر در نمیارم
پخشم پایونیر هست.
ماشین هم هاچ بک
سلامنقل قول:
اسپیکر رو هم میتونی جی وی سی 7158 برات بگیرم 227 تومن و هم 6965V2 پایونیر 190 تومن
آمپ هم پایونیر 4604 حدود 230 تومن.
بله باطریتون کافیه و مشکلی نداره.
خازن هم نمیخوای هزینه اضافی نکن.
هم اسپیکر و هم آمپ هم قابل تهیه هست براتون از نمایندگی.
ضمنا برای نصب آمپلیفایر نیازمدن پک برق هم هستین که برای این سیستم شما پک استریت وایرز مدل ZNX10K مناسبه قیمتش هم 92000 هست.
6965 اوکی هست فقط یه سوال : چند نفر به من گفتن توی این رنج قیمت هلیکس آلمان بندازی خیلی بهتر از این آسیایی هاست! میخوام نظر شما رو بدونم...میخوام مطمئن باشم بهترین انتخاب رو میکنم.نقل قول:
بعد نمیشه آمپ 3602 بندازم؟ توی بهرام شاپ همین 3602 رو مناسب میدونن برای 6965....نظر شما اینه که 3602 نذارم؟
اون 92 تومن کمی معادلاتم رو به هم ریخت . نمیدونستم برق 90 تومنی میخواد:n02:
باند پايونير مدل 6991s چه جور باندي هستش
سلام حمید آقا فوکال k2 power در مقابل gladen sqx165 چه جوریه؟کدوم سر تره؟ تو ------- یکی گذاشته 1500 فوکالو بعد من همینجا تو مشهدم یه مغازه دیدم یه جفت داره میده 1400.ارزش داره این قیمت؟اصل یا غیر اصلش مشخص میشه از هم یا فقط رو سریال میشه فهمید؟
یه سوال دیگه اینکه هرچی امپدانس کمتر بشه دیستورت تو حجم صدایه بالا بیشتر میشه دیگه درسته؟
الان کلا من هرچی از گلیدن دیدم همه کامپوننت هاش 2 اهمیه یا 3 اهمی :n02: جریانش چیه یه توضیحی میدین؟:n13:
:n40:.....
نمیشه همینطور راحت گفت آسیایی ها بدن ! شما بگو اصلا توقعت از صدا چیه ؟!نقل قول:
اگه یک جفت کواک میخوای که خوبم بیس بزنه بنظرم باید 6965 یا 7158 جی وی سی برداری ، که اینو میدونم مدل جی وی سی پرتاب صدای بهتر و بیس قوی تری داره ، البته تو صدای بلند کمی تیز میشه که باید بتونی با اکولایزر کنترلش کنی اما میدرنج خوبیم داره .
اون مدل کواک آلمانی Helix e69x هست که نزدیک 300ت قیمتشه ! انتخاب خوبیه بخصوص برای داشتن صدایی واضح و به نسبت تفکیک بهتر نسبت به بقیه کواک ها ! اما کنار ساب ووفر کامل میشه ! چون بیس معمولی داره و اگر جایی دنبال کمی هیجان و صدای بوم بوم بودین ، ممکنه راضیتون نکنه .
در مورد سیم هم ، بهترین انتخاب آقا حمید جلو روتون گذاشتن ! میتونین پک های متفرقه و ... بخرید که ارزونتر در بیاد ، اما توصیه نمیشه ...
نه نمیگم آسیایی ها بدن...منتهی برام سوال پیش اومد که شاید جنس آلمانی بهتر باشه....نقل قول:
کواک چیه؟ همون بانده؟
من میخوام صدا میره بالا خیلی خراب نشه! همین....توقع م در همین حده...برای همین آمپلی رو میخوام...
منتهی دیدم در یه سایتی مشاوره دادن که برای 6965 همون آمپ 3602 کافیه...گفتم سوال کنم اگر همین اوکی هست هزینه م بیاد پایین تر...اما اگه خیلی تفاوت بین آمپ دو کاناله و 4 کاناله هست خب( اصلا دقیقا نمیدونم فرقشون چیه).دیگه هزینه رو میکنم...باز در حد سوال هست برام...
در مورد برق من مشکلی ندارم...منظورم این بود که اطلاع نداشتم که باید برای پک برق هزینه ای انجام بدم...برای همین بودجه م رو روی 420 اینا گذاشته بودم و الان زد بالا....برای همین گفتم اگه آمپ رو بتونم 3602 بندازم و اون هزینه رو در حد همون 400 حفظ کنم خوب میشه.
اگر هم آقا حمید بگن که بین آمپ 3602 و 4604 خیلی تفاوت هست به اندازه ای که ارزش نداره بخوام 100 کمتر هزینه کنم ..اوکی!
گفتم که همه اینا در حد سوال و دریافت مشاوره هست..
کواک میشه باندی که همه کار میکنه و همه چیز رو خودش داره .نقل قول:
کامپوننت قطعات جدان . مید بیس داره و تیوتر و کنار یک ساب ووفر یک سیستم کامل میشه .
خوب اینک صدا خراب نشه رو آمپ میتونه از عهدش بر بیاد ، اما اینک صدا چقدر بیس داشته باشه تا به دل شما بشینه بر عهده شماست .
شما با 3602 هم میتونی 6965 رو درایو کنی تقریبا ، ولی فک کنم آقا حمید منظورشون این بود 6404 بخرید و بصورت بریدج استفاده کنید ! یعنی از آمپ 4 کانال ، دو کانال بگیری با قدرت بیشتر .
اگه حجم بیس برات مهم نیست میتونی helix e69x بخری که راحت با همون 3602 درایو میشه . البته پیشنهاد من برای دو کانال آمپ 502 سونی هست .
سلام
دوستان برای 206 یک ضبط پایونر خوب بخواهیم بندازیم با باند چی هست؟
اهل سیستم و این چیزها هم نیستیم. در حد موزیک گوش دادن هست.اما چیز خوب..
من شنیدم سیم کشی ها اگر درست و درمون نباشه. باعث برق دزدی و مشکلات برقی در ماشین میشه حقیقیت است؟ مگر برق باند ها رو از کجا تامین میکنن؟
نه ساب نمیخوام بندازم...خیلی دنبال بوم بوم شدید نیستم! بیس نرم و معمولی که صدا رو خراب نکنه کافیه برام! بیشتر کیفیت صدای خواننده و تفکیک برام مهمه با یه بیس نرم... همیشه هم آهنگ بیس دار گوش نمیکنم! ولی از صدای تیز هم متنفرم....نقل قول:
این هلیکسی که معرفی کردی نزدیک 300 هست...و خیلی تعریفش رو کردن در نت!
با توجه به بودجه 430 تومنی من یا باید این هلیکس رو با یه آمپ 160 تومنی مثل 3602 یا همون 502 سونی بندازم یعنی باند رو گرون تر بگیرم آمپ رو ارزون تر
یا 6965 V2 رو با آمپ 6404 یعنی باند ارزون تر ولی آمپ گرون تر
از طرف دیگه این هلیکس هم قیمت اون جی وی سی 718 هست! در یکی از فروشگاه های معتبر در نت ملت در قسمت نظرات گفتن که 718 قدرت صدای بهتری داره و هلیکس با حجم پایین تر ولی نرم تر و کیفیتی!!! این یعنی چی دقیقا؟ :n02:
ولی نمیدونم کدوم کار رو بکنم بهتره اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید شما و آقا حمید.
نقل قول:
دوست عزیز به نظر من شما اول ببین چه نوع صدایی رو میپسندی تا دوستان بیشتر راهنماییت کنن.
باندای پایونیر بیس سنگین و نرمی داره باندای کنوود بیس خشک و به نسبت پایونیر تیز ترو با کیفیت تر
باندای اینفینیتی تلفیقی از این دونوع هست تو این رنج قیمت از هر نوع برندی یه مدل وجود داره بستگی به صدایی که دوست داری داره.
مث6995پایونیر
7158جی وی سی
693.9اینفینیتی
هرتز690.5
ولی ممنم نظرم مث حمید آقا 7158جی وی سی آمپ هم 527کنوود 160تومن همه این باندارو ساپورت میکنن
نقل قول:
منظور از ظبط خوب چیه پخش خوب تا 3تومن هم هست شما حداق یه قیمتی مشخص کنید تا دوستان راحت ترراهنماییتون کنن.
3750پایونیر با 6995پایونیر یا 7158جی وی سی حدود 500تومن تا550واست آب میخوره.حالا اگه از این گرونتر میخوای هزینه کنی بگو تا دوستان بهتر راهنماییت کنن.
بله عزیز همین کافی هستنقل قول:
فقط پخش حدودا چند هست؟ 250 هست؟
اینکه میگه با اندروید و ای پد سازگار هست. یعنی با کابل وصل بشیم بهش؟ خوب پخش پایونر چند سال پیش ما هم با کابل میشه بهش وصل شد و اهنگ پخش کرد توی ماشین
پخشتون الان چیه ؟نقل قول:
با توجه به خواستتون من به شدت آمپ سونی رو پیشنهاد میکنم ! در رده آمپ های دوکانال با کیفیت هست و البته در رده های خوش قیمت .
با توجه به چیزایی که میگید من e69x رو پیشنهاد میکنم .
718 مال کنوود ، البته کنوود و جی وی سی الان یکین :) منظورشون حجم صداست ، صدای بلندتری بهت میده 718 اما با کیفیت معمولی ، ولی e69x همونی که شما میخوای رو بهت میده .
7158 هم من خودم دارم ، باند با کیفیتی هست ، اما برای آمپش چون 100وات rms هست ، باید بیشتر هزینه کنی و کلا انتخاب بصرفه ای نمیشه وگرنه باند کاملیه !
دوست عزیز شما تا الان صدای پخش پایوننیر رو شنیدید که ؟نقل قول:
چجور صدایی دوست دارید ؟
صدای پایوننیر صدایی تیز هست که توی ولوم های پایین هم میدرنج(صدای خواننده) ضعیفی داره و تو ولوم های بالا صدای نسبتا تیزی داره .
اگه صدای طبیعی دوست داری ، میتونی به کنوود فکر کنی ، در مقایسه با پایوننیر شاید صدا بنظرتون کمی بم برسه اما میدرنج قوی تر و بهتری داره ، تا 315ت بهترین انتخاب بدون شک x400 کنوود هست .
در مورد کواک هم 7158 باند کاملی هست ، اما بدون آمپ یک چهارم صداش در میاد ، با آمپ صدای عالی ای داره .
هلیکس تقلبی هم داره؟؟؟ آمپ سونی چی؟نقل قول:
پخشم پایونیر 1550 هست...زیاد جدید و قوی نیست....متاسفانه اون زمانی که میخواستم بگیرم فکر میکردم پایونیر از همه چیز بهتره..زیاد اطلاعات نداشتم
الان این آمپ سونی از اون آمپ 3602 پایونیر بهتره؟
فرق آمپ دو کاناله با 4 کاناله چیه دقیقا؟ این کانالهاش برای چی استفاده میشه؟
کیت برق هم نیازه برا این آمپ؟ همون که آقا حمید گفتن؟
بعد برای راه اندازی اینا کسی از دوستان آشنا نداره توی سورنا؟ کارش درست باشه.
فقط مشکلی که با این هلبکس دارم اینه که با یه سرچ توی گوگل عملا هیج سایت معتبری چیزی دربارش ننوشته!!!