ADSL تو رشت من بعد یه قرون:n02:نقل قول:
Wimax بگیر حال کن !
Printable View
ADSL تو رشت من بعد یه قرون:n02:نقل قول:
Wimax بگیر حال کن !
وایمکس که افت سرعت داره انتن دهیشم حالی به حالیه .. یه دفه دیدی 3 4 روز قطع شد! یا نصفه روز کار نکرد بچه ها دارن اسیریه مبین نتنقل قول:
امکان نداره هیچ isp بتونه با 150-200 هزار هم یه اینتر نت نامحدود با سرعت 200 همیشگی بده هر 155 مگابیت رو مخابرات میده36500000 اونم حداقلش
هر مگابیت که برابر 128 کیلوبایته میشه 235483000 که هیچ کش احمق نیست 35 هزار ضرر کنه:n23:
من اگه خودم روزی isp بزنم نامحدود نمیدم شبانه رو سرعتی که گرفتن میگذارم اما صبحا سرعت نامحدود:n02: اما انصاف باید داشت گیگی باید 3000 به مشتری داد با حجم اضافه گیگی 1500-2000 برای سرویس های مختلف متغیر بینشون
آقا ارسلان متاسفانه فعلا بهترین و مقرون به صرفه ترین سرویس نامحدودی که تو رشت ارائه میشه 256 نامحدود اندیشست.. !!نقل قول:
اما اگه میخوای از سرویس های محدود استفاده کنی اگه جز مراکز 2، 6 یا 8 رشت هستی "های وب " رو امتحان کن.اما اگه تو مراکز دیگه هستی 2راه داری :
1. یک مگ محدود اندیشه که سرعتش تقریبا 210 تاست ( البته بعضی از دوستان مشکل کم شدن بی دلیل حجم رو داشتن)
2. 512 محدود شاتل که دقیق مطمئن نیستم سرعتش چقره اما میدونم از اندیشه بیشتره ( سرعت های بالاتر ظاهرا تو رشت ارائه نمیشه حالا بازم میتونین زنگ بزنین بپرسین)
راستی دوستان زنگیدم پشتیبانی گفتن نامحدود اواسط شهریور ok میشه :n19: من موندم اینا که میگفتن معلوم نیست کی که بگن مشکل از پهن بانده الان چطور شده وقت تعیین میکنن مگه شما میدونستین؟؟؟؟:n13:که الان میگین!!!!:n17:
سرعت من 16 بود که با دست شدن محدودا شده 35
256-نامحدود-2020
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما صفحات گذشته تر ببینید متوجه میشید که چندباری تماس گرفته شده حتی با خوده زیرساخت و صحی کیش تهران و...
همین چند صفحه قبل همین خبر داده بودم ببینیم چه گلی به سرمون میزنه این 2020 :n05:
نقل قول:
میدونم دیدم خواستم بجای یه نفر تایید چند نفر بشه دقیقا هم به خاطر حرف شما گفتم
مرکز 5 های وب خوب نیست؟ چرا؟ خط 552 هستش .
شاتل خیلی بی خوده فقط 3 گیگ داره
مرکز 5 های وب خوب نیست؟ چرا؟ خط 552 هستش .نقل قول:
شاتل خیلی بی خوده فقط 3 گیگ داره
های وب تو رشت فعلا فقط تو همون 3 مرکزی که گفتم سرویس میده..نقل قول:
سرویس های مختلف شاتل سرعتشون بیشتر از اندیشست، مشکل کم بودن حجم رو هم میتونید با خرید حجم اضافه جبران کنین.
منتهی اصلا سراغ سرویس های نامحدود شاتل نرین چون واقا نامحدود نیستن و بعد از دانلود یه حجم معینی سرعت به شدت افت میکنه و شما چند روزی وارد Blacklist میشین!!
ممنوننقل قول:
کلا با این شاتل حال نمیکنم!
فن آوا چطوره؟ پوشش تو این مرکز کامله
نام مرکز رشت - ميرزا كوچك خان (5) وضعیت قابل ارائه پیش شماره ها 550,551,552,553,554,555,556,557,558,559
تعرفه هاشم به نسبت بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حقیقتش راجب فن آوا چیزی نشنیدم..از بچه های اینجا هم کسی تا حالا تستی ازش نذاشته!!نقل قول:
ولی خوب عیب بزرگ فن آوا اینه که هیچ سرویس نامحدودی ظاهرا نداره!!
دوستانی که 512 نامحدود 2020 دارن سرعت دانلودشون چطوره؟ هنوز بین 10 تا 20 نوسان می کنه؟
بله - هنوز همین مقداره:n15:نقل قول:
خط 8 اندیشه سرویس های نامحدود مشکل دارن، پیج ها به کندی باز میشن و سرعت دانلود به 10 هم نمیرسه، زنگ زدم پشتیبانی گفت تا 2 روز دیگه درسته میشه! الان بیشتر از یک هفتست که اینجوریه...دیگه اعصابم به هم ریخته:n24:
اگه کسی سرعت استریم ویدیو تو شاتل رو تست کرده مثلا تو آپارت بگه خوبه یا نه ، اگه از جای دیگه سرویس دارین و خوبه هم بگین
256 نامحدود اندیشه گرفتم سرعتش فرقی با 2020 برام نداره (ضد حال خوردم پشتیبانیشم زنگ میزدم کلا انگارتا بعد از ظهر بیشتر نیستن:n03:)سرعت دانلود رو 11 هست
حتی عکس از وضعیت سرویس هم نمیتونم بگیرم:n28:
نقل قول:
درضمن پریز تلفنی که مودم بهش وصله نویز گیر داره اما وقتی تلفن تو پذیرایی وصله قطع میشه حتما باید پریز اونو بکشم تا نت وصل شه مشکل کجاست الانم پشتیبانیش نیست(isp های دیگه بودم این مشکل نبود)
یعنی دو تا تلفن داری؟نقل قول:
یکی اسپلیتر داره
یک نداره؟
الان چند روز که وضع نامحدود اندیشه بدجور خرابه، روزای اول که زنگ میزدم کلا تکذیب میکردن می گفتن مشکل از طرف شماست، اما امروز که زنگ زدم گفت مشکل از طرف خودمونه تا دو روز دیگه درست میشه و سرعت دانلود به همون 50 بر می گرده، این 2 روز هم صبر میکنیم ببینیم چی میشه ....نقل قول:
بهت تسلیت میگم . :n03: از فکر نامحدود باید بیایم بیرون.:n27:نقل قول:
منم همین مشکلو داشتم...هم رو مودم هم رو تلفن توی پذیرائی اسپلیتر زدم بازهم مودم وصل نمیشد و چراغ نارنجی در حال چشمک زدن بود...اسپلیتر مودم رو کندم ولی اسپلیتر روی تلفن رو گزاشتم بمون مشکلم حل شد.نقل قول:
معمولا تلفنها روی خط نویز میندازن..شماهم همین شیوه رو امتحان کن ایشالله درست میشه و نیازی هم به بی تلفن کردن خونه نمیشه!:n02:
دو تا تلفن ندارم فقط یکی که اونم تو پذیراایی هست وگرنه مودمم بااسپلیتر به پریز وصلهنقل قول:
اسپلیتر روی تلفن گذاشتم باز هم سرعت نوسان داره و خیلی کند هست..تعجب میکنم چرا فقط اندیشه اومدم اینجوری شدهنقل قول:
داش ساسان اسپلیترتو از اتاقت بردار برو وصل کن به تلفن پذیرایی، بعد مودمو بدون اسپلیتر وصل کن به خطت ببین مشکلت حل میشه یا نهنقل قول:
مهیار عزیز این کارم کردم جواب نداد وقتی پریز تلفن رو کلا بکشم نسبتا خوب میشه هرچند سرعت دانلود نوسان زیاد دارهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
دوستان این مشکل برای پورت های مخابرات اندیشه هست یا خود اندیشه یا هر دو؟
دقیقا نمیدونم اما آدرس سایت rasht.askiran.com که این ادرس برام باز نمیشه و تمیتونم تو حساب کاربریم برم!نقل قول:
شما آدرس dci.askiran.com رو بررسی کن و یوزر و پسوردتو وارد کن. اگه اندیشه هم خراب باشه دیگه شرکتی باقی نمی مونه که نامحدود خوب بده! :n03:نقل قول:
نمیتونم وارد بشمنقل قول:
بله واقعا شرکتی نیست که نامحدود خوب داشته باشه وقتی خطم رو جمع کردم از 2020 فرداش یه خانومی زنگ زد گفت عذر میخوایم بابت سرعت و سرویس نامطلوب یه جورایی میخواست راضیم کنه که اگه خوب شد برگردم منم گفتم امیدوارم درست بشه برای مشتری های جدیدتون:n02:
منم به زودی زود جمع می کنم تا اینا یاد بگیرن سه ماه نگن به زودی درست میشه.نقل قول:
سرویس 256 نامحدود اندیشه سبز خزر.
پورت اندیشه.خط 727
vpi و vci اندیشه 8.35 هست؟(من با این مودم رو کافینگ کردم)
دوستانی که پورت اندیشه هستن از آدرس rasht.askiran.com و دوستانی که پورت مخابرات هستن از dci.askiran.com استفاده کنن.
آره PVC4 هستش البته واسه کسایی که پورت اندیشه هستن.نقل قول:
پورت مخابرات PVC4 نیستش ولی یادم نمیاد کدوم بود!
ممکنه مشکلت بخاطر همین قضیه باشه
اگر یوزنیم شما خط تلفنی است که adsl گرفتید(مثلا 1312223540 )در این صورت پورت مخابرات دارید و vpi=0/vci=35نقل قول:
اگر یوزنیم شما شماره خط تلفن نیست مثلا (mhr0090)در این صورت پورت اندیشه هست و vpi=8/vci=35
ممنون دوست عزیز پس پورت اندیشه هستم اما خب سرعتم نوسان دارهنقل قول:
کاملا تایید میشهنقل قول:
پورت مخابرات PVC2 هستش
ساسان جان واسه من از نوسان گذشته به مرحله ی استرس شدید رسیده!!نقل قول:
مرکز 5
شما هم پورت اندیشه هستی؟ نامحدود؟نقل قول: