ممنون !
بعد اگه اين قطعه رو بگيرم دسته ديگه ميشه مثله دسته هاي سيم دار يا يا خير ؟
ممنون !
بعد اگه اين قطعه رو بگيرم دسته ديگه ميشه مثله دسته هاي سيم دار يا يا خير ؟
بله ، دقیقا همون میشه ، خیلی ها مثل من هم این درپوش رو دارند و هم باطری رو ولی من خودم باطری شارژی که شما باید بخرید رو انداختم دور بس که آشغالیه ، فقط 20 یورو پول بیزبون رفت :41:نقل قول:
حذف..................
راستی این هم عکسش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیمش میخوره توی سر دسته همزمان با اینکه بازی میکنید دسته باطری شارژ هم میشه وقی پر شد سیم رو میکشید .
Play & Charge Kit چیزه جالبی نیست و اگه بتونی اون دره باتری را یه جوری چفت و بستش کنی بهتره!نقل قول:
در هر صورت این وسیله یک شارژر + باتری مخصوص هست که زمانی که شارژ باتری تموم میشه با یک سیم وصل میشه به کنسول و در حالی که شما بازی میکنید باتری هم شارژ میشه و زمانی که شارژ شد سیم رو جدا کرده و به صورت بی سیم از دسته استفاده میکنی! ( به همین سادگی به همین خوشمزگی پودر کیک گودزیلا!:31:)
اما خوب کیفتش جالب نیست و زود خراب میشه!
چرا چیز جالبی نیست؟نقل قول:
من تازه رفتم از اونا خریدم. :41:
درسته که زود شارژ تموم می کنه و چینیه. ولی در عوض 15 ساعت وقت برای شارژ مجدد از بازی کردن نگهت نمی داره. به محض اینکه شارژ تموم کرد فقط سیمشو می زنی و ادامه بازی :46:
خب عزیزم واسه همینه که هرکی میخواد باطری شارژی بخره من بهش میگم حتما یه Energizer یا Duracell معمولی هم باهاش بگیرهنقل قول:
که زمان شارژ شدن باطری ها لنگ نمونه !! خودم الان با یک جفت باطریه Camelion Rechargeable و یک جفت Duracell معمولی حدود
1 سال و 2 ماه است که دارم بی وقفه بازی میکنم.
درود خدمت سروران گرامی آقا من همه کارهای مربوط به ساخت اکانت لایو رو انجام دادم ولی برای تست گرفتن میزنه PC failed بعد دستگاه هنگ میکنه حتما باید خاموش و روشن کنم تا درست شه ایراد از کجاست راهنمایی کنید ممنون میشم با تشکر .
تنظیمات Modem داخل کنسول شما چیه ؟ رو Auto هست یا تغییر دادید ؟نقل قول:
سعید جان منظورت رو متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدید با تشکر :41:نقل قول:
اگه منظورت IP address: 192.168.0.2
Subnetmask: 255.255.255.0
gateway: 192.168.0.1
دقیقا همین طوری وارد کردم نشد
لطفا یه چند تا بازی دونفره معرفی کنید تو سبک evil5 اکشن تفنگی که بشه 2 نفره مرحله رفت تو سبک مدال افتخار هم شد بد نیست ممنون
یه سوال Play & Charge Kit رو از کجا میشه گرفت خسته شدم اینقدر باطری عوض کردم آخه تقریبا روزی 15 ساعت دستگام داره کار میکنه !!!!! کابلی هست که مستقیم وصل بشه به دستگاه دیگه از باطری خلاص بشم؟
سلام به همهگی ,
من خیلی وقت بود نیومده بودم اینجا و 2-3 تا سوال داشتم .
1- کینکت به الیت من هم وصل میشه ؟ چجوری ؟ اخه هرجا راجع بهش مطلب نوشته فقط راجع به اتصالش به مدل اسلیم نوشته .
2- آخرین داشبورد چه ورژنی هست ؟ چی داره ؟
3- هنوز LT و لایو برقراره ؟
نقل قول:
سلام
1-آره کینکت به همه ی 360 ها وصل میشه. فقط توی slim از طریق فقط یک سیم به کنسول وصل میشه ولی در الایت و آرکید از طریق دو سیم که یکی به برق و دیگری به کنسول. همین.
2- درست نمیدونم ولی فکر کنم برای من که آخریه 2.9 باشه...
3-بله هنوز برقراره ولی مثل اینکه مایکی تو کار بن کردن اوفتاده بازم...
---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 01:28 PM ----------
Army of two : 40 days رو من بازی کردم خوب بود...نقل قول:
---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
نقل قول:
مگه 360 تو خودش مودم داره؟!
میشه من اینترنت pc مو به 360 هم بدم؟( اگه میشه منم برم lt بریزم و بیام تو کاره live )
آخه من یه مودم Adsl دارم که به همین pc ام وصله ...
والا معمولا روی Auto میزارن و اگه نشد دست به Edit میزنن.نقل قول:
نه اون مدمی که شما فکرش رو میکنی ! Modem Ethernet هست که به طور مستقیم میتونید Modem رو با Xbox 360 به راحتی Shareنقل قول:
کنید.
سعید جان یعنی من رو Auto بزارم ردیف میشه هنگ کردن دستگاه دیگه واسه چیه:41:نقل قول:
البته بعد از اینکه PC field میزنه میخوایی به صفحه قبل برگردی هنگ میکنه
دیگه دارم دیووووووووووووونه میشم
خدا داند !نقل قول:
ورژن داشبوردت چیه ؟
سلام این دسته ه گارانتی ندارن ؟؟؟
دسته من که تازه گرفتم جا باتریش شله و هی خاموش میشه دسته وسط بازی..
درست نمیدونم چنده ولی همون اخریست که Usb رو به عنوان هارد میشناسه البته اگه منظور شما از داشبورد این باشه چون من تازه خریدم زیاد وارد نیستم شرمنده اذیت کردم شما رو سعید جان:11:نقل قول:
اره، این طوریم میشه :31:نقل قول:
یه چیز دیگه، این باتری که شما گفتین چند ساعت دوام میاره دقیقا؟
چون این باتری play & charge kit با قدرت 2100mAH حدود 18 ساعت دوام داره، با زمان شارژ یک و نیم ساعت.
شما گفتین باتری های قلمی AA تقریبا توی 15 ساعت شارژ میشه، پس زمان دوامش هم باید 10 برابر این باتری ها باشه (180 ساعت) .
البته سیستم و مواد سازنده این دوتا باتری فرق داره، می دونم
همه جا داره. اقا میثم هم باید داشته باشه. قیمتش هم حدود 15 تومنه. یه مدل هم داره که میگن اصله و ساخت خود ماکرو هست که اونم 25 تومنه. ولی راست و دروغش با خودشون. میشه سیمیش هم کرد و چون usb هست میشه با pc هم شارژش کرد که توصیه نمیشه البته (برق pc استرسیه :31: میزنه دسته رو به فنا میده)نقل قول:
====================================
یه سوال از خودم: من توی بازی RDR بعضی موقع ها یه کمی افت فریم دارم، کنسول رو 2 هفته ست گرفتم پس مشکلی نداره. توی بازی های دیگه هم مشکلی ندارم. به نظر شما دلیلش کدوم می تونه باشه:
1. dvd بازی مشکل داره با اینکه بازی نصبه و تقریبا چرخش نداره یا کمه
2. تهویه اطراف دستگاه مشکل داره (با اینکه اطرافش بازه) ضمن اینکه گفتم توی بازی های دیگه که تموم کردم مثل Alan Wake یا GEOW2 مشکلی نداشته
3.طبیعیه، چون بازیش خفنه و همش فضای بازه و اینا :31: که در این صورت شما هم باید داشته باشین این مشکل رو
شبیه امتحان دانشگاه ازاد شد :31:
میگم بازی ها رو از کجا می خریدن دوستان ؟
این وست صادقیه درش تخته شد الان موندم از کجا بازی بگیرم که درست و حسابی باشه !
من يه سوال خيلي ايزي دارم من همين امروز xbox گرفتم براي ريختن بازي روي هاردش بايد چكار كنم ؟
وقتی بازی رو میزاری قبل از اینکه بازی کنی تو قسمتmy xboxهمون بخش اولYرو میزنی بعد یه منو میاد اینیستال گیم رو میزنی نصب میشه خودشنقل قول:
---------- Post added at 03:06 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------
فکر کنم آقا میثم داشته باشهنقل قول:
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------
فکر کنم از تهویت باشه چون من بعد از4ساعت بازی بعضی وقت ها شاید یکی دو فریم بیاد پاییننقل قول:
افت فریم امروزا دیگه زیاد طبیعی نیست
فکر نمیکنم از دی وی دی باشه چون اون مو قع مشکل یه جای دیگه میشد اگه هم چرخش نداشته باشه اون موقع فکر کنم دستگاه ارور بده:13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مشکل بالاخره حل شد یا هنوز هست.
اونطوري كه من شنيدم سازندگان در new Xbox 360 اصلا روشن شدن سه چراغ قرمز رو غير ممكن كردن ! يعني اصلا چراغ قزمزي براي دكمه ي power تعبيه نشده ! ....نقل قول:
تو برد جاسپر تقریبا رسید به10درصد که اون هم من روزی9ساعت بازی میکنم آخ نگفته تو این جدید ها هم رسیده به صفرنقل قول:
اگه هم این جدیده ها بخوان3چراغه بشن خودشون خودشون رو سریع خاموش میکنند
---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------
مدل جدید ایکس باکسه که هنوز تو ایران اون طوری ها نیست و گرونه480 ولی جاهای دیگه ارزونهنقل قول:
اینم عکسش
کد:http://www.freeiphones4you.co.uk/images/new-xbox-360-slim-www.freeiphones4you.co.uk.jpg
این جدیدا چند مدل داره؟؟؟
يه مدل هست ديگه فقط !نقل قول:
با هارد 250 گيگ و قابليت هاي ديگه كه تازه هم كپي خور شده ولي قيمتش 500 هزار تومان هست تو ايران !
من واقعا متعجبم قيمت جهانيش 299$ هست بعد اين فروشنده هاي ايراني .... :13:
این جدیدا دو مدلهنقل قول:
توهارد فرق دارن 250واون یکی هم فکر کنم120
البته باندل همراه با کینکت هم دارن
چی کار کنم من :19:نقل قول:
3مدل داداشنقل قول:
دقيق نيمدونم !نقل قول:
دو مدل ؟ سه مدل ؟ يه مدل ؟ چي شد آخر ؟ :دي
فك كنم يه مدل بيشتر نباشه !
بايد نفر سوم نظر بده ! ...
الان این جدیده کپی خور شدش تو ایران هست؟
نه خیر فعلا نشدهنقل قول:
جاسپر بودن برد رو از کجا بفهمیم؟؟؟:23:
[Xbox 360] نحوه ی تشخیص کنسول های 65nm Falcon + نحوه ی تشخیص بردهای جاسپرنقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=190989
این جدیده کلا چه چیز های تازه ای داره ؟؟؟ و اینکه کلا تونستن کپی خورش کنن؟؟
اگه2009به بعدم باشه100در100جاسپرهنقل قول:
---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:16 PM ----------
wifiداخلی پورت مخصوص کینکت سه چراغه اصلا نداره-بله کپی خور شده ولی هنوز روش رو ندادن بیروننقل قول:
تشکر، ولی اینهایی که گفتی چی هستن ؟؟؟؟:31:
wifiبرای ارتباط بیسیم بامودمتهنقل قول:
کینکت یه دستگاه یه جورایی مثل دسته وی ولی دسته نداره براش یه جای مخصوص گذاشتن البته به این یکی ها هم وصل میشه
3چراغه هم یه مشکل گرماییی که تو جدیده به 0رسید
ببینید IP آدرس مودم ها همیشه 192.168.0.1 نیست ، خیلی وقتها اینطوریه :نقل قول:
192.168.1.0
192.168.2.1
192.168.1.2
192.168.2.2
و ...
باید آدرس IP مودم خودتون رو دقیق بدونید ، و Gateway رو روی اون قرار بدید و IP سیستم خودتون هم روی یک چیزی از همون رنج باشه .