سرعت 100 تا 200 است.مشکل اینجاست صبح بیدار میشی میبینی یه بایت هم دانلود نشده!نقل قول:
Printable View
سرعت 100 تا 200 است.مشکل اینجاست صبح بیدار میشی میبینی یه بایت هم دانلود نشده!نقل قول:
منم بعضی وقتا با این مشکل مواجه میشم. یعنی نت رو روشن میکنم اما دیتایی نمیاد. بعد چند بار قعط و وصل کردن و تغییر ای پی دیگه درست میشه. البته من منظورم بسته شبانه نیست و در کل گفتم.نقل قول:
تو اکثر تاپیکها میبینم که ملت از قیمت مناسب 4g یا 3g اپراتورها نسبت به ای دی اس ال حرف میزنن، حتی وزیر ارتباطات هم گفته قیمتش پایینه باید زیادتر بشه، میخوام بدونم که فروش یک گیگابایت اینترنت به قیمت ده هزار تومن ارزون محسوب میشه؟! شرکتهای ای دی اس ال هر گیگابایت دیگه نهایت چهار تومن چهار و نیم میدن تازه با آپلود رایگان، اما این شرکتای موبایل همشون از همراه اول گرفته تا ایرانسل و رایتل یک گیگ میدن ده تومن تازه اینترنت شبانه که اکثر شرکتا رایگان میدن اینا حساب میکنن و به همون حجم روزانه محدود میکنن! حالا این کجاش ارزونه یکی به ما بگه بفهمیم؟! من که هر چی حساب میکنم میبینم adsl سگش شرف داره به اینکه ده تومن بدی وسه یک گیگ بعدشم فقط یک گیگ دانلود شبانه داشته باشی! با همین ده تومن میتونی سه گیگ اینترنت با مصرف شبانه رایگان داشته باشی از اکثر شرکتای adsl تازه هیچ حجمیم بابت آپلود ازتون کم نمیکنن!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
شما زیاد اعصاب خودت رو خورد نکن :n02:نقل قول:
همراه اول کلا ۲۰ روز نیست که تووی منطقه ما 3g راه انداخته ، اوایل خوب بود الان حدود یکهفتس انتن دهی خیلی بد شده کلا انتن میره یا نهایت دوتا خونه پره . حالا فاصله من تا دکل حدود ۲۰۰ متره!!!!
Sent From My XPERIA M4
ربطی به فاصله نداره شما از کجا میدونین طیف تابش امواج اون دکل چقده؟ مثلا اگر 80 درجه باشه وقتی 200 متر نزدیکش بشی اون کیفیت لازمه نداره ولی وقتی 500 متر فاصله. داشته باشی بهترم میشه این فقط مثال بود ممکنه طیف تابش. پرتو امواج در هر منطقه فرغ داشته باشه شما به صورت بسیم وصل میشی پس خیلی عوامل درگیر هست مثلا p e f که خودش میتونه فرکانس گیج کنهنقل قول:
آقا ما سیم کارتمون رو عوض کردیم LTE گرفتیم 7 تومن هم دادیم اما اشتباه کردم.
یکی میشه به من بگه الان دقیقاً کجای تهران 4G هست؟
اینا تبلیغ می کنند فقط سیمکارتاشونو بفروشن نقطه چینا. اول زیر ساخت ها رو آماده کن بعد تبلیغ کن مرد مومن.
الان وقتی جابجا میشم بعضی وقتا گوشی روی No Service میمونه و درست نمیشه تا خاموش روشن کنم. کسی میدونه برای رفع این مشکل باید چیکار کنم؟ :n14:
اگه بخواد همینجوری باشه میرم همون سیمکارت معمولی میگیرم باز :n21:
شما انتنو رو LTE قرار دادی برای همین چون همه جا فورجی نیست انتنم نداری راه حل اینه شبکه رو بذار رو wcdma prefered / Gsm درست میشه اگه درست نشد فقط gsm بذار وقتی هم حواستی استفاده دانلودی بکنی بذار رو lte یا wcdma بذار البته باید انتنشم باشه وگرنه هی می پرهنقل قول:
سلام،
چن روز پیش پیامی با این مضمون به یکی از اعضای خانواده ارسال شده:
"مشترک محترم،90 هزار تومان اعتبار هدیه اول مارکتی مختص شما بوده که متاسفانه دریافت نکرده اید،تنها تا ساعت24 فرصت دارید تا از این هدیه بهره مند شده و با اشتراک 10 هزارتومانی اول مارکت در قرعه کشی ماهانه شرکت داده شوید،تنها با ارسال عدد 1"
ایشون هم متاسفانه عدد 1 رو ارسال کرده ،حالا پیام اومده براش که مبلغ 10 هزار تومن در قبض تلفن همراه دوره آتی شما افزوده میشه،
میخواستم بدونم راهی هست که بشه این موضوع رو لقو کرد؟چون همه جا رو گشتم لغو اشتراک نبود و تو خود متن هم اشاره ای به اتفاق بعدی نکرده که سر طرف میاد!
با 9990 تماس رایگان بگیرید