من یه سال وخورده ایه که v20 42 اینچ دارم وتا حالا مشکل burn-in و image retention رو نداشتم (تمام اون مسایل احتیاطی صد ساعت اول و...رو رعایت کرده بودم) اما حدود یه ماه پیش حدود ده دقیقه تا یه ربع تلویزیون روی منوی ----- ایکس کروز 400 hd مونده بود و من حواسم نبود و داشتم با تلفن حرف میزدم (دیگه خیالمون راحت بود که تلویزیون دیگه چند هزار ساعت کار کرده و حسابی آببندی شده و دیگه مشکل موندن تصویر رو صفحه توش اتفاق نمیفته).همون شب که داشتم تلویزیون نگاه میکردم هر بار که تلویزیون تصویری به رنگ خیلی روشن نشون میداد متوجه یه خط تو سمت چپ تصویر میشدم.تو این یه ماه از screen washer پایونیر و pixel protector v2 استفاده کردم ولی هنوز نتونستن این خط رو بطور کامل محو کنن و تو فوتبال این خطه که همون اثر منوی ----- هست که جا مونده رو تلویزیون آزار دهندس.حالا دوستان روشی میشناسن که این مشکل رو حل کنه؟pixel protector رو اینهمه ازش تعریف میکردن نتونست چندان کاری انجام بده و کمی در حد جزیی خط رو کمرنگ کرد.اگه تلویزیون burn-in شده باشه اصلا" درست میشه و یا اینکه دیگه باید عادت کنیم به این خط آزار دهنده.مگه خود پاناسونیک نگفته بود که burn-in دیگه مال گذشته هاس ؟چون بنظر میاد که این خط گوشه سمت چپ تلویزیون burn-in باشه که به این راحتیها محو نمیشه.