گواردیولا بالاترین نشان افتخار بارسا را دریافت کرد
پس از برگزاری دربی کاتالان و مراسم پراحساس تجلیل از پپ گواردیولا، رییس باشگاه ساندرو راسل در حضور پدر گواردیولا "والنتی" بالاترین نشان افتخار باشگاه را به او هدیه کرد.
تجلیل های متنوع و برپایی جشن های خداحافظی برای رفتن پپ از بیرون ورزشگاه آغاز شد، در داخل ورزشگاه کمپ نو ادامه یافت و در رختکن بزیکنان به پایان رسید. اینجا در جلوی چشمان پدر گواردیولا "والنتی" بود که رییس باشگاه ساندرو راسل بالاترین نشان افتخار باشگاه، مدال طلایی بارسا، را به گواردیولا اهدا کرد.
همچنین نایب رییس باگشاه "جوزپ ماریا بارتومئو"، مدیر ورزشی "آندونی زوبی زارتا، دستیار پپ "تیتو ویلانووا" و رییس بخش امور خارجی باشگاه "مانوئل استیارته" از حاضران در مراسم اهدا مدال بودند.
«به زودی شما را خواهم دید»
در شبی که دربی حساس کاتالونیا برگزار می شد، اف سی بارسلونا جشن باشکوهی برای خداحافظی پپ گواردیولا ترتیب داده بود. این مراسم که قبل از شروع مسابقه آغاز شده بود، در طول بازی نیز ادامه داشت و پس از پایان بازی به اوج خود رسید. مربی بارسا در پاسخ به ابراز احساسات هوداران پرشمارش در نیوکمپ گفت: «شما هرگز مرا از دست نخواهید داد».
«این لحظات زیبا، هدیه بزرگ زندگی برای من است. 5 سال از بهترین دوران زندگیم را کنار شما بودم و از نمایش زیبای بازیکنانی که در اینجا می بینید همیشه لذت بردم. من با شماها هیچ تفاوتی ندارم. همه ما با هم برابریم. شاید من کمی از شماها به زمین بازی نزدیکتر بودم؛ فقط همین. نمی توانید خوشحالی مرا در این لحظه و در تمام مدتی که پیش شما عزیزان بودم را تصور کنید».
«از همه شما صمیمانه تشکر می کنم، مخصوصا آنهایی که در این مدت به من نزدیکتر بودند. ما هر روز سخت تمرین می کردیم تا شما بتوانید از بازی ما لذت ببرید. همچنین از تک تک هوادارن حاضر در این جمعیت تشکر می کنم، اگر چه از نزدیک با هم رابطه ای نداشتیم، ولی حمایت آنها را همیشه احساس می کردم».
«بدانید که من دلم برای شماها تنگ خواهد شد. کسی که بیشتر از همه، چیزی را از دست می دهد، من هستم، اما شما را با بهترین خاطره ها ترک می کنم- مخصوصا بازیکنانم را. بار زیادی بر دوش من بود و نیاز به سبک کردن آن داشتم، اما شما نباید تیم را تنها بگذارید. برای همه شماها آرزوی خوشبختی می کنم؛ هرگز من را از دست نخواهید داد، چرا که شما را به زودی خواهم دید».
پپ گواردیولا آخرین وداع خود با هودارانش را پس از پایان بازی و دقیقا از وسط نیوکمپ انجام داد؛ نیوکمپی که در طول مراسم به مربی محبوب خود ادای احترام می کرد و مملو از هوادارانی بود که حتی یک لحظه هم دست از تشویق او نمی کشیدند و اینها همه به خاطر لحظات باشکوهی بود که مربی بارسا در طول حضورش برای آنها خلق کرده بود.
آخرین جشن خانگی گواردیولا
قبل از شروع بازی، کلیپی از بهترین لحظات گواردیولا در دوران مربیگری اش در بارسا در استادیوم به نمایش در آمد و با ورود تیم به زمین 40 هزار پرچم بارسا و کاتالونیا به اهتزاز درآمد و نیوکمپ را غرق در شادی و سرور کرد.
وقتی گواردیولا وارد استادیوم شد و مثل همیشه روی نیمکت بارسا جای گرفت، یکی از زیباترین لحظات جشن رقم خورد. یک بنر بسیار بزرگ (در ابعاد 46X47 متر با مساحت 2162 مترمربع) که عکسی بزرگی از پپ روی آن قرار داشت و زیر آن نوشته شده بود: «T’estimem Pep’ – دوستت داریم، پپ» برافراشته شد و همزمان هواداران سرود «Ser del Barça és el millor que hi ha» را خواندند.
به محض اینکه بازی به پایان رسید، هواداران در صندلیهای خود آرام گرفتند تا به سخرانی کوتاه مانل ویک در مورد آنچه گواردیولا در طول حضورش برای باشگاه به ارمغان آورده، گوش فرا دهند. سخنرانی او که در پس آن اهنگ ملایمی از گروه کلد پلی و لویز لیاک بود از اسپیکرهای استادیوم پخش شد. در این لحظه بازیکنان تیم دور گواردیولا حلقه زده بودند و همه منتظر این بودند که او میکروفن را بگیرد و برای آخرین بار با هوادارانش گفتگو کند.
وقتی مربی بارسا شروع به صحبت کرد، در چشمان بسیاری از هواداران اشک حلقه زده بود و بغض و ناراحتی آنها کاملا مشهود بود. پس از آنکه صحبت های مربی به پایان رسید، بازیکنان مربی خود را در آعوش گرفتند و به رسم جشن های پس از قهرمانی، او را به هوا پرتاب کردند و برایش دور افتخار زدند تا نام او در تاریخ باشگاه جاودانه شود.
عکس روز: «لباس های بارسا از سال 1899 تا 2010»
ماسکرانو: «با وجود گواردیولا، قبل و بعدی در حرفه من به وجود آمد»
این بازیکن دلایل گواردیولا برای کناره گیری از مربیگری را قانع کننده دانست و از او به خاطر تمام آن چیزی که به او آموخت، تشکر کرد. ماسکرانو همچنین درمورد رکورد 50 گل لیگ مسی- 72 گل در کل رقابت ها- تا اینجای فصل صحبت کرد. او همینطور فعالیت های پشت پرده تیتو ویلانوا را متذکر شد: «او چیز های بسیاری به تیم افزود».
در صحبت های بعد از پیروزی در دربی مقابل اسپانیول، ماسکرانو به بارسا تی وی گفت که بازیکنان در طول مراسم وداع گواردیولا، لحظاتی احساسی را تجربه کردند. او در مصاحبه ای با ال مارکادور بارسا تی وی، احساسات بازیکنان را نسبت به این مربی در حال عزیمت جمع بندی کرد: «گواردیولا به من خیلی چیزها آموخت. او یکی از مربیانی است که بیشترین تاثیر را بر من گذاشته است. او موقعیت من را تغییر داد و از آن موقع قبل و بعدی در حرفه من به وجود آمده است». از زمانی که ماسکرانو به بارسا پیوست، توسط گواردیولا به پست دفاع میانی گماشته شد و از پیشرفتی بزرگ در تیم لذت برد.
ماسکرانو دلیل تصمیم گواردیولا را یک انتخاب شخصی که تنها به خود این مربی مربوط است بیان کرد، اما از تفکر برخی مطبوعات ورزشی در طول فصل انتقاد کرد: «این مسئله ای بسیار قدیمی است. موضوع خاصی در برد یک تیم وجود ندارد. این موضوع برخی از مردم را ناراحت می کند که همیشه به همین شکل است».
بارسا سبک خود را بدون حضور گواردیولا نیز حفظ خواهد کرد
ماسکرانو تاکید کرد که تیم سبک بازی خود را عوض نخواهد کرد و از هواداران برای حمایتشان حتی در هنگام شکست تشکر کرد: «مردم همواره به برد فکر می کنند، اما نادان نیستند. حتی بدون بردن نیز هر تلاشی انجام شده است را به خاطر می آورند. امسال می تواند بهترین مثال برای این موضوع باشد».
او همچنین از طرف کل تیم حمایتش را از مربی بعدی، تیتو ویلانوا، بیان کرد: «تیتو سایه پپ بوده است. او به عنوان کمک مربی بسیار خوب عمل کرده است به طوری که غیاب او هنگام بیماری اش به خوبی احساس می شد. او کاری دشوار انجام داده است. اکنون نوبت او است».
مسی، غیر قابل توصیف
هنگامی که از ماسکرانو درمورد بازی درخشان مسی مقابل اسپانیول سوال شد، وی پاسخ داد: «او غیر قابل توصیف است». او همینطور افزود که با این همشهری اش درمورد رکوردش صحبت کرده است و فروتنی او را متذکر شد: «من درمورد این که اگر مسی به این موفقیت دسترسی نداشت از او سوال کردم. خوش بختانه اینطور نیست. ما همیشه این بارسا را با نام های مسی و گواردیولا به یاد خواهیم آورد».
حمایت هواداران
فصل بی نظیر خاویر ماسکرانو با فریاد نامش توسط هواداران در بازی روز شنبه به او پاداش داده شد. «من از طرفداران بسیار ممنونم. این افتخاری است که آن ها نام مرا فریاد بزنند».
گواردیولا با خانواده اش در شب وداع با نیوکمپ
گواردیولا بعد از خداحافظی نهایی اش با هواداران، همراه با خانواده و دوستان نزدیکش به زمین نیوکمپ بازگشت تا به همراه آنها آخرین حضور در نیوکمپ را تجربه کند.
هیجان و احساسات شب گذشته هرگز به این زودی ها از خاطره پپ پاک نخواهد شد. خانه او، مردم او و حامیان و پشتیبانان وی در آخرین بازی در نیوکمپ به ستایش و تحسین وی پرداختند. پپ بعد از شلوغی و تجمع مردم ورزشگاه را ترک کرد و وقتی که اکثر نورافکن های ورزشگاه به حالت خاموش در آمد، با همسر و سه فرزندش به زمین نیوکمپ بازگشتند. این تشریفات، زمانی که پپ در سال 2001 به عنوان بازیکن از فوتبال خداحافظی کرد، هم تکرار شده بود؛ همسر و فرزندانش 11 سال پیش نیز در کنارش ایستاده بودند.
پپ و همسرش بعد از گذراندن چند دقیقه روی زمین چمن نیوکمپ، با فرزندانشان به سمت نیمکت های ورزشگاه حرکت کردند. با گذشت زمان اعضای خانواده و دوستان نزدیکش به آرامی دور مربی جمع شدند تا حمایت هایشان را به مربی نشان دهند. درست قبل از اینکه پپ و نزدیکانش ورزشگاه را ترک کنند، خود را برای یکی از آخرین عکس های یادگاری در نیوکمپ آماده کردند.
خداحافظی جهانی...
پـــــــــــپ قلب تمام دنیا را تسخیر کرده است!!
اخرین بازی که پپ در نیوکمپ حضور داشت و مراسم خدحافظی او برگزار شد. جالب اینجاست پپ اولین مربی است که خداحافظی او اینقدر در سراسر جهان بازتاب داشته است.
در توئیتر صفحه ای تحت عنوان «مرسی پپ» تشکیل شده بود که از سراسر دنیا پیغام های تشکر و خداحافظی برای او فرستاده می شد.
حتی از کشورهایی مثل اندونزی، پاکستان، نیجریه، اکوادور، مراکش، الجزایر، امارات، مکزیک و شیلی هم پیغام تشکر داشت.
نکته جالب این بود که حتی هوادارن تیم های بزرگ دیگر مانند: منچستر یونایتد, رئال مادرید, رم, میلان و ... هم برای پپ پیغام تشکر و خداحافظی فرستادند.
افتخار دیگری برای ویکتور والدز..
والدز در آستانه کسب پنجمین جایزه زامورای خود است...
جایزه زامورا به بهترین دروازه بان لالیگا در هر فصل که کمترین گل خورده را داشته باشد اهدا می شود. دروازه ویکتور والدز در این فصل کمتر از هر دروازه بان دیگری در لالیگا باز شده است و به احتمال زیاد شانس اول کسب عنوان بهترین دروازه بان لالیگا خواهد بود.
ویکتور والدز اولین دروازه بان تاریخ لالیگا است که 4 سال پیاپی جایزه زامورا را از آن خود کرده است. اولین جایزه زامورای والدز در فصل 2004/05 به دست آمد و پس از آن در دوران گواردیولا والدز به 4 زامورای پیاپی دست یافت.
دروازه بان هایی که درصد کمترین گل خورده را در این فصل لالیگا داشته اند:
والدس 0.76% - کاسیاس 0.80% - آئوته 1.17% - کورتوئیس 1.17% - مویا 1.31%. به طور حتم ویکتور والدس برای پنجمین سال پیایی بهترین دروازه بان لالیگا خواهد شد.
در حال حاضر بارسلونا با 18 جایزه، بیشترین جایزه زامورا در تاریخ لالیگا را دارد و در آستانه کسب نوزدهمین جایزه زامورا است.
Velasco (1948
Ramallets (1952, 56, 57, 59 and 60
Pesudo (1966
Sadurní (1969, 75 and 75
Reina (1973
Artola (1978
Urruti (1984
Zubizarreta (1987
Valdés (2005, 09, 10 and 11
اخــــــــــــــــبار کوتاه
* مسی تا کنون 20 هت ریک برای بارسلونا داشته است: 14 هت ریک در لالیگا – 3 هت ریک در چمپیونزلیگ – 2 هت ریک در کوپا – 1 هت ریک در سوپر کاپ اسپانیا.
* مسی در 3 بازی اخیرخود برای بارسلونا 9 گل به ثمر رسانده است.
* برترین گلزنان تاریخ فوتبال در 5 لیگ معتبر اروپا که بیشترین گل را در یک فصل در لیگ خود به ثمر رسانده اند: دیین (فصل 1928-27, بازیکن اورتون) 60 گل – مسی (فصل 2012-11, بازیکن بارسلونا) 50 گل – وارینگ (فصل 1930-31, بازیکن استون ویلا) 49 گل.
* مسی اولین بازیکن تاریخ لالیگا است که در یک فصل 50 گل به ثمر رسانده است و همچنین اولین بازیکن تاریخ فوتبال است که در تمامی رقابتها در یک فصل 72 گل به ثمر رسانده است.
* ماسچرانو: در 20-30-40 سال اینده مردم هنوز هم از بارسلونا و مسی صحبت می کنند.
* برترین گلزنان لالیگا: مسی 50 گل – کریس رونالدو 45 گل –فالکائو23 گل –بنزما 20 گل .
* در 245 بازی که پپ مربی بارسا بوده است همیشه درصد ماکیت توپ را در اخیتار داشته است.
* ادریانو: انچه که پپ تا حالا به من اموخت را تا اخر عمر به یاد خواهم داشت.
* روسل در حضور پدرپپ بالا ترین نشان افتخار را به پپ گواردیولا اهدا کرد.
* پاسخ پپ نسبت به محبت هوادارن: به زودی همه شما را خواهم دید.
* والنتی گواردیولا(پدر پپ گواردیولا): ما میدیدم که پپ حسته شده است, او فقط در تمام 24 ساعت شبانه روز در این چهار سال فقط به بارسا و فوتبال فکر می کرد.
* باشگاه بارسلونا اعلام کرد, تنها گزینه برای دفاع چپ گرت بیل بازیکن تاتنهام است, خبرها نشان می دهند که خود بیل هم علاقه دارد به بارسلونا بپیوندد.
* لاپورتا: گواردیولا می تواند در اینده نزدیک رئیس باشگاه بارسلونا شود.
* آبرامویچ: برای انتقال مسی و گواردیولا به چلسی یک چک سفید ارائه می کنم, اما فکر کنم پپ این پیشنهاد را قبول نکند.
* داوید ویا 2-3 هفته است به صورت فردی تمرینات با توپ را انجام می دهد, به احتمال فراوان ویا در فینال جام حذفی و یورو 2012 بازی خواهد کرد.
* ابراهیم افلای در لیست اولیه 36 نفره تیم ملی هلند دعوت شده است, لیست نهایی تیم ملی هلند 29 می اعلام می شود.
* تیاگو سیلوا یکی از خریدهای بارسلونا در تابستان است, رقم پیشنهادی بارسا 25 میلیون یورو است.
* بارسا دراین فصل 30 بازی در نیوکمپ داشته است: 25 برد - 4 تساوی - 1باخت - 113 گل زده برای بارسا - 21 گل خورده.
* در پایان این فصل پپ گواردیولا به همراه مسی و سایر بازیکنان یک بازی خیریه برگزار خواهند کرد,در این دیدار خیریه، گواردیولا هدایت نیمی از تیم بارسا را برعهده خواهد داشت و هدایت تیم مقابل برعهده ویلانووا خواهد بود. به احتمال زیاد این بازی در قطر برگزار خواهد شد.
- والنسیا در تلاش است که مانع انتقال آلبا به باشگاه سابق خود شود. این در حالی است که آلبا با بارسلونا به توافق رسیده و قیمت تقریبی این انتقال 12 میلیون یورو است.
- مسئولان بارسلونا گفتند که اگر بیل میخواهد به بارسا بیاید باید این را به وضوح اعلام کند. آنها امیدوارند که پروژه ای شبیه ماسکرانو و فابرگاس را در مورد بیل نیز در پیش داشته باشند. آنها اعتقاد دارند که بازی در بارسلونا باید نهایت آرزوی هر بازیکن بزرگی باشد.
- نه بارسا و نه پدرو به انتقال این بازیکن به باشگاه دیگر فکر نمیکنند. و هر دو طرف تمایل دارند که کماکان این بازیکن در باشگاه بماند.
- مدیران بارسلونا ترجیح داده اند که به صحبت های لاپورتا که گفته بود دلیل رفتن پپ عدم همکاری لازم مدیران با وی است پاسخی ندهند.
- مالاگا قصد دارد سیدو کیتا را با پیشنهاد 10 میلیون یورویی به این باشگاه ببرد.
- گالیانی اعلام کرده که تیاگو سیلوا فروشی نیست. ولی این حرف تاثیری در تلاش بارسلونا نداشته است.
- مسئولان رم از عملکرد بویان کرکیچ رضایت نداشته و خواهان بازگشت او به بارسلونا هستند.
- والدز، پویول، پیکه، بوسکتس، ژاوی، اینیستا و مسی 7 بازیکن بارسا هستند که به هیچ قیمتی به فروش نمیروند و بارسلونا به هیچ پیشنهادی برای این بازیکنان توجه نمیکند.
- آلوز گفته به تنها گزینه ای که فکر میکنم ماندن در بارسلوناست و پیشنهاد هیچ تیمی نمیتواند من را ترغیب به رفتن بکند.
عکس: عکس یادگاری پپ به همراه خانواده خود در نیوکمپ.
عکس: دو اسطوره فراموش نشدنی بارسلونا و مربی رویایی ترین تیم های تاریخ باشگاه
دسته پلی استیشن مخصوص بازی مسی : )
این عکس پیکه در توئیتر گذاشته وزیرش نوشته:
یک پیروزی اسان برابر افلای و کوئنکا 12-4
"به احتمال زیاد پیکه وفابرگاس دو به دو با افلای و کوئنکا بازی کردن وبا نتیجه 12-4 شکستشون دادن, اینم جامشه : )) "
منبع :سايت رسمي باشگاه