واسه من سرعت دانلود از این سایت باز از اپلود باز بهتره دیگه باید تست کنین ببینین اگخ خوبه استفاده کنیننقل قول:
Printable View
واسه من سرعت دانلود از این سایت باز از اپلود باز بهتره دیگه باید تست کنین ببینین اگخ خوبه استفاده کنیننقل قول:
دوستان پینگتون چطوره ؟ افت خیلی قابل مشاهده ای در باز کردن سایت ها هست ..
سایت ها به زور باز میشننقل قول:
آقا من امروز پرسیدم گفتن طرح های شبانه رو برگردوندن
گفتن قراره حجم هایی که ازمون خوردن رو هم پس بدن :n02:
من تا دو هفته پیش 12 به بعد با بعثت سرعت دانلود خوب بود راحت چت میکردم با اسکایپ و چند تایی شبکه تلویزیون هم میدیدم ولی از یک هفته پیش نه دانلود میتونم بکنم البته به غیر از چند سایت مثل دانلودها و کوچکترین صدایی در چت ردو بدل نمیشه و تلویزیون هم کلا هیچی . ولی از سایت دانلودها با سرعت بالای 100 دانلود میکنم میدونید دلیلش چیه ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
سایت دانلود ها سرورش درون کشوره و به همین علته سرعتش بهتر از بقیه سایت هاست سایت هایی مانند سافت 98 و پی سی دانلود و... هم سرورشون درون کشور هست.
این کم کردن سرعت اپلود سنترهای معروف کاملا عمدیه واگرنه کجای سرورای اکسپرس ضعیفه دقیقا تا قبل رایگان خوبه به محض شروع رایگان می ره رو 2کیلو بایت تا اخرین تایم رایگان حتی تو ساعات اولیه صبحم درست نمی شه تا یک هفته قبل کاملا درست بود حتی تو ماه رمضون یک هفته است این جوری شده که کاملا عمدیه
سرعت کاملا پایین است / از لینک مسفتیم دارم با 20 کیلو دانلود میکنم /
خدا لعنتشون کنه که واسه خودشون آبرو نذاشتند/
اینقدر هم سرعت پایین بود و هم قعطی که داشتم با دی وی بی یه مراسم رو نگاه میکردم 100 هی قطع و وصل شد و نتونستم مثل آدم نگاه کنم /
چون نیاز هستش که به اینترنت وصل بشه واسه گرفتن کلید ش ب ک ه ء از این طرف اینترنت هم هی تایم اوت میداد و از این ور ارتباط قطع میشد/
لعنتی ها
دیشب 2.3 گیگ گرفتم . 2.2 گیگش مال لینک مستقیم :n05: و سرور داخلی و 100 مگ همش از جاهای دیگه :n02:
بیچاره اون کسایی که کلی اکانت از این سایتهای شیرینگ خریدن :n09: