ممنون آقا مهران
دوستان درباره علت پاک شدن اطلاعات رو درایو H کسی اطلاعی داره..ممنون میشم راهنمایی کنید:11:
نقل قول:نقل قول:
Printable View
ممنون آقا مهران
دوستان درباره علت پاک شدن اطلاعات رو درایو H کسی اطلاعی داره..ممنون میشم راهنمایی کنید:11:
نقل قول:نقل قول:
متشکرم دوست عزیز مننقل قول:
من یک vaio ea1agg دارم :
اول میخوستم ببینم هاردش 500 هست ولی روی درایو c میزنه 450 gb !!!!
و اینکه هر 1-2 روز حدود 1 گیگابایت از هاردم کم میشه حتی موقعی که نه چیزی روش میریزم نه چیزی دانلود میکنم حتی auto update ویندورز رو هم خاموش کردم ولی بازم اینجوری شد!!!(البته وایرلسش روشنه و از اینترنت استفاده میکنم)
مشکل از کجاست؟؟؟
450 گیگ رو حدود 7 8 گیگ درایو ریکاوری گرفته که شما در حالت عادی نمیبینید.نقل قول:
و دلیل کم شدن این هست که شما وقتی در اینترنت چرخ میزنید صفحه هایی که باز میکنید دانلود میشه و این صفحات در Temp ویندوز داخل درایو C ذخیره میشه
با سلام
دوستان خسته نباشید
asus ux50vویندوزم 7 64 بیتی
fn+f2 رو میزنم روی صحفه مانیتور ان و اف میشه ولی سمت راست پایین صحفه میزنه conect not avalaibale
نرم افزار مربوطش هم رو از سایت ایسوس گرفتم و نصب کردم ولی بازم هیچی نشد
مشکل اینه که تو دفترچه زده بلوتوث و وایرلس اما توی تاپیکی اینجحا خوندم میگه این مدل بلوتوث رو اختیاری میذارن یا همچین چیزی ولی وایرلسش که باید فعال باشه که نیست
پیشاپیش ممنون
با سلام
دوستان خسته نباشید
asus ux50vویندوزم 7 64 بیتی
fn+f2 رو میزنم روی صحفه مانیتور ان و اف میشه ولی سمت راست پایین صحفه میزنه conect not avalaibale
نرم افزار مربوطش هم رو از سایت ایسوس گرفتم و نصب کردم ولی بازم هیچی نشد
مشکل اینه که تو دفترچه زده بلوتوث و وایرلس اما توی تاپیکی اینجحا خوندم میگه این مدل بلوتوث رو اختیاری میذارن یا همچین چیزی ولی وایرلسش که باید فعال باشه که نیست
پیشاپیش ممنون
کسی نیست بیشتر کمک کنه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مدل sony VPCCW1AGX/U
شما می تونید از Reinstall windows یا Restore complete system استفاده کنیدفقط Restore complete system کل هارد رو بهم میریزه و یک خوبیه دیگه ای هم که داره می تونید درایو C رو اندازش رو تغییر بدین و راحت پارتیشن بندی کنید.نقل قول:
مطمئنی واشه خاموش روشن کردن بلوتوث و وایرلس هست این حرکتی که می گید انجام میشه برای اتصال به مانیتور برای خروجی تصویر اتفاق می افته دکمه ها رو با دقت ببینید یا عکسش رو بزارید دقیق تر راهنمایی کنیم شما رونقل قول:
لپتابم HP DV6699de هستش.
اول که گرفتم fp اش کار میکرد.ولی همون موقع سیستمو ریختم به همو یه ویستا + Win Server 2008 ریختم که از اون به بعد fp تو هیچ کدومشون کار نمیکنه.
این درایورم از سایت اچ پی گرفتم:
AuthenTec Inc. AES2501 Fingerprint Driver
ولی انگار نه انگار چیزی نصب شده.
یه جا میگفت باید یه سری برنامه ها رو قبلش نصب کنب تا fp کار کنه. ولی یادمه هیچ کدوم از اونا رو سیستم من (نه ویستا نه سرور) نصب نشدن.
اصلا انگار طلسم شده:41:
حالا کلا برای کارکرد fp باید چه کارهائی رو انجام داد؟