سلام آقای ...
من یه جایی تو خ ناصر خسرو دیدم به سمت جنوب سمت راست روبروی ک مروی که جنسای جوودان می فروشن. ولی ممکنه اونم کلاه بردار بشه.
این عطرا معمولاً قاچاق وارد می شه پس بهداشت نظارتی رو اون نداره. اگه نظارت هم داشته باشه هم خیلی نمی تونی اعتماد کنی. می تونی از فروشنده بخای برات ظرف آلمینیومی رو بیاره تا روشو بخونی.
داداشم ممکنه عطر تمام و رقیق شده هم برا پوست شما خارش ایجاد کنه. شاید شما هم به حلّال روغنی عطر حساسیّت دارید. شاید هم عطرهای تکمیل شده رو به صورت غلیظ به کشور وارد می کنن که هزینه ی حملشون پایین بیاد و عطرفروشای ایرانی این عطرا رو رقیق نمی کنن.
حالا شما این عطر را رو تا 20 درصد با الکل رقیق کن و دوباره امتحان کن.
شریف عطّار
---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
ممنون از یادداشتتون آق فرید
اینکه برای پایین اوردن قیمت، فرمولشونو تغییر بدن (جایگزین نمودن مواد اوّلیه ی گرون با همتایان بویایی ارزون) و مواد اوّلیّه ی چینی استفاده کنن رو من رد نمی کنم. ولی نمی شه گفت هر عطر روغنی، ولو از بزرگ ترین و معتبرترین کارخانه ی عطرسازی دنیا (جیوودان) تقلّبی و غیر خالصه. مگه اینکه فروشنده یه بلایی سر عطر اورده باشه.
باید بگم خانه های عطّاری مثل چنل، کلوین کلین، ایوز سنت لورنت و ... که شما باهاش آشنا هستید همه مواد اوّلیه شونو از این کارخانه های معروف (آی اف اف، پی اف دبلیو، جیوودان، تکسگو و ... ) می خرن.
فرید جان موندگاری عطر تنها دلیل خوب بودن عطر نیست. من یه مادّه اوّلیه دارم به نام castoreum (جند بادستر) این مادّه که بویی شبیه مدفوع گربه داره چند هفته روی کاغذ بویایی می مونه. این مادّه در عطرهای امروزی هم استفاده می شه و بیس نوته.
شریف عطّار