سلام نظرتون در مورد گوشی های برند چینی چطور هستش
مثل doogee,thl,cubot,pierre cardin,....
مخصوصا doogee dg310
سی پی یو 4 هسته ای رم 1 حافظه 8 گیگی و ....
ROM هم براش هست و ساپورت میشه قیمت 3545 ت
کلا کارکرد گوشی های برند چینی چطور هستش
Printable View
سلام نظرتون در مورد گوشی های برند چینی چطور هستش
مثل doogee,thl,cubot,pierre cardin,....
مخصوصا doogee dg310
سی پی یو 4 هسته ای رم 1 حافظه 8 گیگی و ....
ROM هم براش هست و ساپورت میشه قیمت 3545 ت
کلا کارکرد گوشی های برند چینی چطور هستش
به قول خودتون رو کاغذ اس 4 مینی ولی تنها رو کاغذم نیست!!:n06:نقل قول:
خودمم هم باش کار کردم خوش دست و جمع و جوره دوستم هم داره خیلی وقته نگهش داشته و راضی ام هست به نظر!!!
درود به شما،این برندهایی که گفتید پیشنهاد نمیشه اصلا.اما برندهای چینی مثل: xiaomi-lenovo-oppo-vivo-zte برندهای خوبی هستند. مخصوصا xiaomi که گوشیهای خیلی خوبی تولید میکنه.نقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
کلا این برندایی که شما گفتین من به شخصه ندیدم به جز پیر گاردین که اصلا ارزش خرید ندارهنقل قول:
در حال حاضر برندای معروف چینی ZTE - Xiaomi - Xolo - Prestigio هستن که چندتاشون رو به شخصه توو بازار دیدم که بازم چنگی به دل نمیزنن مدلایی که تو بازار ایران موجوده مگر اینکه جدیدا وارد کرده باشن
ZTE با گارانتی مایکروتل به فروش میرسه Prestigio هم توصیه نمیکنم
Xiaomi خوب هست که تو بازار ندیدم
رام رسمی برا اینجور گوشی ها که گفتین نیست مگر اینکه کاستوم رام بریزین
اون مدل خاصی هم که گفتین کپی ای از اس 5 هست!
ممنون دوست عزیزنقل قول:
من دیشب ساعت 3 شب این گوشی G2 mini از دیجی*کالا خریدم. که اگه میخواستم از شهر خودم بگیرم حدود 70 تومن گرونتره تازه یه کیف هم میده.
الان S4 mini دیدم که جالب امد ولی باتری هم برام مهمه. اصلا خوشم نمیاد همیشه دست به شارژ باشم.:n27:
فردا که دیجی زنگ زد عوض کنم و S4 mini بگیرم؟
و به نظرت از این دوتا گوشی کدوم پشتیبانی بهتری داره و اندروید ورژن جدیدتر روش نصب میشه؟
عیب بزرگ الجی نسبت به سامسونگ چیه؟
گوشی های چینی اکثرا کیفیتشون کمه و پشتیبانی درست و حسابی ندارن.نقل قول:
مثل همین مدلی که گفتید.
پس پیشنهاد نمی شه و بجاش می تونید با کمی افزایش بودجه ال جی ال ۷۰ یا دیزایر ۳۱۰ بخرید.
البته one plus و xiomi و oppo و.... از برند های خوب چینی هستن و بشخصه گوشی one plus one رو خیلی می پسندم.
خوب ببین دوست من اولین چیز دارا بودن S4 Mini به فناوری 4G هست که البته بعید میدونم کاربرد زیادی داشته باشه!!!!نقل قول:
دومین چیزش نمایشگر AMOLED با تراکم بالا تر هست
بعدش رم 1.5 گیگش هست که بالا تره
داشتن NFC هم شاید بشه بش اشاره کرد
از نظر پشتیبانی هردو از اندروید 4.4.2 استفاده میکنن و بعید میدونم براشون بالاتر هم بیاد که اگه بیاد دیگه چه بهتر
در مورد سامسونگ موضوع نیومدن قوی تر هست چون به خاطر تعداد زیاد محصولات تولیدی به روز رسانی تمام محصولات خیلی براش سخت میشه پس شما رو همون 4.4.2 حساب کن نه بالاتر
در مورد باطری هم حق دارین ال جی قوی تر هست
ولی در مورد گوشیهای کنونی شاید بشه گفته همه مشکل باطری رو دارن و شما هر روز باید شارژ کنین اگه مصرف زیاد داشته باشین مگر اینکه از گوشی اندرویدیتون استفاده ای نکنین!!
در حال حاضرم یه تهیه یه پاور بانک میتونه کمکتون کنه اگه نمیخواین یه جا ثابت بشینی پای پریز البته پاور بانک بیشتر برای تو راه بودن و عدم دسترسی به برق توصیه میشه
فقط Lenovo و ZTE ....نقل قول:
این رو هم اضافه کنم به حرفاتون که برای جی ۲ مینی اندروید ۵ و رابط کاربری جی ۳ میاد.نقل قول:
جایی اگه اعلام شدهلینک خبر رو بذارید که دوستان که میخوان تهیه کنن خیالشون راحت بشهنقل قول:
ال جی با حجم تولیداتش که نسبت به سامسونگ در رده پایینی قرار داره بعید نیست که آپدیت ارائه بده!!!