دیشب سرعت ها چطور بود؟ماله من خیلی داغون بود همه همینطور بودند؟
3+3 گیگ برای اصفهان هم فعال میشه؟
Printable View
دیشب سرعت ها چطور بود؟ماله من خیلی داغون بود همه همینطور بودند؟
3+3 گیگ برای اصفهان هم فعال میشه؟
نقل قول:
براي منم همينطور بود.:13:
امروز کلا سرعت پایین بود ،سرعتم الان 40-50 است
برا شما هم همینطوره؟
اره دیگه چیکار کنیم :5: :31:نقل قول:
از کمالاتش معلوم بود :21: :31::31:
یعنی نکته بین در حد خدا :31: ایولنقل قول:
منحرف :دی
-------------------------------
راستی یه سر به این تاپیک بزنید حتما تا ترافیکتون بیخودی تموم نشه
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5893119#post5893119
نقل قول:نقل قول:ديشب منم فكر كنم يه كم كمتر بود ولي چون كامل دانلود نكردم مطمئن نيستم. از حدود 2 و 45 دقيقه شروع كردم حدود 1500 گرفته بود.نقل قول:
سرعت الان هم مثل هميشه همون 190 هست فقط از بعد از ظهر 2 سري به مدت نيم ساعت قطع شده.
یک سئوال از دوستانی که از سرویسهای پارس انلاین و شاتل استفاده میکنن:
میخواستم بپرسم مودم LINKSYS WAG 120N با سرویسهای این دو شرکت مشکلی نداره؟!!!
سلام
ما اشتراکمون تموم شد 6 ماهه داشتیم ویژه مناطق منتخب بعد خواستیم 3 ماهه شارژ کنیم تو قسمت شارژ اینترنتی امکان شارژ 3 ماهه نبود زنگ زدم پشتیبانی گفتند چون شما سرویس با مدت زمان بالاتر داشتی امکان برگشت به پایین تر بصورت اینترنتی موجود نیست و باید بری فیش واریز کنی بانک پاسارگاد و برای ما فکس کنی و یا حضوری بیای
خلاصه الان ایمیلم رو چک کردم برام فاکتور صادر کردند 32 بریزم به حساب برای شارژ 3 ماهه
داستانی داره این هم جالاب بود فکرش رو نمیکردم انقدر تو سیستم اینترنتی ضعف داشته باشند که نشه سرویس پایین تر رو انتخاب کرد و سرویس 6 ماهه رو بخوای 3 ماهه کنی نشه از طریق اینترنت شارژ کرد
سلام
1- الان ترافیکم تموم شده و ترافیک اضافی خریده ام، ترافیک اضافی خریداری شده به
دورهی بعد انتقال می یابد. حالا سوال اینجاست که اگر قبل از اتمام روز های باقی مانده
سرویسمون اینترنتمون رو شارژ بکنیم (برای مثلا" سه ماه دیگه)، آیا بعد از اتمام روز های
باقی مانده سرویس جدید فعال می شود، یا نه؟
2- همچنین آیا خرید شارژ اضافی الان مقرون به صرفه هست؟ یعنی احتمال گران شدن به خاطر یارانه ها هست؟
3- الان ترافیکم تموم شده، اگر مثلا" 10 گیگ شارژ اضافی انلاین خریداری بکنم، و مثلا" 5 روز دیگر روز های باقی مانده از سرویسم تموم بشه، و دوره بعد که سه ماهه هست، شش گیگ هم به این 10 گیگ اضافه بشه، بعد از سه ماهه ی جدید که شارژ کرده ام، آیا اون 10 گیگ باقی می مونه؟ یعنی تو اون سه ماهه جدید، اول 10 گیگ مصرف میشه یا 6 گیگ خود سرویس سه ماهه؟
واسه سرعت هم همینطوره ! اگه 256 بگیری دیگه نمی تونی به 128 برگردی ! باید حضوری بری واست فعال کنن !نقل قول:
داستانی داره این هم جالاب بود فکرش رو نمیکردم انقدر تو سیستم اینترنتی ضعف داشته باشند که نشه سرویس پایین تر رو انتخاب کرد و سرویس 6 ماهه رو بخوای 3 ماهه کنی نشه از طریق اینترنت شارژ کرد
من الان دو روزه سرعتم افتضاحه. توی gmail و hotmail نمیتونم برم. dns رو عو کردم بهتر شده اما بازم بعضی وقتا تو yahoo نمیره!
کسی مشکل نداره!؟