خوش به حالت من 1 ماه دنبال نامه دانشجو یا شرکتم که بگیرم نتوستم دوستان باز میپرسم کسی کارمو راه بندازه؟شیرینیش هم میدمنقل قول:
Printable View
خوش به حالت من 1 ماه دنبال نامه دانشجو یا شرکتم که بگیرم نتوستم دوستان باز میپرسم کسی کارمو راه بندازه؟شیرینیش هم میدمنقل قول:
من از نمایندگی پرسیدم گفت باید توی نامه شرکت شما را برای دریافت اینترنت با اون سرعت مورد نظرتون معرفی کنهنقل قول:
باید مهر شرکت داشته باشه نمی دونم کی باید امضا کنه
راستی بچه ها من دیشب از طریق سایت ثبت نام کردم مراحل بعدیش چیه ؟ انگار باید منتظر تماس باشم
بعدش چی؟ حدودا چقدر طول میکشه؟
دوست عزیز یه جا بود قبلا که نامه میداد از طرف شرکت های مختلف با سرعت های 512 تا 2 مگابایتنقل قول:
512 رو هم 6000 تومان
1 مگابایت رو 10000 تومان
2 مگابایت رو 15000 تومان میگیرفت از طرف یه شرکت معتبر نامه رو بهت میداد با مهر و امضا که من خودم هم اینجوری نامه رو گرفتم هیچ مشکلی هم نبود
ولی الان متاسفانه اون طرف در دسترس نیست وگرنه شمارش رو بهت میدادم پول میریختی به حسابش نامه رو بهت میداد
الانم اگه شرکت آشنا داری برو بگو 10000 تومان میدم نامه معرفی به من بدید بیشترا این کارو الان میکنن
بله اون شرکت که نامه میده باید سرعت رو مشخص کنهنقل قول:
مهر و امضای شرکت هم لازمه البته فقط مهر شرکت مهمه
بله باید صبر کنید تا به شما زنگ بزنن و منطقه رو تایید کنن بعدش پول رو باید بریزید به حساب و منتظر بمونید تا بیان برای نصب و راه اندازی
[QUOTE=iCe m@n;6358555]دوست عزیز یه جا بود قبلا که نامه میداد از طرف شرکت های مختلف با سرعت های 512 تا 2 مگابایت
512 رو هم 6000 تومان
1 مگابایت رو 10000 تومان
2 مگابایت رو 15000 تومان میگیرفت از طرف یه شرکت معابر نامه رو بهت میداد با مهر و امضا که من خودم هم اینجوری نامه رو گرفتم هیچ مشکلی هم نبود
ولی الان متاسفانه اون طرف در دسترس نیست وگرنه شمارش رو بهت میدادم پول میریختی به حسابش نامه رو بهت میداد
الانم اگه شرکت آشنا داری برو بگو 10000 تومان میدم نامه معرفی به من بدید بیشترا این کارو الان میکنن
والا اینقدر سپردم و گشتم تا الان پیدا نکردم
این tel وایمکس جریانش چیه؟ کسی میدونه؟
این سرویس VoIP هست که مکالمه از طریق اینترنت هست و روی وایمکس راحت کار میکنه.نقل قول:
فعلا خبری نیست
خونمون ویلاییه , و روبرومون هم 2 تا 4 طبقه !نقل قول:
پس با این حساب اگه بخوام بگیرم باید مودم خارجی بگیرم که 200 تومنی آب میخوره
الان رفتم فایل kmz مبین نت رو گرفتم و نگاه کردم. کاملا تو منطقه سبز قرار داریم. منتها توی عکسی که تو سایت گذاشته بود قسمتهای سبز کمتر بودند. فکر کنم عکسش ماله قدیمتره. نه ؟
فکر کنم مبین نت بهتر باشه واسه من. دوستان اگه نظری دارند بگند , ممنون میشم
من با 707 صحبت کردم گفتن که حتما شرکت نمیخواد باشه و نامه دانشگاهی هم میتونه باشهنقل قول:
دوستان ترافیک مانده برای مصرف کجا نوشته تو حسابم که میرم فقط مقدار مصرفی که کردمو مینویسه؟!!
اصلا کاری به مقدار مصرفی نداشته باش و پایین صفحه روی جزئیات حساب های ویژه کلیک کن و عددی رو که در مقابل باقي مانده ترافيک رايگان -ماهيانه نوشته شده تقسیم به 100 کن. هر چی بدست اومد میشه مقدار باقی مونده از ترافیک شما به مگابایت تا آخر ماهنقل قول:
دوستان ترافیک مانده برای مصرف کجا نوشته تو حسابم که میرم فقط مقدار مصرفی که کردمو مینویسه؟!!