کسی میدونه چرا sony dav-dz940k & dav-dz840k با این که مشخصاتشون مثل همه 100 تومن اختلاف قیمت دارن؟؟
Printable View
کسی میدونه چرا sony dav-dz940k & dav-dz840k با این که مشخصاتشون مثل همه 100 تومن اختلاف قیمت دارن؟؟
من دیشب یه مقدار با این گیرنده ور رفتم و یه چیزایی دستم اومد.نقل قول:
سوال اول) این که چند سانت در دو طرف خالی می مونه رو باید چی کارش کرد؟
عکس (قسمت های سیاه همون قسمت های خالی هستند) :
این مشکل شما بخاطر اینه که نسبت تصویر رو تنظیم نکردی و 16:9 برنداشتی و گوشه هاش سیاه شده
ماله من که سیماران هست و اولش مثل شما بود ولی بعدش درست شد و الان 15 تا شبکه دارمنقل قول:
سوال دوم ) یه مشکل دیگه هم دارم وقتی کانال ها رو جستجو می کنم 8 تا کانال پیدا می کنه به فروشنده هم که گفتم گفت آنتنت ضعیفه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه من باید آنتن بخرم چه آنتنی خوبه که 14-15 شبکه رو بگیره ؟
دوستان بهترین گیرنده دیجیتال برای لب تاپ چیه.مدلی کامل معرفی کنید.و اینکه امتحانشو پس داده باشه و مشکلی بوجود نیاره.همچنین آنتن قوی داشته باشه.با تشکر
تو ایران مردم سینمای خانگی میخرن واسه دکوراسیون خونشون... نه لذت از صدا و تصویر
سلام بر اساتید محترم من حدود یک هفته پیش سینما خانگی فلیپس مدل 7540 بلو ری خریدم متاسفانه امروز به نوسانات شدید برق سوخت و دیگه روشن نمیشه اگر تعمیرکار مطمئن و وارد و با پدر و مادر سراغ دارید معرفی کنید . چون خاطره خوبی از این تعمیرکارای برقی الکترونیکی ندارم. با تشکر
دوستان به این موضوع توجه کنن که نصب اتصالات انتن به شکل دقیق خیلی مهم و حیاطیه. خوده من زیاد وارد نبودم و نمی دونم مثلا فیش آنتن رو چطور دقیقا باید به کابل متصل کنم و بعد که یاد گرفتم الان تمام 15 شبکه تی وی و 12 شبکه رادیو رو روی دو تا تی وی به بهترین کیفیت ممکن دارم
دوستان به این موضوع توجه کنن که نصب اتصالات انتن به شکل دقیق خیلی مهم و حیاطیه. خوده من زیاد وارد نبودم و نمی دونم مثلا فیش آنتن رو چطور دقیقا باید به کابل متصل کنم و بعد که یاد گرفتم الان تمام 15 شبکه تی وی و 12 شبکه رادیو رو روی دو تا تی وی به بهترین کیفیت ممکن دارم
شما فقط دستگاه ببر نمايندگي مجاز كه در گارانتي دستگاه ذكر شده.نقل قول:
دوستان من قصد خرید سینمای خانگی دارم/ اما حقیقتا بیشتر استفادم از اسپیکرش هست تا پلیرش/ هیچ گونه اشنایی هم به سینمای خانگی ندارم ولی تجربه سیستم های صوتی اتوموبیل روتا حدودی دارم حالا اگه بخوام فقط ست صوتی بگیرم یعنی هر چی یه سینمای خانگی داره بغیر از پلیر چکار کنم؟
میخوام تو موزیک خیلی عالی عمل کنه و لو بیس ها رو ناز اجرا کنه
با تشکر
بخاطر مدل اسپیکرهاست فکر کنم.نقل قول: