در مورد فیزیک گفتم ...نقل قول:
فرمول ها رو بسط بدید ... تحلیل کنید .
و مهمتر اینکه
مسایل رو پارامتری حل کنید یعنی کاری با اعداد مساله نداشته باشید .
Printable View
در مورد فیزیک گفتم ...نقل قول:
فرمول ها رو بسط بدید ... تحلیل کنید .
و مهمتر اینکه
مسایل رو پارامتری حل کنید یعنی کاری با اعداد مساله نداشته باشید .
بهترین کار برای هندسه تحلیلی اینه که با جزوه تست بزنی ، منم این مشکل رو داشتم . درضمن اسمش روشه دیگه ، هندسه تحلیلی ، دیدی مسئله رو گیر کردی ، شکلش رو بکش ، راحت تحلیل میکنی ، مخصوصا خط ، صفحه و مقاطع مخروطی . با همین روش که گفتم ،مبحث دایره رو که غایب بودم ، تو آزمون هفتگی خودمون 50 یا 60 زدمنقل قول:
سلام!
شما با هندسه ی تحلیلی مشکل فرار بودن موضوعات رو ندارید؟ .... من همگام با معلم پیش رفتم ولی توی این چند روز که خواستم دوره کنم و اینا فرمولاش برام تازگی داشتند .... وبدتر از همه! توی کتاب مبتکران چندین تا فرمول دیگه هم دیدم! .... آیا لازم هست این همه فرمول حفظ باشیم؟ ... همون فرمول های اصلی کفایت می کنند؟
سلام
بچه ها درسها چطوره ؟
میخونین دیگه؟
کسی مشکلی نداره؟
والا عربی مشکل زیاد داشتم توی این چند هفته با گاج سفید و تست زدن تقریبا مشکلمو بیشترشو حل کردم فقط حل همه مشکل ها نیاز به یه همت و پیوستگی قوی داره که حل شه قبلا مثلثات مشکل داشتم اونم با پیوسته کار کردن روزی 45 دقیقه توی 3 هفته برطرفش کردم :دی :دی
فکر کنم که اولین نفر باشم که تو پس سی ولد رفتم دفترچه گرفتم :دی
یه سوالی داشتم :
تو یکی از تبصره های سازمان سنجش نوشته که :
مبلغ 000/3 (سه هزار) ريال علاوه بر مبلغ 6000 ریال تبصره 2 فوق بابت هزينه توزيع كارت اعتباري علاقمندي به رشتههاي فوق نيز توسط دفتر پستي، از داوطلب دريافت ميگردد.
حالا من این کارت اعتباری علاقه مندی رو ندارم ! و حتی اونجا هم ندیدم که به کسی چیزی بدن ... تازه 9500 هم ازم پول گرفتن :18: ( بابت دفترچه و کارت اعتباری سراسری و غیرانتفاعی )
حالا کسی این کارت اعتباری علاقه مندی رو داره یا نه ؟!
تا کی ثبت نام مهلت داره؟
سرعت سایت سنجش خفنناک زیاد شده.....شما هم امتحان کنید....
sanjesh.org
مهلت ثبت نام تا سه شنبه 24/9
حذف شود.
.................
قسمت دريافت كد 14 رقمي اطلاعات دانش آموزي ايراد داره .کد:http://www1.sanjesh.org/ap88s/index.php
کجاش ایراد داره؟؟؟؟
مال من رو که کامل داد و همش هم درست بود.....