سلام
ممنون میشم جمله زیر رو ترجمه کنید.
They considered them as the highest form of good luck because cats were supposed to be the favorite companion of the gods
Printable View
سلام
ممنون میشم جمله زیر رو ترجمه کنید.
They considered them as the highest form of good luck because cats were supposed to be the favorite companion of the gods
سلامنقل قول:
بهتر میگفتین متن در مورد چی هست
آنها ( آن دسته افراد ) آنها ( آن موجودات ) ( گربه ها ) را به عنوان بهترین و بالاترین شکل خوش شانسی لحاظ کردند ( فرض کردند ) زیرا گربه ها همنشین مورد علاقه ی الهه ها فرض شده بودند .
* فکر میکنم که کلا مفهوم روون از متن این هست که گربه ها به علت اینکه همنشین دلخواه الهه ها فرض شده اند نشان بالای خوش شانسی رو دارند .
ممنون بابت ترجمه.. این متن مربوط به یکسری اعتقادات و خرافههای خیلی قدیمی در مورد گربهها بود.نقل قول:
جمله دوم که نوشتید همون چیزی هست که میخواستم
Thanks for your translation
با سلام. من توی ترجمه این 4 مورد مشکل دارم.کد:1)Initializers can't make forward references
کد:2)Getting around the forward reference rule
کد:3)Initialization and inheritance
When an object is initialized, all the instance variables defined in the object's class must be set to proper initial values. While this is necessary, often it is not enough to yield a fully initialized class. An object incorporates not only the fields explicitly declared in its class, but also those declared in its superclasses. To fully initialize an object, therefore, all instance variables declared in its class and in all its superclasses must be initialized.
کد:4)Figure 2 shows that the instance data for a Coffee object includes each instance variable defined in class Coffee and each of Coffee's superclasses. Both of Liquid's fields, mlVolume and temperature, are part of the Coffee object's data, as well as Coffee's fields: swirling and clockwise. This is true even though Coffee doesn't actually inherit the mlVolume and temperature fields from class Liquid.
1. آغازگرها قادر به ارجاع رو به جلو نیستند.نقل قول:
2. طفره رفتن از رعایت قانون ارجاع به جلو بدون نقض آن! ( احتمالا منظور اتخاذ روشی ست که نیاز به رعایت این قانون ندارد)
3. مقدار دهی اولیه و توارث
زمانی که یک شی مقداردهی اولیه (فرمت) میشود ، همه متغیر های نمونه تعریف شده در کلاس شی باید با مقادیر اولیه مناسب تعیین شوند. در حالی که این لازم است ، اغلب برای حصول یک کلاس کاملا فرمت شده کافی نیست. یک شی ، نه تنها فیلدهای به صراحت اعلان شده در کلاس خودرا در بر میگیرد ، بلکه همچنین موارد اعلام شده در سوپرکلاس های خود را نیز شامل میشود . بنابراین برای فرمت کامل یک شی، تمام متغیرهای نمونه اعلام شده در کلاس شی و در همه سوپرکلاس (کلاس های رده بالاتر) آن باید فرمت (مقداردهی اولیه) شوند .
4. شکل 2 نشان می دهد که داده های نمونه برای شی Coffee ، شامل هر متغیر نمونه تعریف شده در کلاس Coffee و هر یک از سوپرکلاس های Coffee است. هر دو فیلد Liquid - یعنی mlVolume و temperature - بخشی از داده های مربوط به شی Coffee و همچنین فیلدهای Coffee یعنی- swirling و clockwise- هستند. این حالت صادق است حتی اگر Coffee واقعا فیلدهای mlVolume و temperature را از کلاس Liquid به ارث نبرد.
توضیح: به نظر میاد متن تخصصی کامپیوتر هست و ممکن است معادل های مناسبی را انتخاب نکرده باشم. در مورد 4 که به شکل 2 اشاره میکنه اسامی خاص مثل coffee و .. رو مناسب ندیدم ترجمه بشن.
کسی میتونه آهنگ ترید هلن رو با ترجمه انگلیسی بزاره!!
اینم متن ترانه
نه می شه با تو سر کنم ، نه می شه از تو بگذرم
بیا به داد من برس ، من از تو مبتلاترم
بگو کجا رها شدى ، بگو کجاى رفتنى
من از تو در گریز و تو ، چرا همیشه با منى
کسى به جز تو یار من نیست ، گذشتن از تو کار من نیست
به جز خیال تو هنوزم ، ببین کسى کنار من نیست
دوباره تبت داره نفسمو می گیره ، دوباره هوا داره پى عطر تو می ره
این خونه بى تو طاقت زندگی نداره ، حتی نفس هام تو رو به یاد من میاره
نه می شه با تو سر کنم ، نه می شه از تو بگذرم
بیا به داد من برس ، من از تو مبتلاترم
بگو کجا رها شدى ، بگو کجاى رفتنى
من از تو در گریز و تو چرا همیشه با منى
hi just this
نقل قول:
tandem running in ants
امین جان معنای ظاهریش که مشخصه : درشکه ای که مورچه ها اونو می کشند.نقل قول:
اما معنی خاصی داره ، نتایج جستجو یکیش اینه:
Tandem running in ants is a form of recruitment in which a single well-informed worker guides a naive nestmate to a goal
و اطلاعات بیش تر و کامل تر در مورد اصطلاح هم در این فایل:
کد:www.rsbs.anu.edu.au/StudentOpportunities/Projects/zeil.pdf
Hope it helps
با سلام. مورد اول رو لطفاً ترجمه کنید و مورد دوم رو از قسمت پر رنگ شده ترجمه کنید چون این قسمت رو اصلاً نمی فهمم منظورش چیه. ممنونم
کد:For example, you could safely use the temperature variable declared in class Liquid when you are initializing the swirling variable declared in class Coffee
کد:In this example, Coffee's constructor explicitly invokes Liquid's constructor with a
super() statement. Because class Liquid explicitly declares a constructor, the Java
compiler won't generate a default constructor. Moreover, because Liquid doesn't
explicitly declare a no-arg constructor, class Liquid won't have a no-arg constructor at all.
For this reason, had Coffee's constructor not started with an explicit super() invocation,
class Coffee would not have compiled. (Given this declaration of class Liquid, a simple
new Liquid() statement would not compile either. You must invoke the constructor that is
available to you, as in: new Liquid(25, 50.0).) If a subclass's direct superclass does not
offer a no-arg constructor, every constructor in that subclass must begin with either an
explicit super() or this()invocation.
سلام. دوستان اگر ممکن است این جمله را ترجمه کنید. ممنونکد:The proper way to signal that an error occurred during object initialization is by throwing an exception.