دوستان من اسم برنامه رو نمی تونم بگم(قوانین) آقای rootnt در جریان هستن اگه راهنمایی کنن ممنون میشم.
ولی گفتن قبل از نصب این برنامه باید این پکیج رو نصب کنم
تم هم نیست
Printable View
دوستان من اسم برنامه رو نمی تونم بگم(قوانین) آقای rootnt در جریان هستن اگه راهنمایی کنن ممنون میشم.
ولی گفتن قبل از نصب این برنامه باید این پکیج رو نصب کنم
تم هم نیست
اینجوری که شما سوال طرح کردید فقط خدا می تونه کمکتون کنه :41:نقل قول:
مگه مسابقه 20 سوالیه آقا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :31:
من توی پروفایل خودت راهنماییت کردمنقل قول:
شما داری اشتباه میکنی
عیبی نداره شما مشکلتو بگو بعد از حل شدن اگر خلاف قوانین باشه من پاکش میکنم :27:
مهم اینه که مشکل شما حل شه
با سلام
دوستان در اوبونتوی 11.04 چطور و با چه برنامه ای میشه از سی دی و دی وی دی ایمیج گرفت ؟ چیزی شبیه به alcohol 120% ویندوز
با تشکر
از ترمینال با این دستور :
کد:dd if=/dev/cdrom of=~/cdrom_image.iso
منبع :کد:http://www.wikihow.com/Create-an-ISO-File-in-Linux
سلام
لطفا نصب DVD مخازن ابونتو رو 10.04 رو اموزش بديد.(از طريق سيناپتيك يا ابونتو سافت وار سنتر)
من مخازن ابونتو رو گرفتم.اما هركاري ميكنم نميشه مخازن رو نصب كرد .ايا لازمه تمام مخازن رو نصب كرد.
ابونتو ي من يه كم كنده . به نظر شما مشكل از سخت افزاره؟ در صورت نصب تمام مخازن ايا سيستم كند تر ميشه ؟
نقل قول:
اگر هم یه نرم افزار گرافیکی رو برای این کار ترجیح میدید من AcetoneISO رو پیشنهاد میکنم :
کد:sudo apt-get install acetoneiso
شما کدام مخازن رو گرفتید، یعنی نام دی وی دی چی هست؟نقل قول:
خیر نیازی به نصب همه مخازن نیست.
کند شدن می تونه دلایل زیادی داشته باشه، نصب مخازن در صورتی که سرویسی به صورت دائم الجرا داشته باشه می تونه در سرعت سیستم تاثیر بگزاره، مشخصات سخت افزاریتون چگونه هست؟
نقل قول:
مخازن كامل ابونتو 10.04LTS در 8 DVD و ابونتو 10.04LTS
رم 256
CPU اينتل
برای اضافه کردن مخازن اگر در خود دی وی دی ها ابزاری نداره از لینک زیر قسمت CD/DVD استفاده کنید که با عکس توضیح داده، کار خاصی هم نداره 3-4 کلیک بیشتر نیست.نقل قول:
در مورد رم شما، که خوب واقعا کم هست و به طبع نباید انتظار داشته باشید اوبونتو براتون گزینه ی مناسبی باشه، البته خوب نسخه ای که انتخاب کردید قدیمی هست و حدودا 1 سال و خرده ای پیش انتشار پیدا کرده ولی با اینحال باز هم رم شما برای این نسخه کم هست، CPU رو هم دقیق نگفتید ولی میشه حدس زد نباید زیاد قوی باشه، بنابراین کلا به نظرم باید انتظار توقف های زیادی رو داشته باشید.کد:https://help.ubuntu.com/community/Repositories/Ubuntu#Adding Other Repositories
برای سیستم شما توزیع های سبک مناسب تر هست، مخصوصا با محیط های گرافیکی غیر از محیط های نسبتا سنگین KDE و GNOME .