سلام.به نظر میرسه عکس بالایی از قالپاق بالای سرسیلندر هستش که با آچارکشی و تعویض واشر قالپاق بالا حل بشه.نشتی در عکس پایین از سوپاپ فشار گریبکس(زیر استارت تعبیه شده)میباشد که اثر واسکازین هستش .یا سوپاپ خراب شده یا واسکازین سریز کرده.
Printable View
سلام.به نظر میرسه عکس بالایی از قالپاق بالای سرسیلندر هستش که با آچارکشی و تعویض واشر قالپاق بالا حل بشه.نشتی در عکس پایین از سوپاپ فشار گریبکس(زیر استارت تعبیه شده)میباشد که اثر واسکازین هستش .یا سوپاپ خراب شده یا واسکازین سریز کرده.
ممنون از پاسختون.البته من احساس می کنم روغنای اون بالاست که سرریز کرده پایین.نقل قول:
این تشخیصی که شما دادین خطرناکه؟باید سریع مشکلش حل بشه و اصلا آیا مشکل حادیه؟
ممنون.
سلام.اگه مطمئن هستی سریز تا اندازه ای زیاده که روی گریبکس جمع شده و واسکازین نیست به تعمیر کار مشورت کن.البته بعضی مواقع اتفاق افتاده که قالپاق بالا فابریکی تاب داشته و نشتی روغن زیاد میشه.
بنده برای استراحت دادن به مچ پای خودم و موتور و گیربکس ماشین ( به ظن خودم ) اینکار رو انجام میدم .نقل قول:
Sent from my HTC One using Tapatalk
در هر حال، حرکت با دنده خلاص توی رانندگی یک عمل مخاطره آمیز محسوب میشه و توصیه میشه که انجام نشه. در مورد موتور هم، عملا در سرپایینی در حال استرحت هستش و فشاری رو تحمل نمی کنه.نقل قول:
+ من شنیدم در شرایط خلاص به لنت و سیسم ترمز ماشین بیشتر فشار میادنقل قول:
نقل قول:
درسته چون گیرباکس میتونه موقع رهاکردن پدال گاز مثل یک بازدارنده سرعت عمل کنه و سرعت خودرو را پایین بیاره . درواقع به ترمزگیری بهتر کمک میکنه .
پیشنهاد میکنم فقط در سراشیبی هایی که بهش آشنا هستید و میدونید تهش خبری نیست از حالت خلاص استفاده کنید .
در مورد مصرف بنزین که ماشین من میزان مصرفو نشون میده و وقتی خلاصه صفر نشون می دهنقل قول:
در مورد ترمز هم به طور مثال اگر خود شما هم با پای پیاده از یه سر پایینی خودتو شول کنی :n09: میری تو درو دیوار و به زور بتونی وایسی
کلا تو حالت خلاص باید خیلی حواست به سرعت باشه تا زیاد نشه مثلا تو یه فرعی با شیب زیاد 100 نری که آخرش تو دیواری
فقط من برام حالت موتور مهمه و محورهای ماشین که نمی دونم در چه وضعیتی هستن
در مورد مصرف سوخت توی سراشیبی در حالت خلاص معلومه که صفر نیست، مثل کار کردن در جا می مونه و موتور برا روشن موندن نیاز به سوخت داره.نقل قول:
ولی اگه خلاص نباشه، همین که شما پا رو از روی پدال گاز ور میداری، موتور عملا توسط نیرو محرکه چرخها به حرکت درمیاد ونیازی به مصرف سوخت نداره،
در مورد سوال آخرتون اطلاعات تخصصی ندارم.
خوب ماشین وقتی تو دنده باشه چه گاز بدی چه ندی تو اصطکاک هستش و درگیرهنقل قول:
به طور مثال تو سراشیبی شما با دنده سنگین حرکت کنید ماشن دور نمیگیره و سرعتش بیشتر از حد معمول نمیشه
ولی وقتی که خلاصه اصطکاکی نداره سرعتش زیاد میشه
در مورد بنزین مصرف درجا رو تو نشان دهنده مصرف بنزین صفر نشان می دهد چون اصلا خیلی ناچیزه و در حرکت خلاص هم صفر نشون میده ولی البته در شیب هم اگر گاز ندی اونم مصرف زیادی نداره تقریبا صفره ولی خوب سرعت نمیگیره و بدجور درگیر میشه