ورژن یاهوتو عوض کردی؟؟نقل قول:
یاهوتو عوض کن بعد بگو چطور شد
Printable View
ورژن یاهوتو عوض کردی؟؟نقل قول:
یاهوتو عوض کن بعد بگو چطور شد
قبلیه 7.5 بود الان 7 رو نصب کردم همون شد !!!!!
کلا از چه ورژنی استفاده میکنی ؟
قدیمیه ؟
یاهوی دیگه ای نصب کردی ببینی میشه یا نه؟
9 رو نصب کن یا ورژن جدید تر
ببین همین مشکل رو داری
البته مال من 8 هست و مشکلی ندارم میتونی 8 رو هم نصب کن
ندارم من!!!
میشه لینک دانلودش رو برام بزارین و بگین چند مگه؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
ابتدا این کار را انجام بده ببین مشکل حل می شه .
روی ایکون یاهو مسنجر راست کلیک کن و بعد properties را بزن و از پنجره باز شده به تب compatibility برو و تیک گزینه Run this program in compatibility mode for را بزن و از کشوی باز شده windows 2000 را انتخاب کن و بعد هم صفحه را ok کن و بعد هم با یاهو مسنجر لاگین کن .
اگه حل نشد این کار را انجام بده فایل زیر را دانلود و بعد هم نصب کن و بعد هم لاگین کن ببین مشکل حل می شه .
موفق باشیکد:http://fpdownload.macromedia.com/get/flashplayer/current/install_flash_player.exe
خیلی ممنو داش مهدی
میشه بگی چرا اینطوری میشد؟
سلام دوست خوبمنقل قول:
خوشحالم مشکلتون حل شد .
اگه از روش اول استفاده کردید به خاطر این هست که این ورژن از برنامه با سیستم عامل نصبی شما سازگاری نداره و شما با کاری که گفتم اونا روی ویندوز 2000 تنظیم کردید .
اگه از روش دوم استفاده کردید به خاطر این است که
فایل Flash.ocx که موجودیت آن برای اجرا شدن برنامه یاهو مسنجر حتمی هست و در مسیر ( C:\WINDOWS\system32\Macromed\Flash ) قرار دارد با ورژن یاهو مسنجر شما مطابقت ندارد یا شاید هم این فایل اصلاً در مسیری که گفتم موجود نباشد که این باعث میشود تا مسنجر درست کار نکند و این پیام برای شما ظاهر شود.شما این فایل را دانلود کنید و بعد اجراش کنید.این فایل آخرین ورژن Flash.ocx و چند پلاگین دیگر را بروی ویندوز شما نصب میکند و باعث میشود تا یاهو مسنجر مانند بچه آدم راه بیفتد
موفق باشی .
از روش اول استفاده کردم
یه مشکل دیگه
وقتی میرم مای کامپیوتر و میزنم درایو مثلا جی ...همون درایو تو صفحه ای جداگانه باز میشه؟
احتمالا ویروس اتوران گرفته . با ادرسی که توی امضام هست برو و پاکش کن .نقل قول:
موفق باشی .