خوب حالا همراه آخر كهgprs نداره ما چيكاركنيم؟:47::9:نقل قول:
Printable View
خوب حالا همراه آخر كهgprs نداره ما چيكاركنيم؟:47::9:نقل قول:
پیشنهاد من اینه که بری از شرکت اتصالات بگیری ( والا ما اینقدر چیزای عجیب از این علاءالدین دیدیم که دیگه می ترسیم از اونجا خرید کنیم :13:). اونجا همه لوازم هایی که می فروشن اصله. با هولوگرام هم هست. آخرین باری که دیدم همشون گارانتی پارت اوریجینال بودن ( اگر عوض نشده باشه ) :46:نقل قول:
نشونیش:
تهران، خ شهید بهشتی، تقاطع خ ولی عصر ( عج )، پلاک 490، شرکت اتصالات اینترنشنال تهران
حالا چرا می زنی؟ :31: ما ها چی کاره بیدیم؟! :27:نقل قول:
می دونم که GPRS برای تبریز خیلی وقته فعاله؛ برای مرند رو نمی دونم. شما برو امور مشترکین بپرس.
با سلام نمازو روزه ی همه ی دوستانه عزیز هم قبول
چند وقته ساعته اس ام اس من به شدت ریخته بهم خیلی هم واسم مهمه ممنون میشم که راهنماییم کنید:10::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11:
مال منم همینه . ربطی به n82 داره ؟؟؟؟:13::2:نقل قول:
نقل قول:ُسلامنقل قول:
طاعات و عبادات همگی مقبول درگاه یگانگی :11:
در این شب ها از همگی تون التماس دعا دارم :10:
نه عزیزان... بهم ریخته بودن زمان پیام ها - به ویژه پیامک - از ثمرات هردمبیل بودن اپراتورهای ایرانی - به ویژه دزد اول ( منظورم همراه اوله :31: ) - هست. :46::10:
آخه چرا نوکیا خط تولید گوشی به این خوبی رو می خواد ببنده ؟؟؟نقل قول:
من که ازش خیلی خوش می یاد اما از این که تو بازار کمه می ترسم . حتما یه چیزیش هست که دیگه نمی یاد دیگه .:13:
نقل قول:
6630 نخستین گوشی هوشمند نوکیا هست و کلی هم طرفدار داره. گوشی خیلی خوب و سگ جونی هست. اما آیا هنوز تولید می شه...؟ نخیر! 4 سالی هست که خط تولیدش جمع شده.
دوست من این قانون تجارته که روی یه چیز نمونی و درجا بزنی و همش تغییر و تحول داشته باشی... :46: شکوه و بزرگی این گوشی 3 سال دووم آورد که در نوع خودش بی نظیره...!
اگه دوست داریش باس دست بجنبونی؛ وگرنه چند وقت دیگه باس دست دومش رو به همین قیمت بخری...
( منبع اطلاعاتی من نمایندگی نوکیا هست )
قیمت الانش چنده ؟
بروبچ میگم این برنامه رو ...روی گوشیتون بنصبید بعد ببینید چقدر زمان Remaining دارید.....
واسه ما که وقتی فول میشه یه 15 ساعت 7 8دقیقیه تایم میده....که فکر کنم عمر یاطریش ته کشیده.....
حالا شما ها هم یه تست کنید.......(کلا برنامه باحالیه....)
ادیتش کن علی جان اینجا که چیزی نیست....