نقل قول:
البته به طور حتم در آینده مشکلاتش رفع میشه اما خیلی حیفه که دیگه مولتی پلکس را روی 206 نمی بینیم...:n03:
Printable View
نقل قول:
البته به طور حتم در آینده مشکلاتش رفع میشه اما خیلی حیفه که دیگه مولتی پلکس را روی 206 نمی بینیم...:n03:
درود... من یه 206 مدل 90 گرفتم وقتی ماشین رو خاموش میکنم تا یک ساعت تقریبا هر 3 دقیقه صدای تق نسبتا بلد از موتور میاد...به نظر خودم بخاطر سرد شدن کاتالیزر هستش.. ولی صدا یه مقدار بلندتر از صدای تق تق سرد شدنِ موتورِ ...ممنون میشم اگه کسی تجربه مشابه داشته راهنمایی کنه..
صدای کاتالیزور رو می تونید تو کم شدن دور موتور بشنوید. یعنی در حالنت خلاص کلاچ رو تا ته فشار بدید و بعدش موتور رو تا دور 3000 گاز بدید و پدال گاز را رها کنید. همبنجور که دور موتور کم میشه ببینید از داخل محفظه موتور صدایی مثل خش خش دنده ها میاد یا نه. این صدا اغلب مربوط به ول کردن کاتالیسته. همچنین پیچهای محافظ کاتالیست رو بررسی کنید ممکنه شل شده باشن. محافظ کاتالیست در موتور رو که بالا بزنید بین موتور و رادیاتوره و یه قطعه الومینیمیه.نقل قول:
Sent from my SGP321 using Tapatalk
درسته که 206 سر پیچ ها تعادل نداره؟
آخه من دارم یه 206 از کمپانی می گیرم. اگه این مشکل رو داره فکر یه ماشین دیگه باشم.
صندوق دار یا معمولی؟نقل قول:
درسته که 206 سر پیچ ها تعادل نداره؟
آخه من دارم یه 206 از کمپانی می گیرم. اگه این مشکل رو داره فکر یه ماشین دیگه باشم.
من سنمد داشتم 206 هم دارم تعادل سمند خیلی بالا بود اما 206 هم ب اون بدی نیس..منها باید درست روند با لامبورگینی هم بد جور بپیچی چپ میکنه!
شما پيچ رو با ١٢٠ تا نپيچ. مشكلي پيش نمياد. كلا تعادل خودروهايي مثل ماتيز و ٢٠٦ هاچ بك نسبت به سدان كمتره. اما نه جوري كه يه پيچ معمولي رو مشكل داشته باشه. ولي كلا گرانيگاه خودرويي مثل سمند پايينتره و توزيع نيروش هم بهتره.
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام.ما یه 206 داریم مدل 80 !
خیلی هم تمیزه.البته این سفارشی از فرانسه بوده و از 206 های مدل امروزی خیلی هم بهتره.
رنگشم تو شهرمون تکه اصلا یه چیزیه
دوستان واسه از بین بردن خط وخش رو ماشین چه مارکی و چه چیزی رو پیشنهاد میکنید
یه از خدا بی خبر رو ماشین یه خط از جلو ماشین انداخته تا وسط در دوم جاش سفید شده خیلی عمق نداره با این قلم یا اسپری که هست از بین میره ؟
اگه از رنگ بلند نشده فقط پولیش بکشید برطرف میشهنقل قول:
یکسری پولیش های جلاسنج هست که دو قلو هستند .بسیار برای انجام این کار مناسبه
اما اگه از رنگ بلند کرده ,رنگ خودرو را بخرید و با گوشه فیلتر سیگار خیلی ظریف خط رو پر کنید
بعد با یه سمباده نرم و آب وقتی رنگ خشک شد بکشید تا یکدست بشه
بعد روش پولیش کنید البته زیاد روش نکشید که رنگی که زدید رو پاک میکنه
منظورتون از رنگ بلند شده رو متوجه نمیشم ولی جایه خطه سفید شده ولی عمقش کمه ولی فکر میکنم با پولیش اون سفیدیش بره ولی بخاطر اون عمق کمش باز جاش میمونهنقل قول:
امروز کله بازار رو تو خیابون ملت پرسو جو کردم این قلم دوپلی کالر رو نداشتن فقط یکی 2 مورد بود که هیچکدوم مشکی نداشتن فقط سفید بود کلشون مارک جانسون رو داشتن
حالا تو نت گشتم نمایندگیشو پیدا کردم تو لیست قلمش مشکی دارن ولی با کد رنگ ماشینم نمیخوره حالا فردا زنگ بزنم ببینم خودشون چی میگن
راه حل شما هم خیلی ولی میترسم نتونم تمیز در بیارم بدتر از بد بشه ولی بازم ممنون